Lån fra 100 kr og op til 15.000 kr som rente og gebyrfri kredit hos Simbo lån. I dag har du ikke længere til et lån end din smartphone. Alle online lån, samt Simbo lån, kan foretages, hvis du har internetforbindelse og er i besiddelse af dit NemID. Blandt de mange låneudbydere der findes, er Simbo lån den eneste låneudbyder,  der tilbyder gratis lån til 19-årige. Lån penge når du har brug for det hos Simbo lån. Tag et af de små lån hos Simbo lån til det du mangler.Simbo lån

Du skal være sikker på, at det er nødvendigt, når du går i gang med at låne. Du bør overveje, om du har brug for det, du gerne vil købe, eller du kunne måske vente og spare lidt op. Det er også en god ide at overveje om de måske kan låne et mindre beløb end du først havde tænkt dig. Der er stor forskel på lån 500 kr og på lån 5000 kr, når du skal til at afdrage pengene. Jo mindre du låner, jo hurtigere kan du betale tilbage, eller jo mindre beløb skal du afdrage hver måned. Ved andre låneudbydere bliver du tilbudt quicklån eller sms lån, når det drejer sig om mindre lån. Ved større lån er tilbuddet ofte et forbrugslån eller hurtig lån.

Ved Simbo lån kan du som først gangs låner låne op til 4000 kr. Eksisterende kunder kan låne op til 15.000 kr. Så har du lånt ved Simbo lån før, kan du låne højere beløb anden gang. Men husk at du kun kan låne gratis første gang du låner. For at se renter og ÅOP på dit næste lån hos Simbo lån skal du ansøge og se dit lånetilbud når du bliver godkendt. Tag et billigt forbrugslån online og få råd til det du ønsker dig.

Simbo

Simbo kan klare hurtig lån med hurtig udbetaling i overlegen stil. De er en af de hurtigste lånudbydere på lånemarkedet. Ansøgning, godkendelse og lånekontrakt kan være overstået inden for en time. Du skal blot udfylde en hurtig og nem ansøgning. Respons på ansøgning få du nærmest med det samme. Når du accepterer lånetilbuddet, går overførslen af penge til din konto i gang, og du vil modtage pengene inden for en halv time. Hurtigere kan det næsten ikke gå. Simbo kræver, at det er et lån med NemID, derfor kan det også gå så hurtig.Simbo

Når du underskriver dit lån med NemID giver du Simbo mulighed for at lave en hurtig kreditvurdering af dig. Alle lånudbydere er underlagt et krav om at de skal lave en kreditvurdering af dig for at vurderer om det er realistisk at du kan betale lånet tilbage. Dette er for at hjælpe dig, men også lånudgiveren. På denne måde er der ingen der havner i problemer mht. dit lån. Læs mere her om kreditvurderinger.

Som du kan læse ovenfor kan du låne gratis hos Simbo lån hvis du betaler tilbage inden 30 dage. Hvis det skulle vise sig at du ikke kan indfri din kredit efter de 30 dage, kan du fortsætte med at have din kredit, og du betaler derefter en fast månedlig rente for at opretholde kreditten. Denne rente er fast på 19 %. Hvis dette er tilfældet kan du beholde din kredit så længe du har lyst, og betale den faste rente hver måned udover dine afdrag som du selv bestemmer.

Simbo.dkSimbo.dk

Alle minilån du finder online er lån uden sikkerhed. Det samme er det hos Simbo.dk. Det betyder kort sagt at man ikke skal stille værdier som sikkerhed for dit lån. Det gør det både nemmere og hurtigere at optage lån. Det er det der adskiller kviklån, forbrugslån, sms lån og minilån fra almindelige banklån. Banklån kan derimod ofte gøres billigere, da de har en større sikkerhed for at få deres penge hjem på den ene eller den anden måde. Det er dog oftest på højere beløb det gælder. Man kan som sagt få Simbo lån gratis, og det tilbyder banken ikke.

Som sagt kigger låneudbyderne på din kreditværdighed når du vil lave et minilån. Hvis de vurderer at der er god chance for at du kan tilbagebetale, så tilbyder de dig gerne et lån. Det kan endda være de oplyser dig om hvor meget du i alt ville kunne låne.

