DER tilbyder dig lån til det der betyder noget for dig. Hos DER kan du låne fra 10.000 kr og helt op til 100.000 kr, ogDER du bestemmer selvfølgelig selv til hvad. De tilbyder forskellige slags forbrugslån alt efter, hvad der passer bedst til dig.

Lån penge og få råd til det du lige mangler. Står du feks. og mangler lån 10000 kr til et nyt fjernsyn eller lån 40000 kr til et nyt køkken fordi det gamle hænger i laser?

Det kan også være du mangler lån 60000 kr til husrenovering, eller lån 100000 kr til bryllup? Uanset hvad du skal bruge penge til, så kan du nemt og sikkert låne hos DER. Tag et billigt forbrugslån eller et quicklån hos DER.

DER Lån

DER lån, hvilke findes der? Læs mere nedenfor om de forskellige låntyper de tilbyder. De har DER Privatlån plus, DER Pauselån og DER Tryglån samt DER Lavrentelån. Derudover har de mulighed for finansiering af feks. elektronik. Denne mulighed går vi dog ikke så meget ind i, da vi fokuserer på lån.DER lån

De er alle forbrugslån og hurtig lån. Du låner med hurtig udbetaling og uden at skulle stille sikkerhed. DER går op i at dit lån passer til din økonomi, så du har chancen for at vælge mellem forskellige lånemuligheder.

Låneudbyderne kan selv bestemme hvad krav de stille til deres låntagere. det kan feks. være alderskrav, som varierer meget. Det kan være lån 18 år, lån 20 år, lån 23 år eller lån 25 år. Hos DER skal du være fyldt 20 år for at kunne ansøge.

Du skal også have dansk adresse og have en email. Desuden må du ikke være registeret i enten RKI eller Debitor Registeret.

DER finans

Når du beslutter dig for at ansøge om lån hos DER er det ganske nemt at ansøge. Da det er et lån med NemID og lån uden sikkerhed går det også hurtigt. Du udfylder låneansøgningen med dit lånebeløb og den løbetid dit rådighedsbeløb nu tillader. Du sender den afsted og afventer at de foretager en kreditvurdering af dig. Svaret kommer indenfor en time.DER Finans

Er du godkendt til lånet, vil du modtage en email med et link til elektronisk underskrift. Du logger ind med NemID og får adgang til låneaftalen. Når du har læst den igennem kan du godkende den med NemID og sende ind til DER. Når du underskriver med NemID sikrer du dig at det kun er dig der kan låne i dit navn, og du får en hurtigere ekspeditionstid på lånet.

Når DER modtager din underskrift på aftalen bliver pengene overført til din konto. De vil blive overført hurtigst muligt, hvilket for de fleste er samme dag. I nogle tilfælde kan de være på din konto dagen efter.

DER.dkDER.dk

På DER.dk kan du læse mere om deres lånebetingelser og hvad du ellers kunne have af spørgsmål. DU

ukan herunder finde åbningstider på kundeservicetelefon og adresse på DER.

Lidt om DER

DER har sørget for lån til danskerne siden 1970. De har altid gået meget op i at give deres kunder seriøs og personlig rådgivning vedr. lån. Der sidder over 100 medarbejdere klar i deres kundecenter i Odense til at hjælpe kunderne med spørgsmål og henvendelser. De sørger for fleksible muligheder til din privatøkonomi, så lånet kan indrettes efter dit liv. De har specialiserede medarbejdere som forstår at rådgive dig når du har brug for hjælp.

Kontakt

Du kan mellem kl. 08.00 og 22.00 alle ugens dage ringe til DER.dk på telefon 70 70 24 24.
Du kan også sende dem en mail på [email protected]

Adresse

D|E|R Privat Finans
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
CVR: 19162494

DER Privat FinansDER Privat finans

Låneeksempel ved DER

Susanne og Bent skulle giftes til foråret, og de var begge meget spændte. Det var deres begges andet ægteskab, så de havde besluttet sig for at holde det lidt småt. De manglede lidt kapital for at det kunne lade sig gøre, og parret havde besluttet sig for at låne sig til pengene. De fandt på Billigforbrugslaan.dk tre forskellige lån som de søgte, men endt i sidste ende med et lån hos DER Privat Finans. Her er deres lånevilkår:

