Lån gennem Lendme og få tilbud på lån fra banker!

Lendme

Hos Lendme kan du finde anderledes form for lånehjælp end ved andre lånudbydere. I princippet er Lendme ikke lånudbyderen men en mellemmand af quicklån. De har samarbejde med en håndfuld forskellige banker.

Dette betyder at du får skræddersyede lånetilbud på billige forbrugslån fra disse banker direkte fra Lendme. Når du ansøger lån gennem Lendme vil du få lånetilbud fra de forskellige banker der samarbejder med Lendme. Bankerne som har lavet aftale med Lendme tilbyder lån 10000 og helt op til lån 300000.

Har du brug for et forbrugslån til det du ønsker dig, så tag et lån gennem Lendme. Det kan være du brændende ønsker dig lån 20000  til et nyt badeværelse med varme i gulvet.

Det kan også være du mangler et lån 50000 til et nyt fyr, fordi det gamle pludselig var kaput. Det kan da også være at dig og kæresten skal giftes og derfor gerne vil låne 150000 til jeres drømmebryllup på et slot? Uanset hvad du mangler penge til, er det nemt at få forbrugslån i en bank gennem Lendme.

Lån 300000 med Lendme Lån 300000 med Lendme

Forbrugslån er karakteriseret ved at de kan fås uden man skal stille sikkerhed. Du vil kunne læse overalt på nettet at du kan låne uden sikkerhed. Det samme gør sig gældende hos Lendme. Det vil sige, at selvom du gerne vil låne helt op til 300000 kr, så behøver du ikke at stille hus, bil eller båd som sikkerhed for dit lån. Den mulighed har man normalt ikke hvis man vil låne hos sin egen bank. Der skal du ved så høje beløber stille sikkerhed eller have nogen til at kautionere for lånet.

Men ved online forbrugslån, eller lån gennem Lendme, er der ikke behov for at du stiller sikkerhed. Låneudbyderen skal lave en kreditvurdering af dig, for at tjekke at det ikke er helt uforsvarligt at låne dig penge. Men du er fri for at stille sikkerhed for lånet, så du har ikke selv samme risiko for at miste dine værdier, hvis du har problemer med at betale lånet tilbage. Læs mere om kreditvurderinger her.

Det samme princip gælder for de andre typer lån som kviklån, sms lån mobillån osv. som egentlig er det samme som forbrugslån, bare på lavere beløb. Ved disse små lån på 500kr – 10000 kr er der heller ikke behov for nogen form for sikkerhed. Mange af disse udbydere beder heller ikke om dokumentation fra dig, fordi det er mindre beløber. Disse låntyper har altid haft lynhurtig udbetaling, indtil den nye kviklånslov satte i kraft i starten af 2017. Se loven her og læs mere om hvad den betyder her. Nu tilbydes disse lån som en kredit i stedet for som et lån, for at man stadig kan tilbyde låntagerne hurtigt udbetaling.

Lån gennem Lendme hurtigt

Hvis du gerne vil optage et hurtig lån gennem Lendme, så kan du gøre det på fem minutter. Mange steder på nettet finder du sammenligningssider, hvor man selv skal ansøge hos de forskellige låneudbydere. Lendme har valgt at samle processen til kun én ansøgning. Ved almindelige sammenligningssider kan du selv skabe et overblik over hvilke låneudbydere der er online. Du kan også se hvilke der har de bedste fordele for dig. Hos Lendme er det samlet, så du kun udfylder en ansøgning og så sørger Lendme for at sende oplysningerne ud til bankerne.

På denne måde gør Lendme ansøgningsprocessen nemmere for låntagerne, og du vil modtage svar fra bankerne, om du er godkendt. Du kan derefter sammenligne lånetilbud fra de banker du er godkendt hos og finde den bank, du helst vil låne hos. Sådan får du hurtige lån uden sikkerhed. Du kan også sammenligne med de andre online låneudbydere, for at se hvor du kan finde det bedste og billigste lån for dig. Lån penge gennem Lendme.

