Lånebanken tilbyder dig lån 5000 kr og op til lån 50000 kr. Låner du hos Lånebanken er du et stort skridt nærmere

Lånebanken

Lån op til 50.000 kr hos Lånebanken

dine drømme,og der er ingen der blander sig i hvad du vil låne til. Hvad enten din drøm er lån 15000 kr til et nyt skur, eller lån 30000 kr til en rejse med kæresten, så kan du finde lånet hos Lånebanken. Du kan vælge en løbetid på op til 60 mdr, på dit lån hos Lånebanken. Find dit billige forbrugslån hos Lånebanken.

Forbrugslån og quicklån online bliver som oftest brugt på forbrugsglæder, såsom tøj, elektronik eller større genstande. Det er fordi de online låneudbydere, i modsætning til banken, ikke går op i hvad du skal bruge lånet til. De vurderer bare om der er en god chance for, at du kan betale dit lån tilbage, uden at du kommer i problemer. Så hvis du har en sund økonomi, er det ikke noget problem at låne penge online hos feks. Lånebanken.

Alle låneudbydere har nogle krav til hvem der kan låne hos dem. Det samme har Lånebanken. Disse krav kan du se længere nede i teksten under afsnittet “Hvem kan låne hos Lånebanken” Disse krav er ikke svære at leve op til for de fleste, så Lånebanken er en glimrende mulighed når man kigger på hurtig lån online.

LånebankenLånebanken

Lånebanken går meget op i at gøre ansøgningsprocessen så nem og hurtig for låntageren som muligt. De ønsker at imødekomme de fleste danskeres behov for at det skal være nemt og hurtigt at få lån online. Derfor kan man simpelt og hurtigt udfylde ansøgningsskeamet på Lånebankens hjemmeside og indsende.

Det tager ikke mere end et par minutter at udfylde og så er du i gang. Når du har udfyldt din låneansøgning til Lånebanken underskriver du med NemID, og så er du færdig. Derefter afventer du bare svar fra Lånebanken. Har du udfyldt med din e-mail i låneansøgningen vil du modtage svar på denne. Er du godkendt til lånet, skal du blot underskrive, og så vil pengene være til rådighed på din konto indenfor 3 hverdage.

I denne mail kan du læse dine lånevilkår hos Lånebanken, og det anbefaler vi at du gør grundigt, så du ved hvad du binder dig for, og hvad betingelserne for dit lån er. Når man låner online skal man huske at man har visse rettigheder der ikke kan fraviges. Disse kan du læse om nederst på siden.

Lån med NemID hos Lånebanken

Lån med NemID hos Lånebanken. Som skrevet overfor skal du hos Lånebanken underskrive din låneansøgning og låneaftale med NemID. Dette skal du gøre, for at Lånebanken kan sikre sig at det kun er dig der kan låne i dit navn. Det er en ekstra sikkerhed for både Lånebanken, men også for dig som låntager. Det sørger for at du dine personlige oplysninger sendes via en sikker linie. Du kan læse mere her om NemID.

Det gør også processen hurtigere. Før i tiden måtte man i stedet underskrive en fysisk kontrakt, og vente på at den blev modtaget med posten før lånet var fuldendt. Det er noget mere moderne, og praktisk på denne måde. Når man underskriver med sin digitale signatur, bekræfte man sin identitet overfor lånudgiveren. De fleste online lånudgivere tilbyder lån på denne måde nu til dags. Læs mere her om hvad digital signatur er.

Lån hos Lånebanken med budget

Det er altid en rigtig god ide at skabe overblik over din økonomi ved at lægge et godt budget. Når du lægger budget, indsætter du alle de udgifter du har hver måned, samt din indkomst. Når udgifterne trækkes fra din indkomst kan du se dit rådighedsbeløb. Læs mere via dette link om rådighedsbeløb.

