Annafinans tilbyder lån 3000 kr og op til lån 75000 kr med en løbetid på op til 72 måneder. Det er et lån uden sikkerhed og der er ingen krav om at du skal redegøre for hvad du vil bruge dit lån til. Hvis du feks. står og mangler lån 4000 kr til en Playstation, 20.000 kr til renovering af badeværelse eller 50.000 kr til renovering af køkken, så kan du låne gennem Annafinans i dag.AnnaFinans

Lån penge nemt og hurtigt hos Annafinans. Låneansøgningen er udfyldt på et par minutter og du får svar på 30 sek. om du er godkendt til dit lån. Du kan ansøge om et lån hos Annafinans helt gratis. De garanterer selvfølgelig sikker og fortrolig behandling af dine oplysninger. Tag et billigt forbrugslån hos Annafinans.

De fleste der vil låne online ønsker hurtig lån hvor de får svar hurtigt, men endnu vigtigere at de får hurtig udbetaling. Derfor tilbyder Annafinans hurtig lån uden sikkerhed, hurtig ansøgning, hurtigt svar og hurtig udbetaling. Med andre ord quick lån. Du kan have pengene udbetalt samme dag eller senest næste hverdag. Tag et lån hos Anna Finans og få råd til det du mangler hurtigt. Du kan altid tjekke dine lånemuligheder online.

Anna finans 

Alt du skal gøre, når du vil lave forbrugslån hos Anna finans, er at udfylde deres låneansøgning på hjemmesiden. Her skal du vælge det lånebeløb og den løbetid du ønsker. Så skal du udfylde med dit telefonnummer, e-mailadresse og det kontonummer du vil have pengene udbetalt til. Annafinans beder dig også om at udfylde om du er registeret i RKI eller Debitorregisteret.Anna-Finans

Når du indsender dine informationer vil du indenfor 30 sekunder modtage svar fra Anna finans, på din skærm, om du er godkendt. Når du er godkendt bliver lånekontrakten fra Anna finans sendt til din mail. Så kan du læse dine lånevilkår, og derefter underskrive med NemID. Pengene vil derefter blive indsat på din konto hurtigst muligt. Det kan ikke være meget nemmere.

Lån med NemID hos Anna finans! Det sikrer dig en sikker og hurtig ansøgningsproces. Og når du skal underskrive din lånekontrakt udfylder du med NemID som du kender det fra netbank feks. Det er nemt og sikkert.

Annafinans lån

Billige lån hos Anna finans. Når man gerne vil finde et billigt lån, er man nødt til at sammenligne med andre lån. Til dette skal man bruge lånets  ÅOP. ÅOP står for lånets årlige omkostninger i procent, og er derfor tal på lånets samlede omkostninger. I det er inkluderet diverse gebyrer og omkostninger udover renten. Du kan læse mere her om ÅOP.Annafinans lån

Når man vil brug ÅOP til at sammenligne lån, så er det vigtigt at lånene er ens. For at de er sammenlignelige skal de være på samme lånebeløb og samme løbetid. På denne måde finder du også det billigste lån. Jo lavere ÅOP er, jo billigere er lånet. Se ÅOP beskrevet nærmere her.

Da man generelt kan afvikle på et minilån forholdsvis hurtigt, kan man godt vælge et lån med en højere ÅOP. Disse små beløb har ofte en høj ÅOP, fordi de har kort løbetid. Men låner du et højt beløb, bør du finde så lav en ÅOP som muligt.

Lån hos Annafinans med budget

I mange år har forbrugerorganisationer på det kraftigste opfordret folk til at lægge budget. Det var tidligere sådan, at mange unge mennesker fik økonomiske problemer, fordi de ikke havde et overblik over deres økonomi inden de lånte penge. Det har heldigvis ændret sig. Det kan du læse mere om her. Flere og flere lægger budget, eller prøver på det. Det er vigtigt, når man skal låne, at man ved, hvor stort et overskud, man har hver måned, når de faste udgifter er betalt. Det kalder man det månedlige rådighedsbeløb. Læs mere om rådighedsbeløb her.

