Robotlån kan være dit nye lån!

Robotlån

Robotlån giver dig muligheden for at opfylde dine drømme. Du kan hos Robotlån lave lån 3000 kr og helt op til lån 75000 kr. Det kan opfylde mange danskeres dagligdags drømme. Find dit forbrugslån hos Nupp.

Det kan være man drømmer om en familieferie til Thailand. Det kan også være man har drømt om at renovere eller lave tilbygning til huset. Der kan være mange årsager til man vil låne penge. Så kan du tage et quick lån.

Uanset hvad så kan du tag et lån hos Robotlån i dag. Tag billige forbrugslån online. Robotlån blander sig ikke i hvad du vil låne til, og du låner uden at stille sikkerhed. Det er med andre ord helt op til dig hvor meget du vil låne og hvad du vil låne til når du låner hos Robotlån.

Robot lån 

Hos Robot lån tilbyder de til gengæld nemme lån uden besvær. Det er ikke sikkert du kender til Robotlån, så vi kanRobot lån fortælle dig lidt om Robotlån.

Robot lån er lånudbyder under Basisbank A/S. Robotl ån er ikke en del af Basisbank A/S men fungerer som formidler af låneprodukterne. Basisbank A/S er en dansk bank med hovedsæde i København. Det er lige nu Danmarks eneste rene internetbank. De har siden år 2000 tilbudt alle former for indlån og udlån og specialiserer sig i indlån på aftalekonti til høj rente.

Se også feks: lån 500 kr

Nemme lån hos Robot lån

Robot lån tilbyder nemme og billige lån. Så hvordan finder man de billigste lån. Uanset om det er et sms lån, kviklån eller et forbrugslån, så er der et redskab til at finde det billigste lån.

Man skal indhente identiske og sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere.  DVS. lånene skal være på samme løbetid og samme lånebeløb, for at du kan bruge dem i en sammenligning. Vi foreslår, at man indhenter mindst tre lånetilbud. Det er helt gratis, og der er ingen forpligtigelser ved at anmode om at få et lånetilbud.

Når man så vil vælge det billigste lånetilbud, skal man kigge på lånenes ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Lånet med laveste ÅOP er derfor det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Der er foretaget undersøgelser som viser, at mange har haft svært ved at finde det billigste lån. Selv om det er indført at bla. ÅOP skal oplyses som en hjælp til låntagerne, er der desværre stadigvæk mange, der ikke kender begrebet, eller ved hvad det betyder. Det kan du læse om her.

Lån penge hos Robotlån med budget

Lav et lån hos Robotlån fornuftigt. Når man skal låne penge, er det vigtigt, at man har et godt overblik over ens økonomi. Det får man nemmest ved at lægge et budget. Du kan hente et budgetskema mange steder her på nettet. Du kan bla. finde et her.

Når du lægger budget skal du indføre alle udgiftsposter og indtægter for hele året. Du kan ikke nøjes med en måned, for du har uden tvivl udgifter, du ikke betaler på hver måned, men kun halvårlig eller årligt. Derfor skal alle poster føres ind. Du kan læse mere om at lægge budget her.

Der er et begreb, der er vigtig, når du skal låne penge. Det er dit rådighedsbeløb. Det finder du, når du har ført alle poster ind i dit budgetskema. Du har dine årlige indtægter. Herfra trækker du dine årlige udgifter. Det beløb der er tilbage dividerer du med tolv. Så har du dit månedlige rådighedsbeløb. Dit månedlige rådighedsbeløb er afgørende, når du skal låne penge. (Læs mere her om rådighedsbeløb.) Du kan nu se, hvor meget du vil kunne afdrage hver måned. Dit afdrag må selvfølgelig ikke være højere end dit rådighedsbeløb. Så er du sikker på at det går galt.

Lån med NemID hos Robot lån

De fleste låneudbydere tilbyder lån, hvor man underskriver med NemID. Robot lån tilbyder også lån, hvor du skal bruge NemID, når du ansøger om lånet, og når du skal underskrive låneaftalen. NemID anvendes for at låntager får et sikkert og hurtigt låneforløb. De fleste låneudbydere har de seneste år optimeret lånehastigheden. Kunderne efterspørger hurtige lån, og det kan låneudbyderne online tilbyde. Det gælder også hos Robot lån.

Lån med NemID er uvuderlig for denne proces, fordi det har betydet, at låneudbyderne hurtigt kan verificere kunden, samt hurtige være i stand til at kreditvurdere kunderne. Det er blevetpålagt lånudbyderne at de skal lave en kreditvurdering af deres kunder, inden de tilbyder dem et lån. Det vil sige at man igennem sin NemID giver lånudgiverne adgang til visse dele af din skattemappe. Feks. din årsopgørelse. Læs mere om kreditvurderinger her.

Der er stadigvæk låneudbydere, der tilbyder lån uden NemID. Her kan man forvente en længere låneproces. Du kan ikke få lån uden NemID hos Robotlån.

Lån uden dokumentation hos Robotlån?

Du kan ikke få lån uden dokumentation hos Robot lån. Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån uden dokumentation af nogen slags. Dvs. du skal kunne dokumentere hvem du er. Det er ikke dermed sagt nødvendigt at du skal indsende dokumentation på papirform eller elektronisk. Det betyder bare at du skal kunne underskrive med NemID og du skal ofte oplyse dit CPRnr. Det skal du gøre for at långiveren kan verificere hvem du er.

Forbrugslån uden sikkerhed

Når du søger et forbrugslån online, vil det altid betyde, at du søger om et lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at låneudbyderen ikke forlanger, at du skal finde en person, der vil kautionere for dig. Det forlanges heller ikke, at du kan stille sikkerhed med værdi i feks. hus, bil eller båd for dit lån.