Du går derfor bare ind på Lendme´s hjemmeside, udfylder med dine oplysninger såsom navn, bopæl, civilstand, mail, indkomst osv. Du vil indenfor 5-10 minutter modtage svar fra Lendme, med skræddersyede lånetilbud til dig, fra de banker som har godkendt dig. Når du har udvalgt din bank, så skal du fuldføre lånet igennem dem, og så har Lendme gjort deres del af opgaven. Derefter kan det være banken laver en yderligere kreditvurdering og kan i sjældne tilfælde afvise din ansøgning. Derfor er det en god ide at søge et pat steder, så du kan føle dig sikker på dit lån.

Lån med budget

Hvis man vil låne penge er det altid anbefalet at du lægger et godt budget. Med et grundigt budget får man overblik over hvordan ens økonomi hænger sammen. Det er ret vigtigt at vide præcis hvor meget man kan betale tilbage på sit lån hver måned. Det kan spare låntageren for en masse dumme omkostninger og gebyrer, hvis det viser sig at man ikke har god nok økonomi til at klare afbetalingerne. I sidste ende kan man blive registreret som dårlig betaler, og det er rigtigt skidt for ens privatøkonomi. Læs mere her om budgetlægning.

Når man lægger et budget skal man huske at få alle sine omkostninger med, og at være realistisk med beløbene. Man indsætter alle sine fast omkostninger (feks. husleje, afbetaling på lån eller bil, fjernsyn, internet og telefoni, renter osv.) og sine indtægter (såsom løn, feriepenge, skat). Når du trækker dem fra hinanden kan du se dit rådighedsbeløb. Dvs. det er de penge du har at gøre godt med hver måned til alle de andre ting du vil bruge penge på. Klik her for at læse om rådighedsbeløb.

Når man kan se sit rådighedsbeløb kan man nemmere overskue hvor meget man kan undvære til afbetaling af sit lån hver måned. Det er det der afgør løbetiden på lånet, altså hvor længe man er om at betale det tilbage. Man skal altså ikke vælge løbetid ud fra hvor hurtigt man ønsker at betale lånet tilbage, men ud fra hvad dit månedlige afdrag realistisk set kan ligge på.

Lån gennem Lendme sikkert

Når du vil låne penge og skal give følsomme oplysninger om dig selv som feks.din indtægt, så er det vigtigt at man føler sig tryg ved låneudbyderen. Hos Lendme går de meget op i sikker behandling af dine data. Lendme videresender kun dine data til de banker de har samabejde med og har tillid til. Hos Lendme garanterer de datasikerhed, og overholder al lovgivning indenfor området. Derfor kan du føle dig tryg ved at benytte dig af Lendme når du vil søge lån.

Men hvem er det så Lendme har forbindelse til? De har samarbejdsaftaler med tre banker indtil videre. Det drejer sig om Basisbank A/S, Ekspresbank og Resursbank. Der er fuldstændig gennemsigtighed med hvilke banker der får adgang til dine oplysninger.Du skal ved ansøgning selv klikke af at disse banker har ret til at se dine oplysninger. Samtidig giver du også disse tre banker lov til at indhente oplysninger vedr. dine gældsforhold i andre pengeinstitutter.

Hvem kan låne gennem Lendme

De forskellige låneudbydere på nettet har generelt de samme betingelser for hvem der må låne, udover alderskravet som kan svinge. Nogle tilbyder lån 25 år, nogle lån 23 år. Så er der også et alderskrav der hedder lån 20 år eller lån 18 år hvor de helt unge har mulighed for at låne. De banker som Lendme har samarbejde med kræver at man er fyldt 18 år for at kunne ansøge.

Udover det så er det også meget normalt at de ikke godkender ansøgningen hvis man er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Det samme gælder hos Lendme. Du kan være registreret i RKI eller Debitorregistret hvis du har tidligere gæld som du ikke har betalt, og du skal derfor først arbejde på at få slettet din registrering inden du kan blive godkendt til et nyt lån. Du kan læse mere her om hvordan du kommer ud af registrene.

Det sidste men meget normale krav hos Lendme er at du have et cprnr. og være registreret i folkeregisteret, så de kan se at du er dansk statsborger. Er du ikke det kan du ikke låne. Som tidligere skrevet kan det godt være at du i første omgang bliver godkendt hos bankerne gennem Lendme, men de kan godt trække det tilbage, når de laver deres endelige kreditvurdering af dig. Dette sker dog meget sjældent.

