Hos Selene Finans kan du låne fra 10.000 og helt op til 75000 kr til det du lige mangler! Hvis du har brug for 75.000Selene Finans kr, 50.000 kr eller et mindre beløb, så ansøg forbrugslån hos Selene Finans. Deres låneansøgning er både nem og hurtig og du får svar på ingen tid. Udover det har de også hurtig udbetaling, og tilbyder billige forbrugslån. Så der er ingen grund til ikke at søge hos Selene Finans. Du får lån uden sikkerhed og underskriver dit lån med NemID, for hurtig ansøgning og godkendelse.

Selene Finans går meget op i kundernes behov. De fleste danskere går op i af få penge hurtigt udbetalt, når de låner online. Selene Finans har derfor optimeret deres låneproces, så du hurtigt kan få ansøgt, få svar og godkende. Du får derfor quick lån os Selene. De ved godt at det for mange danskere nu om dage skal gå så hurtigt som muligt, og det bestræber de sig på at efterleve. Så lån penge hos Selene Finans hvis det skal gå hurtigt.

SeleneFinans 

Selenefinans

Få et af de billige lån hos SeleneFinans. Mange er i tvivl om det er muligt at finde billige lån på nettet? Mange mennesker har problemer med at udpege og finde det billigste lån. Derfor blev der for en del år siden indført det der hedder ÅOP. Det er lovpligtigt at lånudbyderne skal oplyse om ÅOP, som er lånets samlede omkostninger i procent pr.år.  Læs mere om ÅOP her.

ÅOP kan ikke bruges alene. Det kan kun bruges, når man skal sammenligne lån. Derfor skal man søge lån hos forskellige låneudbydere. Disse lån skal være sammenlignelige og ens, altså samme beløb og samme løbetid. Når man så har modtaget lånetilbuddene, skal man sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån.

Det er dog ikke sikkert at man altid vil gå efter det billigste lån, da de forskellige låneudbydere også tilbyder forskellige fordele. Det kan være man ikke har noget imod at betale lidt ekstra for en længere løbetid, en rentefri periode eller andre ting. Men ved at kigge på lånets ÅOP vil man altid finde det billigste lån. Så er det op til en selv om det er det man vælger. Vælg et af de nemme lån hos SeleneFinans.

Selene finance

Selene Finance er din vej til et hurtig lån. Når man gerne vil låne penge, så er det uanset beløbets størrelse vigtigt, at man gør det på baggrund af et budget. Om det er lån 10000 kr eller lån 75000, så skal du kun gøre det, hvis du har et budget at læne dig op af. Når du lægger budget, så vil du se, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Det er vigtigt at kende, fordi det fortæller dig hvor meget du kan afdrage på et lån. Læs mere her om budgetlægning og her om dit rådighedsbeløb.

Du skal inden du ansøger vide, hvor meget du vil være i stand til at afdrage. Hvis du sætter dig for hårdt, så risikerer du, at du nogle måneder måske ikke vil være i stand til at afdrage, og det koster. Det er bedre at sætte afdragene, så man er mere end 100 % sikker på, at man kan betale tilbage til den aftalte tid. Hvis du sætter afdragene for lavt bliver omkostningerne højere for dig. Så på baggrund af dit rådighedsbeløb skal du finde det korrekte månedlige afdrag der passer til dig.

Lån hos Selene Finans med NemID

Lån med NemID hos Selene Finans. Når man gerne vil låne hurtigt er det attraktivt at låne online. NemID er derfor vigtigt når man vil optage et lån online, da du skal bruge NemID til at underskrive låneaftalen, når låneudbyderen har accepteret ansøgningen. Låneudbyderne bruger din NemID til at tjekke om du er registreret som dårlig betaler, og generelt hvordan din økonomi ser ud. Det bruges derfor til at vurdere om du er kreditværdig.

Det bekræfter også din identitet, så man ikke kan låne i andres navn. Det er samtidig også en sikring for at låneudbyderne tager dig seriøst, og de garanterer dig altid fortrolig behandling af dine oplysninger. Du kan altid se i din skattemappe hvilke oplysninger et lånefirma har mulighed for at se.

