Nordcredit tilbyder lån fra 500 kr!

Nordcredit

Nordcredit er en af de fleksible lånudbydere online! Nordcredit er en forholdsvis ny spiller på banen, og tilbyder kredit fra 500 kr og op til 15000 kr. Deres lånemetode er en smule anderledes, idet din lånekredit stiger efter du har lavet dine første afdrag. Dette kan du læse mere om nedenfor. Lån penge hos Nordcredit i dag og får råd til det dulige står og mangler.

Lav en kassekredit, der passer dig, hos Nordcredit. Her får du ikke lån, hverken sms lån eller quick lån. Du får til gengælden kredit. Det betyder at du selv kan bestemme hvor meget du vil hæve ad gangen, og du kan hæve via din computer, mobil eller tablet. Det kan ikke blive nemmere end når du selv håndtere din profil, og kan se hvor meget du har hævet, hvor meget du har indbetalt. Så kan du hele tiden holde øje med din kredit.

Når du laver en kassekredit hos Nordcredit, låner du penge på den moderne måde. Du kan få lån med NemID uden at stille sikkerhed. Kassekreditten giver dig ekstra luft i økonomien, til regninger, forbrug eller hvad du har lyst til. Lån med Nordcredit og få opfyldt dine drømme nemt og hurtigt. Det kan være en bedre løsning for dig end et forbrugslån.

Kassekredit hos Nordcredit hurtigtKassekredit hos Nordcredit

Nordcredit bruger den mest moderne teknologi, der giver dig mulighed for hurtig ansøgning, hurtigt svar og hurtig udbetaling. Derfor kan din kredit være tilgængelig ganske hurtigt. Når du vil afbetale på din kredit er det også nemt klaret. Du kan minimum indbetale 500 kr og maksimum 2000 kr af gangen, men du er også velkommen til at indfri hele kreditten uden omkostninger.

Fortryder du din kassekredit hosNordcredit så har du 14 dages fortrydelsesret. Det gælder dog ikke hvis du har brugt af din kredit. Du har rettigheder som forbruger, og her er fortrydelse af et lån en af dem. (du kan læse mere om dine rettigheder her.) Når du overfører penge til Nordcredit vil det kunne ses på din profil, og du kan derfor holde øje med tilstanden af din kredit. Dine renteomkostninger vil blive indberettet direkte til SKAT, så du kan få fradrag for dette.

Få en kassekredit hos Nordcredit

Når du laver en kassekredit hos Nordcredit, så kan du som sagt selv styre dine udbetalinger. Det betyder at du har mere frihed til at bruge pengene som du har lyst. Når du ansøger om en kassekredit hos Nordcredit, så blander de sig desuden heller ikke i hvorfor du vil have den, eller hvad pengene skal bruges til.

Nordcredit har valgt at lave en lidt anderledes løsning for forhøjelse af din kreditgrænse. Din første kredit vil lyde på op til 5000 kr, når du så har lavet dine to første udbetalinger, så stiger din kreditgrænse til 10.000kr. Derefter når du har lavet to afdrag mere, så vil din kreditgrænse stige til 15.000 kr. På denne måde sikrer du dig at du kan betale tilbage før du forhøjer din kredit.

Når du hæver fra din nordkredit så koster det 10% af beløbet i udbetalingsgebyr. Derefter betaler du 20% af det beløb du har brugt af kassekreditten, samt den månedlige rente på 6%. Dvs. Har du hævet 5000 kr betaler du 1300 kr om måneden for kreditten, indtil du afdrager og beløber falder.

Hvordan fungerer Nordcredit kassekredit?

Det er nemt og simpelt at ansøge om kredit hos Nordcredit. Du skal som det første oprette en profil på deres hjemmeside. Det er hurtigt klaret, og alt hvad du behøver er dine kontooplysninger og dit Nem-ID. Når du har oprettet din profil, kan du afsende en låneansøgning. Det gøres ganske nemt.

Når du har udfyldt låneansøgningen på Nordcredit hjemmeside, skal du blot godkende med dit Nem-ID, sende og afvente svar. Nordcredit anbefaler alle deres kunder om at læse lånevilkårene grundigt igennem inden man ansøger, så man er klar over hvad betingelserne er. Dette er en sikkerhed for både dig som låntager, men også for dem som långivere.