Det er lidt farligt, for hvis man er nem at lokke, kan man nemt ende med at tage et højere beløb end man egentlig behøver. Hvis du ikke har brug for mere end lån 5000 kr så lad være med at lave f.eks. lån 6000 kr eller lån 10000 kr. Husk at det ikke er dine penge og at du skal betale dem tilbage.  Så kan 5000 kr sagtens gøre en forskel. Har du kun brug for lån 3000 eller lån 4000 kr, så lad være med at låne mere end det.

Simbo lån rentefrit og gratis

Hos Simbo lån vil du kunne låne penge gratis første gang du låner. Før i tiden fungerede gratis lån på den måde at man søgte om lånet, låneudbyderen kiggede på dine oplysninger, og ville i de fleste tilfælde godkende dig med det samme. Derefter skulle man selv godkende sin lånekontrakt, og så blev pengene udbetalt med det samme.Simbo lån rentefrit og gratis

Undersøgelser viste dog at mange der optog lån fortrød at de havde lånt på den måde, og regeringen indførte en ny kviklånslov på lån med løbetid under 90 dage. Den betød at låntager skulle have 48 timers betænkningstid, og de skulle selv vende tilbage til lånudbyderen. Der måtte heller ikke tages kontakt til låntager i denne periode. På denne måde ville regeringen forsøge at tage farten lidt af kviklånene. Læs mere her om den nye kviklånslov og her om de 48 timers tænkepause.

Der er dog mange der var kede af at skulle vente 48 timer på at få lånet udbetalt, så lånudgiverne fandt en løsning. Simbo lån tilbyder nu gratis lån som en kredit i stedet for et lån. Det fungerer næsten på samme måde, man har bare en kredit man kan bruge af i stedet for et lån. På denne måde kan Simbo lån stadig tilbyde danskerne hurtig udbetaling på gratis lån.

Det er vigtigt at man betaler sit gratis lån tilbage indenfor 30 dage for at det forbliver gratis. Og man kan kun låne gratis den første gang man låner. Lån mikrolån hos Simbo lån og få rentefrit lån.

Lån hos Simbo Lån med budget

Lån hos Simbo lån med budget, hvis du vil låne smart. Det er vigtigt at man har et budget når man vil låne penge. Det bør man have fordi man har et meget bedre overblik over sin økonomi, når man har lagt et grundigt og overskueligt budget. Forbrugseksperter har i mange år kæmpet en brav kamp, for at oplyse folk om fordelene ved at man har et budget inden man låner. Når man har et budget, kan man meget bedre se hvor meget man kan afbetale hver måned.

Når man skal lægge et budget så er det vigtigt at man har alle indtægter, og alle de faste og variable udgifter med. Når man taler indtægter gælder det alt hvad der giver grønne plusser i skemaet: løn, feriepenge, SU, boligstøtte, børnepenge osv. De faste udgifter er sådan noget som husleje, forsikringer, tv, telefoni og internet, afbetaling på billån osv. De variable gælder sådan noget som tøjkøb, husholdning, ferier og fornøjelser. Altså alt det sjove. De to summer trækkes fra hinanden, og så har man sit rådighedsbeløb. Det er hvad der er tilovers hver måned når alt er betalt.

Dit rådighedsbeløb fortæller dig hvor meget din økonomi kan klare at afbetale hver måned, og afgør derved løbetiden på dit minilån. Hvis du har overblik over dit rådighedsbeløb, så slipper du for irriterende ekstraomkostninger. Hvis du har brug for et skema til dit budget, kan du bruge dette, det her eller dette. Læs også mere om rådighedsbeløb her.

Simbo lån billigt

ÅOP er vigtigt når du vil sammenligne lån, og du bør altid sammenligne lån når du vil finde det billigste. ÅOP er faktisk det eneste tal som du reelt kan bruge som sammenligningsgrundlag. ÅOP står for lånets årlige omkostninger i procent, og er derfor tal på lånets samlede omkostninger. Inkluderet diverse gebyrer og omkostninger udover renten. Du kan læse mere her om ÅOP.