Før i tiden var man nødt til at underskrive fysiske papirer for at bekræfte at man lånte i sit eget navn. Men på grund af NemID har man fået mulighed for at bekræfte at man er den man siger man er digitalt. Når man underskriver med sin digitale signatur , så kan låneudbyderen være sikker på du er dig. Læs mere om digital signatur her.

Hvis man har mistanke om at nogen har haft adgang til ens nøglekort og kode, er det derfor vigtigt at man lukker sit NemID med det samme. Man kan risikere at andre forsøger at låne i ens navn. Kontakt NemID og bestil et nyt, hvis du har den mindste mistanke. Du kan læse mere om NemID her.

Lån Hos SeleneFinans uden sikkerhed

Alle lån du finder online er lån uden sikkerhed. Det betyder kort sagt at man ikke skal stille værdier som sikkerhed for dit lån. Det gør det både nemmere og hurtigere at optagelån. Det er det der adskiller kviklån, forbrugslån, sms lån og minilån fra almindelige banklån. Banklån kan derimod ofte gøres billigere, da de har en større sikkerhed for at få deres penge hjem på den ene eller den anden måde. Det er dog oftest på højere beløb det gælder. Man kan som sagt få minilån gratis, og det tilbyder banken ikke.

Som sagt kigger låneudbyderne på din kreditværdighed når du vil lave et minilån. Hvis de vurderer at der er god chance for at du kan tilbagebetale, så tilbyder de dig gerne et lån. Det kan endda være de oplyser dig om hvor meget du i alt ville kunne låne.

Det er lidt farligt, for hvis man er nem at lokke, kan man nemt ende med at tage et højere beløb end man egentlig behøver. Hvis du ikke har brug for mere end lån 5000 kr så lad være med at låne f.eks. 6000 kr eller 10000 kr. Husk at det ikke er dine penge og at du skal betale dem tilbage.  Så kan 5000 kr sagtens gøre en forskel. Har du kun brug for lån 3000 eller lån 4000 kr, så lad være med at låne mere end det.

Hvem kan låne hos Selene Finans?

Hos Selene Finans har de mange af de samme krav til ansøgere som de fleste andre låneudbydere. Der er mest forskel på hvilket alderskrav de stiller. Nogle tilbyder kun lån 25 år, andre lån 23 år, lån 20 år eller lån 18 år. Hos Selene Finans er kravet kun 18 år, hvilket giver de unge mulighed for at optage lån. Det er en af fordelene ved et lån hos Selene Finans.

Udover alderskravet er det også meget almindeligt hos de låneudbydere der tilbyder store lån på 30.000 kr, 40.000 kr og helt op til 100.000 kr, at de beder om at du har en fast indtægt og kan oplyse den. Det samme gør Selene Finans. De ønsker også at man har fast bopæl i Danmark og at man ikke er registreret i RKI eller Debitorregisteret.

Vil det sige at man ikke kan låne penge hvis man er registreret i RKI eller Debitorregisteret? Ja det er helt rigtigt. Der er ikke nogen låneudbydere der tilbyder lån når man er registreret som dårlig betaler. Du kan tjekke her om du står i RKI og her for Debitorregisteret.  Hvis du er registreret i et af skyldnerregistrene kan du her læse om hvordan du kommer af med din registrering.

Når du sender din ansøgning ind til Selene Finans så vil de også lave en individuel kreditvurdering af dig. Også dette er meget normalt, det er bare for at vurdere om det er en god ide at låne dig penge, eller om det er en dårlig ide.

Hvordan ansøger jeg hos Selene Finans?

Når du søger hurtig lån anbefaler vi altid at du søger hos flere låneudbydere, for at finde det bedste lån til dig. Når du gør det kan du sagtens give Selene Finans et skud. Du ansøger på deres hjemmeside, med telefonnummer, e-mailadresse samt kontooplysninger på hvor pengene skal sættes ind. Du vil også blive spurgt om din månedlige indtægt, så det er smart at have den klar. Godkendelsen af lånet vil ske i løbet af få minutter.