Når Nordcredit har modtaget og godkendt din låneansøgning, har du pengene til rådighed på din profil, og du vil kunne hæve af dem. I nogle tilfælde vil der gå en enkelt bankdag, før de er tilgængelige til at hæve. Du kan når lånet godkendes, også vælge at få en del af beløbet indsat på din konto, så de er klar til at hæve.

Hvem kan søge kredit hos Nordcredit?

De forskellige låneudbydere har krav der varierer, men de er stort set ens. Enkelt låneudbydere tilbyder lån 25 år, for at kunne låne, andre lån 23 år, lån 20 år eller lån 18 år. Hos Nordcredit kræver de at du er fyldt 23 år. Derudover er det påkrævet at du har dansk bopæl, have et dansk telefonnummer og have en konto i en dansk bank.

Nordcredit ønsker kun at låne penge til folk med en økonomi der kan klare afbetalingerne. Derfor er det ikke muligt at låne hos Nordcredit hvis du er registeret som dårlig betaler i enten Debitor Registeret eller RKI Registret. Det er både en for stor risiko for dem som låneudbydere, men de ønsker heller ikke at forgælde folk mere end de er i forvejen.

Lån trods RKI

Kan man så ikke få lån trods RKI hos Nordcredit? Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån til personer, der er registreret som dårlige betalere i RKI Registret eller i Debitor Registret. RKI Registret og Debitor Registret er 2 registre over dårlige betalere i Danmark.

De to registre er oprettet med henblik på at hjælpe firmaer og virksomheder mod at indgå aftale med dårlige betalere for dermed at undgå store eller mindre økonomiske tab. Registrene har en database, hvor tilmeldte firmaer og virksomheder både kan søge efter dårlige betalere blandt potentielle kunder, men også selv registrere dårlige betalere. Du kan blive registreret, hvis din gæld til det offentlige overstiger 7500 kroner. Private firmaer kan lade dig registrere, hvis du skylder over 1000 kroner, og du har indgået forlig, eller der er fogedsag på vej.

Hvis du er registreret, vil du sandsynligvis løbe ind i problemer, hvis du ønsker at låne penge for at få betalt den gæld, du er registreret for. At låne penge online er umuligt, fordi låneudbyderne kontrollerer altid i registrene, så du får ikke en mulighed for at forklare dig. Du er nødt til at kontakte dine kreditorer og foreslå en eller anden form for tilbagebetaling af gælden, måske kun en del af den. De fleste kreditorer vil i mange tilfælde acceptere et tilbud om tilbagebetaling.

Bagefter skal du i banken med din aftale. Her er det vigtigt, at du har lavet et budget, der viser, at aftalen kan holde. Hvis det ikke er muligt, så vil du blive slettet fra registrene efter 5 år. Du skylder stadig pengene væk, men vil nu have større mulighed for et lån.

Krediteksempel hos Nordcredit

Frederik har brug for luft i hans økonomi. Han får altid uforudsete regninger på de dårligste tidspunkter, og vil gerne have friheden til at låne penge når det passer ham. Derfor kigger han på kassekreditter på nettet. Han finder på Billigforbrguslaan.dk udbyderen Nordcredit. Deres lånevilkår passer ham ret godt, da han selv kan bestemme hvor meget han vil hæve af gange, og kun betaler for det han har brugt af kreditten.

Frederik opretter en profil og ansøger om kreditten. Da Frederik har en sund økonomi er det ikke noget problem for ham at blive godkendt til kreditten. Han får i første omgang stillet 5000 kr til rådighed. Dem bruger han kort tid efter til en tandlægeregning. Han laver nu de første to afbetalinger, og er nu godkendt til en kredit på op til 10000 kr.

Der går lidt tid hvor Frederik betaler tilbage på sin kredit, men så får han brug for at hæve 10000 kr. Det gør han og hans lånebetingelser ser derefter ud som de er vist nedenfor.