  • Lånebeløb: 40.000 kr
  • Løbetid 60 mdr (5 år)
  • Fast månedlig ydelse: 907 kr
  • Fast årlig debitorrente 9,9%
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 54409 kr
  • Samlede kreditomkostninger kr. 14409 kr
  • Oprettelsesgebyr: 3200 kr
  • Samlede omkostninger pr. år i % (ÅOP) : 13,62% *

Parret ansøgte og fordi de var to om at ansøge fik de en lav rente på 9,9%. De godkendte deres lånetilbud og fik pengene udbetalt næste dag. Susanne og Bent havde en fantastisk dag, og fortrød aldrig at de havde lånt sig til pengene.

*Når man skal sammenligne lån, så skal man kigge på lånets ÅOP. Det er lovpligtigt for låneudbydere at oplyse ÅOP, og det er her du kan sammenligne omkostninger for de lån du søger. Hvis du skal sammenligne lån, skal de være ens, dvs. med samme lånebeløb og løbetid. Ellers giver det er forkert billede. Læs mere om ÅOP her.

D.E.R Privatlån Plus

D.E.R Privatlån Plus er et fleksibelt og justerbart hurtig lån. Du kan låne op til 100.000 kr med en fast måedlig ydelse hver måned. Det smarte ved D.E.R Privatlån Plus er, at du helt selv bestemmer farten af din tilbagebetaling. Du vælger ved ansøgning en fast månedlig ydelse, som give dig en fastsat løbetid. Men har du i en periode bedre luft i økonomien og kan lave større afdrag, så kan du sætte afdragene op. På denne måde forkorter du din løbetid. Du kan også til hver en tid indfri dit Privatlån Plus, uden ekstra omkostninger.

På denne måde er Privatlån Plus en fleksibel lånemulighed, der giver dig frihed til at omarrangere på dit DER lån i de perioder hvor du har bedre økonomi til at afdrage. Hos DER kan du altid få personlige råd omkring hvilket lån der passer bedst til din økonomi. Du kan altid kontakte kundeservice hvis du er i tvivl om hvilket lån der er det bedste for dig.

D.E.R Pauselån

DER har det andet type lån, som de kalder for DER Pauselån. Også her kan du låne op til 100.000 kr til det du har brug for. Det specielle ved dette lån, som det fremgår af navnet, er at du kan sætte det på pause. Har du en periode brug for lidt ekstra penge til andre ting i dit budget, så har du med DER Pauselån mulighed for at få en betalingsfri måned. Det er et såkaldt rentefrit lån med rente- og afdragsfrie perioder.

Når du får behov for en pause, i form af en betalingsfri måned, så tager du bare kontakt til kundeservice og aftaler det. Man behøver derfor ikke vælge sine betalingsfrie perioder på forhånd. Det er ment som en hjælpende hånd, nå afdragene på dit lån kommer i vejen for andre vigtige poster i dit budget. DER blander sig selvfølgelig ikke i grunden til din pause.

På samme måde som Privatlån Plus har du en fast månedlig ydelse. Fidusen ved denne lånemetode er bare pausemuligheden. Denne kan du benytte dig af to gange i lånets løbetid, dog kun 1 gang pr. år. Læs i dine betingelse hvordan du aftaler pauseperioderne. Du vælger selv dit lånebeløb og løbetiden, og kan altså sætte lånet på pause, men du har også frihed til at indfri dit lån, hvis du pludselig får råd til det. Det koster ikke ekstra, så det står dig helt frit for.

DER Tryglån

DER har også lavet et tredje lån, der hedder DER Tryglån. I det store hele betyder det bare at man har en ekstra sikkerhed på sit lån, hvis man feks. mister sit job. Man kan få DER Tryglån på helt op til lån 50.000 kr. Det specielle ved dette lån er den forsikring man køber med.

Forsikringen dækker dine afdrag hvis du mister dit job, og derfor ikke kan afdrage på dit lån. Det er en sjælden set mulighed for at tage et lån, der er beskyttet mod arbejdsløshed. Forsikringen dækker dine månedlige afdrag i op til 12 sammenhængende måneder hvis du står arbejdsløs.

