Nupp lån er rentefrit lån i 60 dage!

Lån penge hos Nupp i dag og få lidt ekstra luft i økonomien. Hos Nupp kan du lave små lån på mellem 1000 kr og Nupp6000 kr. Har du brug for hjælp til en dum regning du har liggende? Eller har du bare fundet det helt rigtige fjernsyn som lige nu er nedsat til 6000 kr? Så kan du roligt tage et lån online hos Nupp. Det er hurtigt, nemt og sikkert, og du finder billige forbrugslån til det du ønsker dig.

Lån penge hos Nupp, og du kan forvente svar på din låneansøgning med det samme. Nupp garanterer fortrolig behandling af dine oplysninger, og Nupp spørger ikke ind til hvad du vil bruge pengene fra dit forbrugslån på. Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn ved noget som helst vedr. dit lån. Låneansøgningen tager 5 min at udfylde og så afventer du bare svar. Det kan næsten ikke være nemmere at lave hurtig lån på nettet.

Hvis du kigger på lån online, og du ønsker et lån 5000 kr til en Playstation feks. Så bør du have Nupp med i dine overvejelser. Vi anbefaler altid at man ansøger om kviklån eller sms lån hos mere end en udbyder for at finde det billigste lån. Når du ansøger, helt gratis, om et lån hos Nupp, så har du mulighed for at sammenligne lånets pris med andre låneudbyderes. Tag et lån hos Nupp. Har du brug for et helt lille lån på feks. lån 500 kr, er du nødt til at finde en anden lånudbyder. Nupp lån starter på 1000 kr.

Nupp lån Nupp lån

Nupp tilbyder dig et rentefrit lån på op til 6000 kr rente- og afdragsfrit i 60 dage. Det betyder at de første 60 dage skal du ikke betale renter eller afdrag af på dit lån. Det er dog kun nye kunder der får dette tilbud,så har du lånt ved Nupp før, er det ikke muligt for dig at få dette rentefrie lån.

Det er en god ting, hvis du ikke fra starten af har penge til at afdrage, men ved at du får økonomi til det senere. Du skal dog være opmærksom på at der kan forekomme oprettelsesgebyrer, så du ikke slipper helt for at betale noget fra starten. Det vil du kunne læse i dit låntilbud der bliver tilsendt dig når du er godkendt.

Lad os nu forestille os at du gerne vil låne penge til bøger til studiestart. I den situation er det meget rart at du de første to måneder kan slippe for at betale af på lånet. Så har du penge til alle de andre omkostninger, der kommer med opstart af studie. Der er altid ekstra omkostninger i starten af et nyt studie, og det kan være svært at betale dem sammen med dine afdrag. På denne måde får du lidt ekstra luft i økonomien i starten, før du påbegynder din afbetaling. Lån hos Nupp med fleksibel løsning.

Lån hos Nupp.dkNupp.dk

Hvis man vil sammenligne lån hos de forskellige låneudbydere, så er der nogle faktorer man skal være opmærksom på. Det evigtigste er at lånene er sammenlignelige. Dvs. de skal være på samme beløb og samme løbetid. Har du søgt sammenlignelige lån, så skal du kigge på lånets ÅOP. Dette fortæller dig hvad lånets samlede omkostninger er pr. år. Det er derfor lånet med laveste åOP der er det billigste. Det er vedtaget ved lov at lånudbyderne i Danmark skal oplyse lånets ÅOP til låntagerne. Dette gør Nupp selvfølgelig også. Læs mere her om ÅOP.

Når du så har sammenlignet ÅOP for at finde det lån der er billigst, så er der også andre ting du skal overveje. Der kan nemlig være forskel på hvor hurtigt lånet bliver udbetalt. Står du og mangler pengene nu, kan det være et problem hvis de ikke udbetaler med det samme. Der kan også være fordele som gør at du ikke synes, at det billigste er det bedste valg for dig. Derfor kig i vores oversigt over udbydere og ansøg hos et par forskellige, så du har lidt at vælge mellem.

Hvordan foregår lån hos Nupp?

Hvis du ønsker lån hos Nupp.dk så skal du bare udfylde skemaet på deres hjemmeside. Dertil skal du bruge dit CPR nr og dit kontonummer. Du vil få svar på din ansøgning få sekunder efter du har sendt den. Udover det skal du have dit NemID, da det er dette du underskriver aftalen med, når den er tilsendt dig fra Nupp. Lån med NemID hos Nupp og det er hurtigt klaret.

Når din låneansøgning er godkendt vil du modtage en mail, hvori der er et link. Dette link skal du følge og du vil komme ind på en side hvor der bedes om dit NemID. Dette bruger du bare som du plejer. Det er din digitale signatur du sender afsted, så det er din accept på lånet. Læs mere om digital signatur her.

Nupp.dk har ekspeditionstid i hverdage mellem 9 – 20 og i weekenden 11-16, så sender du din ansøgning indenfor dette tidsrum, vil pengene være på din konto inden for 30 minutter. Er det udenfor deres ekspeditionstid, så må du påregne, at pengene først overføres når ekspeditionen igen er åben. I åbningstiden er der også bemanding i deres kundeservice, så hvis du har brug for hjælp er det samme tider.