Når du går efter et gratis lån, skal lånets ÅOP derfor være på 0% for at lånet er gratis. Det er dog ikke nødvendigt at søge flere og sammenligne lån, hvis du vælger en gratis kredit. Det giver kun mening når du har omkostninger ved et lån, at sammenligne disse omkostninger med andre låns. Når man vil bruge ÅOP til at sammenligne lån, så er det vigtigt at lånene er ens. For at de er sammenlignelige skal de være på samme lånebeløb og samme løbetid. På denne måde finder du også det billigste lån. Jo lavere ÅOP er, jo billigere er lånet. ÅOP beskrevet nærmere her.

Da man generelt kan afvikle på et minilån forholdsvis hurtigt, kan man godt vælge et lån med en højere ÅOP. Man skal bare være sikker på at man kan afbetale på lånet til den aftalte tid. Hvis du derimod oplever, at du ikke har penge til at betale raterne, vil du hurtigt kunne se, at lånet er en dyr fornøjelse. Så tag ikke et lån med en månedlig afbetaling du ikke kan betale. Lån hos Simbo lån billigt.

Simbo lån – krav til låntagerne

Ligesom alle andre låneudbydere har Simbo lån nogle krav, som låntageren skal kunne opfylde for at få tilbudt et lån. De forskellige alderskrav online ligger generelt set på lån 18 år, lån 19 år, lån 20 år og lån 23 år. Herunder kan du se hvilke krav de har hos Simbo lån for at du kan låne:

  • Du skal være min. 19 år gammel. Simbo er den eneste låneudbyder, der tilbyder gratis lån 19 år
  • Du skal have CPR-nummer, og du skal have NemID og en bankkonto tilknyttet NemID
  • Du skal have dansk bopæl, en aktiv e-mail adresse, dansk telefonnummer
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller i Debitor Registret

Hvad må jeg bruge mit lån til?

Du må helt selv bestemme hvad du vil bruge dine penge på når du låner hos Simbo lån. Det er faktisk en af de fordele som gør at mange vælger online lån fremfor lån i banken. Mange synes det kan være ubehageligt at skule redegøre overfor bankrådgiveren hvad man gerne vil låne penge til. Udover det så er banken heller ikke villige til at låne dig penge, hvis det er til forbrugsglæder. De finder det ikke nødvendigt, og mener derfor ikke det er et legitimt behov.

Men man kan jo have mange årsager til at man gerne vil låne penge. Det kan være at din cykel er blevet stjålet og du bruger den til at komme på arbejde eller i skole. Det kan også være at du skal holde stor fødselsdag og lige mangler til det sidste, der gør aftenen uforglemmelig. Måske du bare rigtig gerne vil have et ferielån så du kan forkæle kæresten med en dejlig weekendtur til syden.

Uanset hvad grunden er til at du har behov for penge, så kan du låne online. Helt uden at nogen spørger dig hvad du vil bruge pengene på. Det er en privat sag, og du behøver kun at fortælle at du har lånt penge til dem du har lyst til.

Casestudy Simbo lån

Annedorte ville gerne låne penge til en ny computer. Hun var blevet optaget på sit drømmestudie og skulle starte næste uge. Hendes gamle computer var meget stor og klodset, og var derfor ikke helt nem at tage med til studiet hver dag. Hun ville derfor gerne købe en ny. Hun havde hørt om gratis lån online, og det passede hende rigtig godt, da hun ville få sin løn udbetalt indenfor 14 dage, som hun kunne betale lånet tilbage med.

Annedorte gik derfor online på sin telefon og fandt gennem Billigforbrugslaa.dk Simbo lån. Hun ansøgte og belv godkendt indenfor to minutter. Annedorte lånte de 4000 kr hun kunne, og fik dem som en kredit. Hun udtrak alle pengene dagen efter da hun var ude og købe computer. 14 dage efter fik hun sin løn, og indfriede derefter kreditten. Annedorte var så glad for at hun kunne låne gratis, og at det hele var så nemt. Hun ville anbefale Simbo til alle der ar brug for penge kortvarigt.

Annedorte vendte endda tilbage og lånte flere penge året efter til en rejse, hvor hun kunne låne flere penge. Hu lånte denne gang 10.000 kr og afbetalte på sin kredit når hun havde ekstra penge på kontoen.