Ferratum kan være dit næste hurtig lån online. Ansøgningen hos Ferratum kan klares på 5 minutter og du får straksFerratum svar om du er godkendt til dit billige forbrugslån. Det kræver derfor ikke meget af dig at ansøge om et forbrugslån hos Ferratum.  Det kan ikke blive meget nemmere, for du kan endda gøre det med din mobiltelefon, tablet eller computer. Du kan søge hvor som helst og når som helst, bare du har internetforbindelse.

Hos Ferratum lægges der stor vægt på at gøre det så let og overskueligt som muligt, for dig at ansøge om lån. De går også meget op i at du får hurtig svar og hurtig udbetaling af dit lån. De opererer i 22 lande og har derfor en del erfaring indenfor feltet. Derfor kan du trygt søge lån ved Ferratum, som også garanterer sikker håndtering af dine oplysninger.

Lån penge hos Ferratum. Du kan endda låne gratis hos Ferratum. Læs mere om det nedenfor. Hvad end du skal bruge dit lån til, så er online quicklån altid en mulighed. På nettet er der ingen der blander sig i hvad du vil bruge pengene på. Er det en brugt speedbåd, en splinterny cykel eller  noget helt tredje, så kan du låne op til 15.000 kr hos Ferratum.

Feratum

Hos Feratum kan du optage forbrugslån direkte via din mobiltelefon. Det er ikke et såkaldt sms lån, da du skal online for at søge om lånet, men de fleste har smartphones nu der kan gå på nettet. Det er en hurtig og effektiv måde at få kunder til at søge, da de fleste godt kan lide at gøre det på farten eller når de lige kommer i tanke om det.

De fleste bruger deres telefon eller tablet som computer nu om dage. Derfor har Feratum også gjort deres side mobiltilpasset så du kan gøre det fra mobilen. På den måde kan du altid komme til penge når du har brug for det. Det tager ikke længe at ansøge og når du har sendt din låneansøgning afsted får du svar umiddelbart efter.

Men det er vigtigt at understrege at mobillånet altså ikke er anderledes end det lån du tager når du går online med din computer. Siden er bare tilpasset din  mobil eller tablet, så du ikke skal bakse med mini skriftstørrelser eller knapper der ikke virker. Egentlig har mobillånet erstattet sms lånet hos Feratum, da det er ligeså nemt på deres mobilvenlige hjemmeside, som dengang man sendte en sms.

Ferratum KreditFerratum kredit

Ferratum har lavet en låneordning der hedder Ferratum Kredit. Når du laver en Ferratum Kredit, betaler du kun når du bruger af din kredit, og altså ikke hele tiden. Fuldstændig ligesom en kassekredit i banken. Med Ferratum kredit får du en kreditramme du kan bruge indenfor. Når du har brugt af den betaler du en lav ydelse hver måned, som giver dig ekstra råderum i økonomien.

Det er muligt at lave kreditten på op til 15.000 kr og du kan trække penge som du har lyst. Det er også muligt at trække hele beløbet ud på en gang. På den måde er det lidt mere fleksibelt end et almindeligt lån, og de tilbyder en lavere ente end hvis du skulle tage et mikrolån.

Fordele ved Ferratum kredit:

 • Du får et log-in og styrer selv din kredit online, sådan kan du også hele tiden se hvor meget du har brugt af den
 • Du betaler kun når du bruger af din Ferratum kredit
 • Der er intet oprettelsesgebyr
 • Du betaler kun rente af den brugte kredit, samt et gebyr, hver gang du trækker penge fra din kredit over til din NemKonto.
 • Ferratum blander sig ikke i hvad du bruger din kredit til

Ferratum.dkFerratum.dk

Lån penge gratis er også muligt hos Ferratum.dk, hvis du er ny kunde. Der er dog sket lidt ændringer i hvordan Ferratum.dk tilbyder dig gratis lån. En ændring i Kreditaftaleloven pålagde kviklån og sms lån med en løbetid på under 90 dage en 48 timers betænkningstid. (Læs mere om loven her, og48 timers tænkepause her.)

For stadig at kunne tiltrække nye kunder med hurtig udbetaling på gratis lån, tilbyder Ferratum nu de nye kunder rente- og gebyrfri kredit de første 30 dage i stedet for lån. Det eneste krav er at du betaler dem tilbage igen indenfor 30 dage. Du får også første udtræk gebyrfrit, og skal altså ikke betale det normale gebyr der er, når man udtrækker penge fra kreditten. Gratis lån 30 dage.

På denne måde kan du låne helt op til 15000 helt gratis hos Ferratum.dk. Hvis du bare lige har brug for hurtige penge som du ved, at du kan betale tilbage indenfor en måned, så kan en rente- og gebyrfri kredit være en god mulighed for dig. Du låner feks. 15000 kr og betaler kun 15000 kr tilbage. Det giver en ÅOP på 0%.