Info om Nupp: Nupp er låneformidler for Basisbank. Basisbank er en dansk internetbank i København. Når du søger om et lån på Nupp, er det de erfarne folk i Basisbank, der behandler din ansøgning og udbetaler lånet.

Lån med fornuft

Når du optager et kviklån hos Nupp, så er det en god ide at overveje hvad du egentlig har brug for at låne og hvad din økonomi kan klare. Har du feks kun brug for lån 2000 kr eller lån 3000 kr så er der ingen grund til at du låner 5000 kr ved Nupp.

Inden du ansøger om lån hos Nupp.dk er det en god ide at lægge et budget. Selvom det er små lån er det en god ide at vide hvor meget dit månedlige rådighedsbeløb er. Når du kender det, kan du bedre udregne hvor meget dine månedlige afdrag skal være, og hvor hurtigt du kan betale lånet fra Nupp tilbage. Det hjælper et budget dig med. Først når du kender dit månedlige afdrag, kan du få din rente at vide. Du kan læse mere om budgetlægning her og rådighedsbeløb her.

Har du problemer med at betale dine afdrag er der ingen kære mor. Du står selv til regnskab for at betale dine afdrag til tiden, og kan du ikke det, så skal du ikke tage et lån online. Har man problemer kan man dog altid kontakte kundeservice, og få sig en snak med dem. Gør det så hurtigt som muligt, da det er bedre.

Hvem kan låne penge hos Nupp?

Der er generelt de samme krav hos låneudbyderne når man vil lave forbrugslån online. Nogle låneudbydere har valgt at de kun vil tilbyde lån til folk over 20 år, 23 år eller 25 år. Hos Nupp skal du bare være fyldt 18 år. Nupp tilbyder kun små lån, og derfor er det ikke vigtigt at man er ældre. De fleste vil kunne klare et lån på feks. 2000 eller 4000 kr.

Udover det så vil Nupp også gerne vide at du har en fast indtægt, og at du er bosat i Danmark. Det ville være for nemt at slippe for at betale hvis man boede i et andet land, og kunne tage pengene med sig. Og den faste indtægt ønsker de oplyst for at kunne vurdere om du kan betale lånet tilbage. De er underlagt et krav om at de skal lave en kreditvurdering af dig inden de må tilbyde dig et lån. Du kan læse mere om kreditvurderinger her.

Det sidste krav Nupp har er at man ikke er registreret i RKI Registret eller Debitor Registret.  Så hvis du er i RKI skal du først arbejde på at komme af med din RKI registrering.

Minilån trods RKI?

Kan man slet ikke låne trods RKI? Nej, er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle lånudbydere. Det er, fordi de ser en for stor risiko ved at give et lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter. Det er ikke smart at tage lån for at afbetale gæld. Det giver kun større problemer.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage et lån hos Nupp. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI.

Tjek her om du er registreret i Debitorregisteret, og her om du er registreret i RKI.

Låneeksempel hos Nupp

Anne er studerede og er lige begyndt på et nyt semester. Til det har hun brug for en nye bøger der omhandler dette semesters pensum. Hun har ikke nået at spare op over sommerferien, og har derfor lidt problemer med at skaffe pengene inden opstart. Derfor går Anne på nettet og læser op om online hurtig lån.

Anne er fornuftig, og har for længst lavet et budget, fordi hun godt kan lide at have styr på sin økonomi. Derfor ved hun at hun sagtens kan betale 279 kr. hver måned på et lån på 6000 kr. Det betyder at hun kommer til at betale i 36 måneder, men det passer hende fint. 

Hun kan læse sig frem til at der på Nupp er 60 dage rentefrit, når det er første lån, og det er hun glad for, for hun vil gerne have penge til den første tid på studiet at se lidt godt ud i nyt tøj. Sådan her ser betingelserne ud for hendes lån:

  • Lånebeløb: 6000 kr
  • Afbetalinger: 36 ydelser (3 år) som bare kører via betalingsservice
  • Hendes månedlige ydelse efter rentefri periode på 60 dage ligger på 279 kr
  • Debitorrenten på dette lån er 27,95%
  • ÅOP er 38,4% (dvs. lånets samlede omkostninger pr år er 38,4%)
  • Der er et oprettelsesgebyr på 200 kr for at lave lånet, og et månedligt gebyr på 33 kr for fakturering.
  • Dette giver samlede kreditomkostninger på 4071 kr.
  • Dette lagt sammen med det oprindelige lånebeløb giver en samlet tilbagebetaling på 10.071 kr

Anne tænker over det, men bliver enig med sig selv om at hun er nødt til at låne pengene til bøgerne. 

Fortrydelsesret på Nupp lån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fortrydelsesret, når du får et Nupp lån online. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde. Læs mere om din fortrydelsesret her.

Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne her.

Husk at lånudbdyerne hele tiden er under opsyn af Finanstilsynet. Det er derers opgave at sikre at lånudbyderne overholder de krav og regler der er stilet dem. Du kan læse mere om Finanstilsynet her.