Hos Kassekreditten får du tilbudt en kredit på mellem 3000 kr og 15000 kr. Kassekreditten laver en kreditvurderingKassekreditten.dk af dig med det samme, så du får svar på om du er godkendt indenfor et minut. Du kan ansøge fra mobil, tablet eller computer, så du kan låne hvor end du befinder dig. Fra sofaen, kontoret eller toget. Hvis du har brug for quicklån og nemme lån er Kassekreditten.dk en rigtig god mulighed for dig.

Kassekreditten tilbyder dig en kredit du selv kan styre. Kreditten løber som udgangpunkt i 12 måneder men du kan forlænge eller forkorte ved at afdrage. Det eneste du skal betale for denne kredit er en fast rente, som ligger p 12, 5 % af den kredit du har udtrukket. På den måde får du ekstra råderum i din økonomi, og en buffer til at klare ekstra betalinger i perioder hvor budgettet er stramt. Tag et billigt forbrugslån hos Kassekreditten.

Det er selvfølgelig helt op til dig hvad du vil bruge dit forbrugslån hos Kassekreditten.dk til. Der er ingen der spørger ind til, eller blander sig i hvad pengene skal bruges til. Så hvad enten det er et lån 10000 kr til et nyt køleskab, lån 5000 kr til en ny computer, eller bare lidt ekstra penge når du mangler er ligemeget for Kassekreditten.dk. Det eneste de går op i er at du har råd til at betale for den rente det koster at have kreditten kørende, samt kan indfri lånet.

Lån hos KassekredittenKassekreditten

Når du søger forbrugslån hos Kassekreditten, får du svar på ansøgningen indenfor et minut. Det kan du fordi det er et hurtig lån også kaldet et minilån. Du underskriver dit lån med NemID, og du låner selvfølgelig helt uden at stille sikkerhed. Det er nemt og overskueligt at udfylde ansøgningen hos Kassekreditten.dk og så er du allerede godt i gang. Du modtager endda i de fleste tilfælde udbetalingen indenfor 1 hverdag. Lån penge hurtigt med Kassekreditten.

Kassekreditten.dk lån

Sådan søger du hos Kassekreditten.dk:Kassekreditten.dk lån

  • Udfyld ansøgningen online

Først skal du vælge dit kreditbeløb. Derefter indtaster du de personlige oplysninger der er påkrævet. Det er feks. CPR-nummer og dine kontaktinformationer. Det er vigtigt du skriver dine korrekte kontaktoplysninger, så Kassekreditten.dk kan komme i kontakt med dig. Du vil samtidig også få oprettet en profil på hjemmesiden. Kreditten udbetales direkte til din NemKonto.

  • Giv adgang til e-skat

For at kunne få en kredit hos Kassekreditten.dk, er det et krav at du tillader dem adgang til dine skatteoplysninger via e-skat. Kassekreditten.dk henter informationer om løn eller offentlige udbetalinger, samt din seneste årsopgørelse. På baggrund af de informationer, sammen med andre relevante kreditoplysninger beslutter Kassekreditten.dk hvad du kan låne. Hvis du ikke bliver godkendt til det beløb du har ansøgt om, vil du blive tilbudt et mindre beløb.

  • Underskriv med NemID

Efter Kassekreditten.dk har lavet kreditvurderingen af dig, skal du godkende aftalen ved at underskrive med NemID. Kassekreditten.dk benytter altid NemID til at underskrive kreditaftaler, så de er sikre på at der ikke er andre der låner i dit navn.

  • Modtag pengene på din konto

Så snart din kreditaftale er underskrevet med NemID, sender Kassekreditten.dk det godkendte kreditbeløb til udbetaling. Ansøger du inden kl. 12, er pengene på din konto samme dag. Ansøger du efter kl. 12 har du pengene den først kommende hverdag. De udbetaler ikke i weekender, samt på helligdage. Så der må du vente til næstkommende hverdag.

Kassekreditten.dk

Som der står ovenfor så underskriver du dit lån med NemID hos Kassekreditten.dk. Årsagen til at man kan låne så hurtigt ved online lån, er at man underskriver låneansøgningen med sin digitale signatur. Det er selvfølgelig gældende på præcis samme måde, når du underskriver med NemID, som hvis du underskriver i hånden. Læs mere om NemID her.