Kreditbetingelser hos Nordcredit

Frederiks kreditbeløb er nu 10000 kr. Han kan lave en afbetaling hver måned i 12 måneder på 1312,05 kr. Sådan ser det ud:

  • Kreditbeløb: 10000 kr
  • Antal afdrag 12
  • Månedlig betaling: 1312,05
  • Udbetalingsgebyr er 10% af 10000 kr= 10000 kr
  • Han betaler tilbage totalt: 15.744,58 kr
  • Derved er hans samlede kreditomkostninger: 5744,58 kr
  • Hans årlige omkostninger pr.år i procent (ÅOP) er: 145,8%

Det er lovpligtigt for låneudbydere at opgive lånenes ÅOP. Derfor vil der også på Nordcredits hjemmeside være eksempler på lånetilbud du kan læse. Det skal også fremgå af dit lånetilbud hvad din ÅOP er. Læs mere her om ÅOP.

Lån hos Nordcredit med NemID

Lån med NemID hos Nordcredit. Du skal bruge NemID, når du sender din ansøgning, og du skal bruge det, når du underskriver lånetilbuddet. Du bruger din såkaldte digitale signatur, der er lige så bindende som en fysisk underskrift. Læs mere om NemID her.

Lån med NemID hos Nordcredit betyder, at hele låneprocessen kan foregå hurtigt. Du bliver verificeret med dit NemID. Det betyder hurtigere og nemmere ansøgning og en kort ekspeditionstid. Det betyder, at kreditvurderingen foregår hurtigere, og du kan få hurtigt svar på din ansøgning. Læs mere om kreditvurderinger her.

Du kan altid bruge NemID, når du kan komme på nettet. En af fordelene ved NemID er, at man har et login til mange sider. NemID består af et bruger-id, et password og et nøglekort, som du skal bruge hver gang. Det er en sikker måde at kommunikere på.

Lån hos Nordcredit uden sikkerhed

Hurtige lån uden sikkerhed hos Nordcredit er blevet et hit blandt låntagerne. Det er i modsætning  til et banklån kun muligt at låne uden sikkerhed online. Når du søger lån online, skal du ikke tage stilling til sikkerhed. Du bliver ikke afkrævet nogen form for sikkerhedsstillelse eller kautionist. Du tilbydes et lån, hvor du fuldstændigt selv afgør, hvad du vil bruge pengene til. På den måde er det lettere at låne penge online end at låne penge i bankerne.

Hvordan kan man stille sikkerhed? Hvis man ejer sin bolig, og den ikke er belånt til op over skorstenen, men der faktisk er friværdi i boligen, så kan du stille denne friværdi som sikkerhed. Hvis du ejer obligationer eller har noget andet af stor værdi, kan det også stilles som sikkerhed, men der er faktisk mange mennesker, der ikke ejer ret meget af værdi, og er dermed ofte ikke i stand til at låne af den vej.

Man kan også stille med en kautionist som sikkerhed. En kautionist er en person, som i sidste ende kan komme til at betale dit lån, hvis du ikke overholder låneaftalen, og låneudbyderen forlanger lånet indfriet. Som ung er der stor sandsynlighed for, at du ikke ejer noget som du kan stille som sikkerhed for et lån, og hvis du skal have kautionister, skal det sandsynligvis være dine forældre. Desværre er der mange forældre, der ikke er i stand til at hjælpe deres børn økonomisk.

Gode råd ved kredit hos Nordcredit

Forbrugerorganisationer har i mange år opfordret folk til at lægge et budget inden de optager lån. Der er mange der kommer i problemer, fordi de ikke har lagt et brugbart budget, og derfor ikke ved hvor meget deres rådighedsbeløb er på. Derfor er det en god ide at have styr på din økonomi, så du ved hvor store afdrag din økonomi kan klare. Det kan du spare omkostninger ved. Du kan læse mere om budgetlægning her.

Det er også anbefalet, at man virkelig overvejer, hvor mange penge man har brug for at låne. Ved en kassekredit som den hos Nordcredit kan du hæve mere end du måske i virkeligheden har brug for. Tænk over hvordan du bruger pengene, og du skal huske at de skal betales tilbage. Det er ikke gratis at have en kredit.

Kommer du i problemer med afbetalinger, så er det en god ide at have læst dine lånevilkår. Mååske der står noget vedr. dette. Ellers kontakt kundeservice, og forhør dig om der er hjælp at hente. Men gør det så tidligt som muligt, inden du kommer i for store problemer.