Det er via dit rådighedsbeløb du kan se hvor meget du kan klare at betale af på et lån hos Lånebanken hver måned, dvs. hvad dit månedlige afdrag skal være. Uden et budget er det nemt at overvurdere ens økonomi, fordi man glemmer de små “ubetydelige” udgifter man har hver måned. Men når man låner penge kan de små udgifter være det der gør, at du ikke kan klare afbetalingen hver måned. Læs mere om budgetlægning her.

Generelt set er det ret dyrt hvis man ikke har råd til sine afbetalinger, da der kan komme rykkergebyrer og administrationsgebyrer oveni i din normale afbetaling. Går det rigtigt galt kan du ende med at blive registeret som dårlig betaler. Undersøgelser viser at mange fortryder deres forbrugslån, og det kan feks. være af denne grund. Så undervurder ikke budgettet. Læs mere om undersøgelserne og hvad de viser her.

Lån hos Lånebanken med ÅOP

Når man gerne vil finde billige lån, så bør man søge hos flere lånudgivere, og sammenligne tilbud. Når du vil sammenligne lånetilbud hos de forskellige låneudbydere, er det vigtigt at du laver lånene ens. Dvs. de skal være på sammen lånebeløb og samme løbetid (dvs. antal afbetalinger). Når du laver dem sammenlignelige og får dine lånetilbud, skal du sammenligne ÅOP.

ÅOP er sammen med visse andre oplysninger, lovpligtigt for låneudbyderen at opgive ved lånetilbud, så den vil du altid kunne finde. ÅOP viser lånets årlige omkostninger i procent, altså alle de omkostninger der er forbundet med lånet, og det er derfor du kan sammenligne via dette tal. Du kan læse mere om ÅOP her.

Lån hos Lånebanken uden sikkerhed

Alle lån du finder online er lån uden sikkerhed. Det gælder også lån hos Lånebanken. Det betyder kort sagt, at man ikke skal stille værdier som sikkerhed for dit lån. Det gør det både nemmere og hurtigere at optage lån. Det er det der adskiller kviklån, forbrugslån, sms lån og minilån fra almindelige banklån. Banklån kan derimod ofte gøres billigere, da de har en større sikkerhed for at få deres penge hjem på den ene eller den anden måde.

Når du vil låne penge bør du derfor overveje om du hellere vil betale lidt ekstra for at slippe for at stille sikkerhed. Eller om du foretrækker at stille sikkerhed med dine værdier,eller stille med en kautionist, og spare ekstra penge. Du kan jo altid søge begge dele og så sammenligne de vilkår du får tilbudt, for at finde den bedste mulighed for dig.

Hvem kan låne hos Lånebanken?

Som skrevet tidligere så har Lånebanken et par krav, der skal opfyldes for at du bliver godkendt til et lån. Det er meget normalt at låneudbyderne har et alderskrav, der enten lyder på lån 18 år, lån 19 årlån 20 år, lån 23 år eller lån 25 år. Hos Lånebanken er kravet bare at du skal være fyldt 18 år, hvilket giver de helt unge mulighed for at optage lån.

Når du ansøger vil du også bemærke at de kræver at en årlig indkomst på min. 125.000 kr. Så er du studerende er Lånebanken måske ikke det bedste valg for dig. Er du derimod i fast job og har en god indkomst, så kan lånebanken være et godt bud.

Det sidste krav er at du ikke må være registeret i hverken RKI eller Debitorregisteret som dårlig betaler. Er du registreret i et af disse to registre, så er det nødvendigt at du arbejder på at få den slettet før du kan låne. Du kan læse gode råd til hvordan du kommer af med din registrering her. Du kan her tjekke om du er i Debitorregisteret og her for RKI.

Som det sidste vil Lånebanken ud fra din ansøgning foretage en kreditvurdering af dig. Dette er meget normalt indenfor branchen. Lånebanken vurderer om du efter deres synspunkt, er i stand til at betale lånet tilbage. Læs mere om kreditvurderinger her.

Gode råd fra Lånebanken

Når du vil låne online, er der nogle ting som er gode at have for øje. Som skrevet tidligere kan et godt budget redde dig fra dumme gebyrer og en RKI registrering. Men udover det, er der et par andre gode råd du kan følge.