Når du underskriver med NemID kan låneudbyderen også føle sig sikker på, at der ikke er nogen andre der låner i dit navn. NemID er en tryghed for at alle dine oplysninger sendes via en sikker og kryperet linie.  Hvis du har mistet dit nøglekort og har mistanke om at det kan misbruges, så skal du få det spærret med det samme. Du kan læse mere om digital signatur (NemID) her.

Hvis du ikke har NemID så læs mere her om lån uden NemID. Du kan også læse mere her om lån uden dokumentation.

 

Hvem kan få kredit hos Kassekreditten.dk?

Kravene varierer hos de forskellige låneudbydere, men ikke meget. Det er typisk alderskravet der skiller lånene ad. Det kan være lån 18 år, lån 19 år, lån 20 år, lån 23 år eller lån 25 år. Hos Kassekreditten.dk skal man være fyldt 21 år for at man kan låne. Udover det har de et par andre krav.

Du må ikke være registeret i hverken RKI eller Debitorregisteret som dårlig betaler. Er du i tvivl om du er registreret i RKI så klik her, Eller Debitorregisteret så klik her. Hvis du vil have kredit hos Kassekreditten.dk er det derfor nødvendigt at du forsøger at komme af med din registrering. Læs mere om dette her. Er du registreret, og kan ikke komme af med din registrering, så læs mere om lån trods RKI her.

Udover det skal du have dansk CPR.nr, dansk kontonummer, dansk adresse, en aktiv e-mail og dansk telefonnummer. Du skal også have NemID og tillade dem adgang til e-skat, så Kassekreditten kan lave kreditvurderingen af dig. Du skal derfor også være kreditværdig ifht. Kassekredittens individuelle kreditvurdering. Læs mere om kreditvurderinger her.

Hvad koster en kredit hos Kassekreditten.dk?

En kredit hos Kassekreditten.dk løber generelt i 12 måneder. det er dog sagtens muligt at betale af på kreditten løbende, når du har mulighed for det. Det er helt op til dig. Det eneste der er påkrævet, er at du betaler din månedlige rentebetaling. Får du nedbragt kreditten vil din månedlige rentebetaling altså blive lavere næste gang.

Minimumsbetalingen hos Kassekreditten.dk er den månedlige rentebetaling du skal betale, for at opretholde din kredit. Kassekreditten.dk har en fast månedlig rente på 12,5%. Det betyder at for hver måned du har en aktiv kredit, betaler du 12,5% af det beløb der er trukket på kreditten.  Hvis du ikke betaler minimumsbetalingen skal du betale hele kreditten tilbage i stedet. Så vær obs. på ikke at misse en rentebetaling.

Det koster 495 kr. i oprettelse første gang du laver kredit hos Kassekreditten.dk. På Kassekreditten.dk kan du altid se status på din kredit, hvor meget du skylder og hvornår din næste minimumsbetaling skal betales. Her kan du også afbetale på din kredit via kreditkort, Mobilepay eller bank overførsel.

ÅOP hos Kassekreditten

Som skrevet tidligere er ÅOP vigtigt når du vil sammenligne lån. Det er faktisk det eneste tal du reelt kan bruge som sammenligningsgrundlag. ÅOP står for lånets årlige omkostninger i procent, og er derfor tal på lånets samlede omkostninger. Inkluderet diverse gebyrer og omkostninger udover renten. Du kan læse mere her om ÅOP.

Når man vil brug ÅOP til at sammenligne lån, så er det vigtigt at lånene er ens. For at de er sammenlignelige skal de være på samme lånebeløb og samme løbetid. På denne måde finder du også det billigste lån. Jo lavere ÅOP er, jo billigere er lånet. ÅOP beskrevet nærmere her.

Da man generelt kan afvikle på de små lån forholdsvis hurtigt, kan man godt vælge et lån med en højere ÅOP når du ikke låner så mange penge. Man skal bare være sikker på at man kan afbetale på lånet til den aftalte tid. Hvis du derimod oplever, at du ikke har penge til at betale renterne, vil du hurtigt kunne se, at lånet er en dyr fornøjelse.

Gode råd om lån fra Kassekreditten.dk

Hos Kassekreditten.dk ønsker de at låntager forstår deres lånevilkår. For at undgå misforståelser. Derfor har de lavet en liste over gode råd til dig som låntager. Undersøgelser viser at mange fortryder deres kviklån, af denne årsag. (Læs mere om de undersøgelser her.) Det kan man afhjælpe ved at alle læser nedenstående gode råd, og ved at folk låner med omtanke.