Renter og gebyrer

Når du har valgt hvor meget du vil låne gennem Lendme, og hvor lang en løbetid dit lån skal have, vil du i lånetilbuddet kunne se din rentesats. Den bliver udregnet ud fra din kreditvurdering, lånets beløb og løbetid. Derfor kan du først der se hvad du reelt kommer til at betale for lånet. De forskellige banker kan tilbyde dig forskelligt rentesats. Der kan også være forskellige gebyrer.

Nogle låneudbydere kræver et oprettelsesgebyr og andre har administrationsgebyrer. Derfor skal man læse sit lånetilbud grundigt igennem. De banker Lendme har samarbede med tilbyder dig også at du altid kan indfri lånet når du vil. Ansøger man om et lån med en medansøger så vil man tit blive tilbudt en bedre rentesats og ÅOP, da jeres kreditværdighed vil blive vurderet ud fra jeres samlede økonomiske situation. Derfor kan det være en fordel hvis man er to i husstanden om at låne. Læs mere her om ÅOP.

Samlelån gennem Lendme

Hos Lendme har du også mulighed for at lave samlelån. Et samlelån kan være en rigtig god ting at overveje hvis du har mange små lån hos forskellige kreditinstitutter. Du kan i mange tilfælde få en bedre rente og en lavere ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og viser dig dit låns samlede omkostninger. Det er derfor dette tal man skal bruge når man sammenligner priser på lån. Så længe lånene er ens og sammenlignelige, så kan man nemt overskue hvilket lån der er billigst.

Når du samler dine små lån hos èn udbyder, så gør du også betalinger og det hele nemmere for dig selv. Du har kun et sted du skal betale til, du får kun fakturaer fra et sted, og det er nemmere for dig at holde styr på. Så risikerer du heller ikke at glemme en afbetaling fordi du har for mange lån.

Hvad må jeg bruge lånet med Lendme til?

Det er helt op til dig hvad du vil bruge dit lån du får gennem Lendme på. Grunden til at denne type lån hedder forbrugslån er at de som oftest bruges til forbrugsglæder. Det kan feks. være et nyt fjernsyn, en båd, ny cykel eller noget helt fjerde. Du kan helt selv vælge hvad du helst vil bruge pengene på, og også hvor mange du har brug for. Det kan også være at du har ubetalte regninger som hober sig op og samler gebyrer.

Det gode ved forbrugslån uden sikkerhed er at du ikke behøver at redegøre overfor Lendme hvad du vil låne penge til. Der er ingen hos Lendme der spørger hvad dit lån er til, så det er op til dig selv at vurdere om det er vigtigt for dig at låne penge. Man skal bare huske at pengene ikke er dine, og at de skal betales tilbage igen. På høje beløber som feks. lån 70000 eller lån 100000 er der renter og gebyrer man skal betale, så det er ikke gratis at låne. Så det er altid en god ide at overveje om man har brug for at låne.

Gode råd fra Lendme

Lendme vil gerne hjælpe deres kunder til at finde et godt lån. Derfor har de opstillet nogle gode råd, som du kan gøre brug af hvis du overvejer lån.

  • Lån aldrig mere end hvad du har brug for. (det er fristende at låne 10000 kr ekstra så man har luft i økonomien, og hvis du har god nok økonomi så er det ikke et problem, men forsøg at hold dig til det du egentlig har behov for)
  • Lån ved at sammenligne ÅOP
  • Lav et grundigt budget så du kender din økonomi
  • Husk du har rettigheder som låntager*
  • Husk at du kan trække renteudgifter fra i Skat. Læs mere på SKATs hjemmeside.

*Alle låneudbydere skal tilbyde dig 14 dages fortrydelsesret. Det giver dig en ekstra sikkerhed, hvis du finder ud af at du alligevel ikke har behov for lånet, eller egentlig bare har fortrudt. Man skal give besked til låneudbyderen på skrift, og hvis man allerede er begyndt at bruge af sin kredit, skal man betale hele beløbet tilbage samt de omkostninger låneudbyderen har haft. Læs mere her om dine rettigheder.

Det er derfor bedst hvis man ikke har brugt af sit lån når man gør brug af sin fortrydelsesret. Du kan læse om dine generelle rettigheder og klagemuligheder her.