Når din låneansøgning er sendt ind til Selene Finans, så vil de lave kreditvurdering af dig. Godkender de dig til lånet vil du få tilsendt et link du skal følge, og så logger du ind med dit NemID, præcis som man plejer ved netbank feks. På denne måde kan du underskrive din lånekontakt og dermed godkende lånet. Du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden i det da alle oplysninger går gennem en krypteret forbindelse, så ingen kan misbruge dine oplysninger. Du kan læse mere om kreditvurderinger og hvad indgår i dem her.

Når du har godkendt lånet vil pengene blive sat ind på det kontonummer du oplyste under ansøgningsprocessen, så hurtigt som muligt. Dette sker senest dagen efter din godkendelse.

Hvordan foregår indbetaling hos Selene Finans rent praktisk?

Når du har optaget lån hos Selene Finans er der to muligheder for indbetaling. Den ene er betalingsservice som for de fleste klart er mest praktisk. Så bliver pengene bare trukket hver måned, og du behøver ikke selv gøre noget. Den anden mulighed er via indbetalingskort, hvor der er et ekstra gebyr.

Du kan til hver en tid indfri dit lån hos Selene Finans hvis der opstår mulighed for det i din økonomi. Det koster ikke ekstra, du kontakter bare kundeservice, og aftaler med dem. Du har også mulighed for at ansøge om at forhøje dit lånebeløb. Så slipper du for at optage lån flere steder, og ende med at drukne i fakturaer fra diverse låneudbydere.

Selene Finans sørger endda for at indberette dine renteudgifter til SKAT, så det behøver du ikke selv gøre. Mange danskere får ca. 33 kr tilbage i skat for hver 100 kr de betaler i renter.

Låneeksempel hos Selene Finans

Lotte og Martin har fundet et fjernsyn som er lige hvad de har drømt om. De har haft svært ved at blive enige om hvilket mærke de ville have, men nu har de endelig fundet det rigtige. Fjernsynet er lige nu nedsat med 50 % og koster derfor kun 10.000 kr. De snakker om at spørge Lottes forældre, men vil egentlig helst klare betalingen selv.

Derfor går de på nettet og kigger på online hurtiglån eller kviklån. De læser sig frem til at det er smart at ansøge flere steder for at kunne sammenligne lånene og deres ÅOP. Da de har lagt et budget kender de deres månedlige rådighedsbeløb, og har valgt at de kan klare en månedlig afbetaling på 418 kr for ikke at sidde for stramt i det.

Dette er det lånetilbud de får fra Selene Finans:

  • Lånebeløb: 10.000 kr
  • Afbetaling pr.måned 418 kr
  • Antal afbetalinger: 36 (3 år)
  • Samlede kreditomkostninger: 5050 kr
  • Samlet beløb til tilbagebetaling: 15050kr
  • ÅOP 32,9 %

Efter nøje overvejelse i et par dage, beslutter parret sig for at vælge Selene Finans. Det kan betale sig for dem fordi Fjernsynet normalt koster 20.000 kr. De sparer altså stadig ca. 5000 kr på at låne, og så får de deres drømme fjernsyn. De godkender lånet med Martins NemID og senere samme dag er pengene sat ind på deres konto.

Lotte og Martin er glad for at de valgte at gøre det på den måde, for deres lån er tilbagebetalt på tre år eller mindre hvis de får penge til at indfri lånet før. Fjernsynet holder til gengæld i mange år.

Hvad gør jeg hvis jeg får problemer med at betale mit lån hos Selene Finans?

Hvis du kan se at du i fermtiden får svært ved en afbetaling, eller allerede har det, så anbefaler vi at du kontakter Selene Finans kundeservice. Måske de kan være behjælpelige med at løse problemet. Men det er vigtigt at du gør det så hurtigt som muligt, for jo længerer du venter, jo sværere kan det blive at løse problemet.

Hos Selene Finans kan du også kontakte dem for rådgivning. det kan du gøre både i hverdage og i weekenden. Det kan du også benytte dig af hvis du er i tvivl om du vil optage lån, har spørgsmål eller føler dig usikker.

Du skal huske at du som låntager har nogle rettigheder. Du har feks. 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om din fortrydelsesret her. Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne, for at de må tilbyde lån, her.