Når man lægger et budget, så får man et godt overblik over ens økonomi.  Hvis man låner penge uden at have et budget, så har man ingen anelse om, hvor stort et afdrag, man er i stand til at betale. Derved risikerer man, at man på et eller andet tidspunkt ikke er i stand til at afdrage lånet. Det betyder ekstra omkostninger, og det kunne være undgået, hvis man havde lagt et budget. Du kan her finde hjælp til at lægge budget.

Hvem kan låne hos Annafinans?

Når man vil låne online er der forskellige krav til hvem der får godkendt lån. Der er feks. forskel på om låneudbyderne tilbyder lån 18 år, lån 20 år, lån 19 år eller lån 25 år, der kan afgøre hvor du kan låne. Hos Annafinans er alderskravet for at optage lån 18 år, så de unge kan også være med på lån her. De har ingen krav til indtægt, andet end at du har en fast indtægt. De beder heller ikke om dokumentation, da det er lån uden dokumentation.

Du skal derimod have dansk adresse, og må ikke være registeret i RKI eller Debitorregisteret.

Anna Finans lån trods RKI?

Kan man så ikke få lån trods RKI hos Annafinans? Nej, de tilbyder ikke lån hvis du er registreret som dårlig betaler. Er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle lånudgivere. Dette er fordi, de ser en for stor risiko ved at give et lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage et minilån. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI.

Tjek her om du er registreret i Debitorregisteret, og her om du er registreret i RKI.

Kom af med din registrering for at få lån

Er du registreret i RKI, Debitorregistret eller Ribers Kreditinformation har du dog muligheder for at få slettet din registrering igen.

Dette kan gøres på to måder:

 1. Den ene måde at blive slettet i registrene, er at betale det skyldige beløb tilbage.
 2. Kan du ikke dette, er du nødt til at vente 5 år, så vil registreringen blive slettet.

En person kan maximalt være registreret én gang for samme gæld i 5 år. Er gælden ikke blevet betalt efter 5 år, vil registreringen blive slettet. Efter 5 år er det ikke muligt for virksomheden (kreditoren) at registrere dig igen for samme gæld.

Nogle internetsider påstår, at de kan slette din RKI registrering ved at du betaler dem penge for det. Dette er dog ikke sandt. For at undgå at blive registreret som dårlig betaler, er det vigtigt at du betaler dine regninger i tide og at du holder styr på din økonomi. Så du heller ikke vil opleve, at pengene ikke rækker til resten af måneden. Læs mere her om at komme af med din registrering.

Sammenlæg lån hos Annafinans

Annafinans tilbyder også sammenlægning af flere små lån til et større. Det kaldes et samlelån. Dette kan spare dig både tid og penge. Hvis du vælger at sammenlægge dine mindre lån til et større, sparer du generelt set penge på gebyrer og renter. Måske du hos Annafinans kan finde et lån med lavere ÅOP end hvad dine små lån ligger på, og derved spare penge.

Har du lån i forvejen ved du sikkert godt at ÅOP står for lånets samlede omkostninger pr år. Hvis dit samlede lån tilbyder dig en lav ÅOP, så kan det være en god finansiel mulighed for dig. Det bliver også nemmere da regningen og meddelser vedr. lånet kommer fra ét sted samlet, i stedet for at det kommer spredt.

Du kan slå dine lån sammen, ved at søge et lån hos Annafinans om lånebeløb, på det du samlet har lån for hos andre låneudbydere. Du har som udgangspunkt altid ret til at indfri din andre lån før tid, men nogle låneudbydere tager et gebyr for dette. Gebyret må dog ikke overstige det rentebeløb der havde været opkrævet, hvis lånet ikke var indfriet før tid.

Lån uden sikkerhed hos Annafinans

Du kan som skrevet tidligere låne uden at stille sikkerhed hos Annafinans. Det betyder at du hverken skal stille bil, ejendom eller andet som sikkerhed for dit lån. Det gør ansøgningsprocessen hurtigere, da godkendelsen bliver mere enkel. Lånet bevilges på under et minut da godkendelsen kun er basereret på kundens betalingsevne. Det gør også chancen for at du kan låne større, fremfor et banklån.