Tryglån fungerer som et lån med sikkerhedsnet for dig. Prisen på denne forsikring afhænger af lånets beløb og løbetid. Du kan se prisen når du udfylder låneansøgningen.

Det er aldrig til at vide om man går hen og mister sit job indenfor den nærmeste fremtid. Men for dem der føler sig usikre på, om de kan ende med at stå uden job indenfor kort tid, er det en god mulighed. Hvis der feks. er nedskæringer på ens job, og man er usikker på hvor mange der skal ryge, kan det være en god ide med sådan en forsikring.

DER Lavrentelån eller Quicklån

Med Lavrentelån kan du låne op til 50.000 kr. Du får en fast lav rente der begynder fra 9,9%. Din endelige rente afgøres af din kreditvurdering. Læs mere her om kreditvurderinger. Du kan lave en løbetid på op til 72 måneder, og du bestemmer selv beløbet fra 5000 kr og op til 50.000 kr. Du kan feks. vælge et lånebeløb på 25.000 kr og en løbetid på 48 måneder. Så vil du have en månedlig afbetaling på 679 kr.

Med Quicklån kan du optage et lån på op til 25000 kr. Du bestemmer selv beløb og løbetid. Her kan du også vælge et lånebeløb på feks. 10000 kr og en løbetid på 48 måneder. Det giver en fast månedlig afbetaling på 349 kr.

Vælger du at ansøge om et lavrentelån og din kreditvurdering viser at et Quicklån er mere pasende til din økonomi, så vil DER foreslå dig dette i stedet.

Lån hos DER med et budget

Det er vigtigt for DER at de låner til kunder som har økonomi til at afbetale på lånet, uden de kommer i økonomiske problemer. Derfor anbefaler de altid at man laver er godt budget. Med et brugbart budget, får du overblik over din økonomi, og samtidig også dit rådighedsbeløb. Når du læger budget skal du huske at være realistisk med dine udgifter, også til mad og andre uundværlige udgifter. Læs mere om budgetlægning, og få hjælp til at lægge dit budget her.

Dit rådighedsbeløb viser dig hvad du har at gøre godt med hver måned, og det fortæller dig hvor meget du kan klare at afdrage hver måned. Læs mere her om rådighedsbeløb. Det sparer dig for dumme omkostninger, og irriterende gebyrer senere hen.

Det kan i virkeligheden spare dig mange penge, hvis du ud fra dit budget kan vælge det rigtige lån for dig.  Det er af stor betydning både for omkostningerne for lånet, men også for din økonomi at du vælger afdrag på den rigtige størrelse. For høje afdrag kan være fatal for din økonomi, og for lave afdrag betyder højere omkostninger for dig.

DER lån trods RKI?

Kan man låne hos DER trods RKI? Er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle banker og låneinstitutter online. Dette er fordi, lånudgiverne ser en for stor risiko ved at give et lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage et lån. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI.

Tjek her om du er registreret i Debitorregisteret, og her om du er registreret i RKI.

Kom af med din registrering for at få DER lån

Er du registreret i RKI, Debitorregistret eller Ribers Kreditinformation har du dog muligheder for at få slettet din registrering igen.

Dette kan gøres på to måder:

  1. Den ene måde at blive slettet i registrene, er at betale det skyldige beløb tilbage.
  2. Kan du ikke dette, er du nødt til at vente 5 år, så vil registreringen blive slettet.

En person kan maximalt være registreret én gang for samme gæld i 5 år. Er gælden ikke blevet betalt efter 5 år, vil registreringen blive slettet. Efter 5 år er det ikke muligt for virksomheden (kreditoren) at registrere dig igen for samme gæld.

Nogle internetsider påstår, at de kan slette din RKI registrering ved at du betaler dem penge for det. Dette er dog ikke sandt. For at undgå at blive registreret som dårlig betaler, er det vigtigt at du betaler dine regninger i tide og at du holder styr på din økonomi. Så du heller ikke vil opleve, at pengene ikke rækker til resten af måneden. Læs mere her om at komme af med din registrering.