Kviklån – Ansøg om quick lån online

Kviklån – Ansøg om quick lån online 2018-02-08T05:12:17+02:00

Kviklån uden sikkerhed op til 75.000 kr. Her på billigforbrugslaan.dk finder du information om quick lån, samt en udvalgt liste hvor du kan søge kviklån.

Hvem kan søge kviklån?
I princippet kan alle søge om kviklån, men der er dog 3 betingelser du skal opfylde. Du skal være fyldt 18 år og i nogle tilfælde mere, have dansk cpr nr og bopæl, derudover må du ikke være registreret i RKI.

Når du søger om quick lån, er det en god ide at søge flere steder og derefter vælge det billigste. Kviklån eller quick lån fungerer som små forbrugslån, men betales tilbage over en kortere tid da låne beløbet er betragteligt mindre.

Du kan søge 365 dage om året og på hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

Herunder ser du vores udvalgte kviklån

Kviklån

Kviklån vs banklån

Som de fleste ved, er det blevet sværere at låne penge i sin bank. Før finanskrisen kunne man låne penge til stort set hvad som helst, men tiderne har ændret sig kraftigt og dermed også fået bankerne til at holde på pengene. I dag skal man ofte redegøre meget detaljeret for, hvad man vil bruge pengene til. Dette har medført en stor fremgang for online långivere, som ikke blander sig i hvad pengene bruges til. Online lån især kviklån er derfor blevet meget populært og oplever en stor stigning i antallet nye kunder.

Hvad er kviklån

Kviklån er let at få så længe du har en aktiv bankkonto og en løbende, regelmæssig indtægtskilde. Kviklån går under mange navne, herunder lønningsdag lån og kontant forskud. Der er mange forskellige typer af kviklån til rådighed på markedet i dag, men med økonomien støt faldende bliver det sværere og sværere at få lån gennem banker eller andre låne selskaber.

Selv om et kviklån er let at få, har det naturligvis sin pris. Der er ofte en høj rente, der skal betales tilbage på et sådant lån. Hver långiver har sat sine egne priser, så sørg for at tjekke de forskellige långiveres renter og gebyrer. Nogle gange kan renten være utrolig høj. Hvis du vil ansøge om at låne penge, vil vi anbefale at du undersøger de lån vi tilbyder her på siden.

Når du ansøger om et kviklån, skal du være sikker på at, du også kan betale afdragene, det vil sige lånebeløbet plus renter. Beregn altid dine samlede indtægter og træk derefter alle dine udgifter fra således du finder dit månedlige rådighedsbeløb. Når du har dit månedlige rådighedsbeløb ved du også hvor store afdrag du kan betale.

Ofte er det folk med lavere kreditværdighed eller andre årsager som benytter sig af kviklån da det ofte kan være problematisk at få et banklån. Dette er en god mulighed for at optage mindre lån med et minimum af spørgsmål.

Ønsker du at få et kviklån, er det en god ide at ansøge ved flere låneudbydere og derefter vælge det billigste af dem der godkender dig!

Det er 100% uforpligtende at ansøge om kviklån.