Din evne til at betale tilbage fastsættes ud fra en kreditvurdering der laves af dig. Lånudgiverne er underlagt et krav om at du skal kreditvurderes inden de må tilbyde dig lån. Du kan læse mere her om kreditvurderinger og hvad du bliver bedømt på. Kravene for at blive vurderet kreditværdig online er mere lempelige end hvis du låner i banken. Der ønsker de erne at man har et ret højt rådighedsbeløb for at kunne låne.

Det vil nok altid være dyrere at låne uden sikkerhed, end hvis man stiller sikkerhed. Det er fordi risikoen for låneudbyderen er væsentligt større. Så den hurtige proces og den nemme ansøgning har sin pris. Men for de fleste betyder dette ikke meget. De ved hvad de vil have, og betaler gerne lidt ekstra for det. Desuden er der mange der ikke har mulighed for at stille sikkerhed for deres lån. De vælgerderfor den nemme løsning, med lån online, hvor de slipper for at stille sikkerhed.

Casestudy hos Annafinans

Hans har brug for at låne penge. Han er lige fyldt 18 år,og vil gerne tage kørekort og har besluttet sig for at låne penge til det online. Banken er ikke interesseret i at låne Hans pengene fordi han er for ung. De mener ikke det er et nødvendigt behov, da Hans i stedet bør spare op til det.

Han kigger på nettet og finder de låneudbydere der tilbyder lån til unge på 18 år. Deriblandt er Annafinans. Låneprocessen ved Annafinans er nem og hurtig klaret, så det prøver han. Det er gratis at ansøge, så han kan altid fortryde hvis han ikke bryder sig om vilkårene.

Hans har lagt et budget, så han har overblik over sin økonomi. Han kan se at han har mulighed for at betale 804 kr tilbage på lånet om måneden. Det giver ham en løbetid på 36 mdr. dvs. 3 år. Hans sender låneansøgningen afsted og venter spændt på svar.

Hans lånevilkår

Hans lånetilbud ser sådan her ud:

 • Lånebeløb: 20.000 kr
 • Løbetid: 36 mdr
 • Ydelse pr. måned 804 kr
 • Han får tilbudt ÅOP på 29 %
 • Kreditomkostningerne bliver 8.912 kr
 • I alt til tilbagebetaling 28.912 kr

Han sammenligner med to andre lånetilbud og beslutter sig for Annafinans, da det passer hans behov bedst. De har hurtig udbetaling og Hans har allerede fundet et sted han kan begynde på kørekort i morgen. Han føler sig 100% tryg ved sit lån og er derfor glad når han får pengene udbetalt på sin konto, så han kan komme i gang.

Det ender med at Hans kørekort kun koster ham 15.000 kr da han er et naturtalent. Han gemmer derfor de resterende 5000 kr og kontakter kundeservice for at høre om muligheden for at lægge dem som afdrag og få gælden ned. 

Gode råd ved lån hos Annafinans

Her er en række gode råd der gør sig gældende for lån ved Annafinans, og det samme hos alle andre låneudbydere:

 • Lån ikke mere end du har behov for
 • Læs og forstå dine lånebetingelser
 • Søg gerne hos flere udbydere og sammenlign ÅOP
 • Tænk over om du virkelig har brug for lånet
 • Har du problemer med afbetaling, kontakt kundeservice så hurtigt som muligt. Så kan de måske hjælpe

Fortrydelsesret hos Annafinans

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld returret, når du får et lån hos Annafinans. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde. Læs mere om din fortrydelsesret her.

Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne her.

Låneudbyderne har mulighed for at tilbyde dig at du kan underskrive med NemID. Når de har mulighed for det, er det fordi der også her er en række bestemmelser de skal overholde. Derfor kan man føle sig helt tryg ved at låne penge online. Lån derfor trygt hos Annafinans. Du har selvfølgelig også klagemuligheder hvis du synes der er sket en fejl ifht. dit lån.