  • Overvej grundigt om du har brug for kreditten
  • Lån ikke mere end hvad du har brug for ( det kan være fristende at tage en kredit på feks. 15000 kr, men hvis du kun har brug for 10000 kr eller 5000 kr så tænk over de ekstra omkostninger det medfører. Det er selvfølgelig op til dig)
  • Læg et budget inden du låner
  • Læs din kreditkontrakt grundigt igennem inden du underskriver

Vi mener at det er vigtigt at man forstår hvad man underskriver, når man låner penge. Hvis der er noget i kredittens vilkår, som du ikke helt forstår, så få enten en ven til at læse den med dig, eller kontakt Kassekreditten.dk. Kundeservice er altid villige til at hjælpe dig med spørgsmål vedr. din kredit.

Lån med budget hos Kassekreditten.dk

Uanset om man vil låne penge eller bare vil have styr på sin økonomi, så er det altid en god ide at lægge et godt budget. Sådan får du nemlig overblik over hvordan din økonomi ser ud. Læs mere om privatøkonomi her. Det er rigtig vigtigt for din økonomi, at du ved præcis hvor meget du kan betale tilbage, når du vil låne penge.

Når man lægger et budget skal man huske alle sine omkostninger, og være realistisk med beløbene. Du indsætter alle dine faste omkostninger og alle dine indtægter. Når du trækker dem fra hinanden kan du se dit rådighedsbeløb. Dvs. det er de penge du har at gøre godt med hver måned, til alle de andre ting du vil bruge penge på. Læs mere her om hvordan du lægger et godt budget.

Når du har fundet dit rådighedsbeløb, kan du nemt overskue hvad du har at gøre godt med i din økonomi.  Læs mere her om rådighedsbeløb.

Lån hos Kassekreditten.dk til hvad?

Når du låner hos Kassekreditten.dk er der ingen der blander sig i hvad formålet er. Du kan helt selv vælge om pengene skal bruges til et smukt maleri du er forelsket i eller en ny tørretumbler. Du kan optage mange former for lån online, som feks. ferielån, lån til kørekort eller lån til indskud. Det kan være en hjælp for mange i en situation hvor de lige mangler det sidste. Slip fantasien løs og find dine lån online hos Kassekreditten.dk.

Kassekreditten.dk

Kassekreditten.dk er en kreditgiver under firmaet Finans 247 ApS. Det er et dansk selskab, og de er registreret hos Finanstilsynet som låneudbyder. Du kan derfor føle dig ganske sikker, når du ansøger om kredit online hos Kassekreditten. Hos Kassekreditten gør de meget ud af sikkerhed, så ingen andre kan optage lån i dit navn. De foretager altid en såkaldt PID/RID validering, som er standarden for at dit CPR-nummer matcher dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares også krypteret, så ingen kan få adgang til dem.

Du kan derfor ansøge om lån uden sikkerhed hos Kassekreditten med ro i sindet. Der er styr på tingene, og ingen oplysninger behandles skødesløst. Med en kredit hos Kassekreditten.dk betaler man kun renter af det beløb man har brugt af sin kredit. Har man perioder hvor man ikke har brugt så meget, er rentebetalingen lav. Læs mere herunder om dine lånemuligheder.

Husk at du har 14 dages fortrydelsesret hos Kassekreditten.dk

Du har en altid række rettigheder når du låner online. Ligesom når du handler online. Der bliver stillet nogle krav til låneudbyderne som de skal overholde, for at kunne tilbyde lån. Feks. skal alle låneudbydere tilbyde dig 14 dages fortrydelsesret. Det giver dig en ekstra sikkerhed, hvis du finder ud af at du alligevel ikke har behov for lånet, eller egentlig bare har fortrudt. Læs her om hvilke krav der bliver stillet til lånudgiverne for at de kan tilbyde dig lån online.

Man skal give skriftlig besked til låneudbyderen, og hvis man allerede er begyndt at bruge af sin kredit, skal man læse i sine lånebetingelser hvordan man forholder sig. Læs mere her om din fortrydelsesret og hvilke oplysninger du skal have om lånet. Det er altid bedst hvis man ikke har brugt af sit lån, når man gør brug af sin fortrydelsesret.