Lån med sikkerhed, dvs feks. banklån, er generelt lidt billigere, fordi du skal kunne stille en værdi som sikkerhed, eller have en der kan kautionere for dig. Dvs. du giver en garanti for at lånet kan betales tilbage med denne værdi eller via kautionisten. Forbrugslån online er altid uden sikkerhed. Både for at gøre processen nemmere og hurtigere, men også fordi der ikke er mange der ønsker at stilled deres bil i sikkerhed ved et online lån.

Man kan sige, at du låner nærmest på dit glatte ansigt. Der er naturlig nogle krav fra låneudbyderen, som låneren skal kunne leve op til. Folk er blevet rigtig glade for disse forbrugslån uden sikkerhed, fordi det er en nem måde at låne penge på, og det kræver ikke at du har noget af værdi du vil stille som sikkerhed.

Hvem kan låne hos Robotlån?

Der er et par krav når du vil låne hos de forskellige lånefirmaer. Robotlån er ikke anderledes på det punkt. Nogle låneudbyderne kræver kun at man er fyldt 18 år, mens andre kræver man er fyldt 20 år, 23 år eller 25 år. Udover det kan kravene variere men generelt set er de ret ens. Her er kravene hos Robotlån.

 • Du skal hos Robotlån være fyldt 18 år for at låne.
 • Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret. Tjek her om du er registreret i RKI og her for Debitorregsiteret. Er du det, kan du her læse om hvordan du kommer ud af registrene igen.
 • Du skal have dansk adresse, e-mail og oplyse dit telefonnummer for at kunne låne hos Føniks Privatlån. Udover det skal du opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering.
 • Du skal have fast arbejde og have en indkomst over 150.000 årligt før skat. Du kan søge alene, men det er nemmere at få bevilget hvis I er to der ansøger sammen, i skal dog være samboende.

Forbrugslån trods RKI?

Kan man låne trods RKI online? Er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle banker. Dette er fordi, bankerne ser en for stor risiko ved at give et lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage et minilån. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI.

Hvordan låner jeg hos Robotlån?

Det er ganske simpelt når du vil ansøge hos Robotlån. Som sagt skal du bruge dit NemID, og have ovenstående oplysninger klar. Så er du allerede godt i gang.

Hurtigt svar og pengene senest dagen efter – sådan:

 • Log ind med dit NemID og udfyld ansøgningen.
 • Send ansøgningen ind
 • Godkendelse/afslag sker online, typisk efter 10 sekunder
 • Du underskriver med NemID
 • Ved manuel behandling indenfor bemandingstiden foregår endelig godkendelse via besked på email
 • Hver dag kl. 14.00 udbetales godkendte lån
 • Lån overføres til ansøgers NemID-konto til disposition straks.

Behandlingen af låneansøgningerne hos Robotlån sker primært maskinelt. Ca. 98% af alle deres ansøgninger kræver ikke manuel behandling og der vil derfor komme svar på ansøgninger online og efterfølgende via e-mail om ansøgningen er godkendt straks, uanset hvilken tid på døgnet du ansøger.

Lån som samlelån hos Robotlån

Det kan være du har brug for et forbrugslån, fordi du har en masse små lån hos forskellige udbydere, og det er for uoverskueligt for dig. Du har taget for mange små lån i form af for eksempel minilån, mikrolån, quicklån eller sms lån. Det kan være lidt svært at styre og ofte alt for dyrt i gebyrer og renter.  Disse lån har ofte en høj ÅOP, og kan være svære at få betalt tilbage. Hvis det er din situation, bør du overveje at lave et samlelån.

Du vil sandsynligvis spare en del penge hvis du samler dine små lån i et stort samlelån. Det er faktisk ret fornuftigt at optage et større forbrugslån til en billigere rente, så man kan indfri sine gamle og måske dyre lån. Skab et overblik ved at skrive ned hvad du skylder og hvor. Tjek lånekontrakternes betingelser for hvis du vil indfri lånene.

Hvis du sidder stramt i det, økonomisk set, så vil det måske også være en god idé at vælge en lidt længere løbetid, så dine afdrag bliver til at betale. Den store fordel ved at lave et samlelån er, at du i de fleste tilfælde vil spare mange penge, som vil påvirke din økonomi i en positiv retning. Du får også et meget bedre overblik over din økonomi, når du kun skal betale et sted.

Låneeksempel hos Robotlån

Vi vil gerne vise et låneeksempel fra Robotlån så du ved hvilke tal du skal kigge på, og hvad de betyder. Der er nogel oplysninger som lånudbyderen altid skal opgive. De nedenstående tal er nogle af dem.

 • Lånebeløb: 48.000 kr.
 • Løbetid: 60 mdr.
 • Ydelse pr.måned: 1411 kr
 • ÅOP: 28,2%
 • Debitorrente: 22,35% p.a.
 • Samlede kreditomkostninger: 36.681 kr.
 • Samlet beløb til tilbagebetaling: 84.681 kr
 • Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Så hvis du ender med at have penge til at betale ud, så kan du til enhver tid indfri lånet.

Fortrydelsesret hos Robotlån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fortydelsesret, når du får et lån hos Robotlån online. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde. læs mere om din fortrydelsesret her.

Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne her. Du har selvfølgelig også klagemuligheder hvis du synes der er sket en fejl ifht. dit lån.

Alle lånudbydere er under tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynet er til for at holde øje med feks. långivere. Der er som sagt nogle krav til lånudbyderne, og det er Finanstilsynets opgave at holde øje med at de bliver overholdt. Du kan derfor føle dig tryg ved at låne online. Du kan læse mere om Finanstilsynet og deres opgaver her.