 • Lån aldrig mere end du behøver ( det kan være fristende at låne 10.000 kr eller 20.000 kr ekstra, men husk de skal betales tilbage!)
 • Læs dine lånevilkår grundigt igennem, så du ved hvordan du er stillet hvis du feks. får svært ved en afbetaling, eller gerne vil indfri dit lån.
 • Husk at oplyse SKAT om dine renteudgifter, så du kan få fradrag. Det kan du gøre her.
 • Ansøg hos flere låneansøgere og sammenlign lånetilbud

Økonomisikring hos Lånebanken

Hvad er økonomisikring? Det er en forsikring Lånebanken tilbyder dig, som sikrer dig hvis du mister dit indkomst. Det er en ekstra sikkerhed til dem der gerne vil være på den sikre side. Hvis du har taget forbrugslån, og du pludselig befinder dig i den situation, at du ikke har nogen indkomst, fordi du du har mistet dit job eller er blevet syg, kan dette være en god mulighed for dig.

Hvis du vælger økonomisikring hos Lånebanken, så vil du være dækket i de måneder hvor du ikke har mulighed for at afdrage på dit lån grundet midlertidig sygdom eller ufrivillig arbejdsløshed. Forsikringen dækker i op til 12 måneder. Du kan på Lånebankens hjemmeside læse mere om betingelserne vedr. forsikringen, men der er ingen tvivl om at det kan være en god sikkerhed for de fleste.

Man ved aldrig om man pludselig kan stå uden job, og i det tilfælde kan det godt være svært at klare sine afbetalinger som før. Der er et par krav til dig hvis du vil tegne økonomisikring: Du er mellem 18 og 65 år. Du er bosiddende og er lønmodtager i Danmark.(min. 16 timer pr. uge) og ikke i et fleksjob eller lign. ordning.

Fortrydelsesret på lån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld returret, når du får et lån hos Lånebanken online. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde. Læs mere om din fortrydelsesret her.

Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne her.

Lånebanken er en del af Sparxpres, der er en del af Spar Nord Bank A/S – cvr. 13737584 og under tilsyn af Finanstilsynet. Du kan derfor føle dig tryg ved at låne hos Lånebanen. Finanstilsynet holder opsyn med disse lånudgivere, og sikrer at der ikke er noget der går forkert til. Læs mere her om Finanstilsynet og deres opgaver her.

Låneudbyderne har mulighed for at tilbyde dig at du kan underskrive med NemID. Når de har mulighed for det, er det fordi der også her er en række bestemmelser de skal overholde. Derfor kan man føle sig helt tryg ved at låne penge online. Lån derfor trygt online. Du har selvfølgelig også klagemuligheder hvis du synes der er sket en fejl ifht. dit lån.

Casestudy fra Lånebanken

Sille og Kasper ville gerne udvide på deres hus inden de skulle have børn. De havde ikke selv penge til det, men havde før lånt penge online, og ville nu gerne gøre det igen. De havde regnet ud at de havde brug for 39.000 kr. Parret havde et opdateret budget, og havde råd i deres økonomi til et månedligt afdrag på  ca. 1500 kr. De gik online og søgte hos 4 forskellige lånudgivere. De sammenlignede priser og vilkår, og blev enige om at de ville vælge Lånebanken.

Deres vilkår så således ud:

 • Kreditbeløb: 39.000 kr
 • Månedlig ydelse: 1534 kr
 • Løbetid: 36 mdr.
 • Samlede kreditomkostninger: 16.212 kr
 • Samlet beløb til tilbagebetaling: 55.212 kr
 • Årlig variabel debitorrente: 19,56%
 • ÅOP: 27,03%

Sille og Kasper underskrev med Silles NemID, og havde pengene til rådighed på deres konto efter 3 dage. De påbegyndte deres tilbygning og glædede sig over at de havde kunne låne pengene så nemt. Det blev til to små ekstra værelser, et til babyen som blev undfanget under tilbygningen.