Hvis du undervejs finder ud af at du ikke kan betale kreditten tilbage inden de 30 dage er gået, så vil du kunne beholde din kredit, men skal betale renter og gebyrer for den.

Ferratum lånFerratum lån

Ferratum lån på den fornuftige måde. Når du søger lån hos Ferratum, så er det klogt at gøre det på baggrund af et budget. Et grundigt og opdateret budget kan hjælpe dig til at vælge det rigtige lån for dig hos Ferratum. Et budget viser dig, ved at trække dine udgifter fra dine indtægter, dit månedlige rådighedsbeløb. Dette hjælper dig, når du skal vælge lån hos Ferratum. Det er vigtigt, at man kan betale tilbage til den aftalte tid. Hvis du har brug for hjælp til at lægge dit budget, klik her.

Når man vælger løbetid kan man se hvad ens månedlige afdrag kommer til at ligge på. Det er vigtigt at det ikke ligger højere end hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Hvis du vælger et for højt månedligt afdrag, risikerer du at ende i store problemer med din økonomi. Du kan også læse mere om rådighedsbeløb her.

Hvis du alligevel har dummet dig og finder ud af, at du ikke skulle have taget et lån hos Ferratum, så er det godt for dig at vide, at du har visse rettigheder som forbruger. Du har blandt andet mulighed for fortrydelse inden for et vist tidsrum. Læs mere om dine rettigheder her.

Lån hos Ferratum hurtigt

Når du vil låne penge så udfylder du bare den nemme låneansøgning på deres hjemmeside. Til den skal du blot bruge CPRnr, kontonr, e-mail og mobilnr, samt NemID. Når du har udfyldt så trykker du send, og afventer.

Når din ansøgning er modtaget hos Ferratum, så vil de lave en hurtig kreditvurdering af dig. Det bliver gjort på baggrund af bl.a. din civilstatus, din boligsituation og dine gældsforhold. Du vil straks få besked på din skærm om hvor meget du kan få lov at låne hos Ferratum. Læs mere her om kreditvurderinger.

Når du har besluttet dig for at godkende lånet, så underskriver du med NemID og så er pengene på vej til dig hurtigst muligt. Er det indenfor åbningstiden som er 8-20 på hverdage og 10-17 om lørdagen, så har du pengene på din konto indenfor maks. 45 minutter. Er det udenfor åbningstiden kommer de næste hverdag inden 9.

Har du feks. brug for lån 3000 kr, 5000 kr eller 10000 kr, så er det muligt hos Ferratum.

Ferratum kontakt og åbningstider

Kontakt:

Har du spørgsmål til Ferratum, kan du kontakte dem på:

Tlf: 70201047 eller 78730932

E-mail: [email protected]Ferratum kontakt og åbningstider

Telefonåbningstider: Hverdage 9-20, Lørdage 10-17

Åbningstider: 

Alle hverdage 09.00 – 20.00; Lørdag 10.00 – 17.00. Låner du i deres åbningstid, modtager du pengene på din konto inden for 45 minutter!

Hvem kan ansøge hos Farratum?

Der er ikke så forfærdeligt mange krav til hvem der kan ansøge hos Farratum. Der er meget  forskel på hvad lånefirmaerne kræver af deres kunder. Feks. kan de tilbyde lån 18 år, lån 20 år eller lån 19 år. Alderskravet hos Ferratum er 23 år. Udover alderskravet så er det også nødvendigt at du har dansk adresse. Udlændinge på ferie kan derfor ikke låne penge online.

Det sidste krav er at man ikke må være registreret i RKI eller Debitorregisteret. Det er helt umuligt at lave online lån hos Ferratum og alle andre låneudbydere hvis du er registeret i RKI. Det er for stor en risiko for firmaerne at løbe, når du i forvejen er registeret som dårlig betaler. Der er det vigtigt at du selv gør en indsats for at blive slettet af registeret før du kan låne. Tjek her om du står i RKI og her for Debitorregisteret.

Du behøver heller ikke at stille sikkerhed for dit lån online, da det er lån uden sikkerhed. Det betyder at du ikke skal stille hverken båd eller bil som sikkerhed eller kautionere for at få lov at låne. Dette gør lån hos Ferratum ret populære og processen meget nemmere. Du behøver heller ikke redegøre for hvad du vil bruge lånet på. Det blander de sig overhovedet ikke i. Det eneste de går op i er at du betaler dit lån til den aftalte tid.

 

Lån penge billigt hos Ferratum

Billige lån kan være vanskeligt at finde med mindre, man kan få et gratis lån. Det er altid en god idé at sammenligne prisen på et lån ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Her kan ÅOP hjælpe os. Læs mere om ÅOP her. Alle låneudbydere skal oplyse ÅOP, der faktisk angiver den samlede pris på et lån. Man indhenter sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Mange mennesker har desværre store problemer med at vælge det rigtige lån. De forstår ikke alt det med renter og ÅOP. Det kan du læse mere om her.

Låneeksempel hos Ferratum

Sandra ville gerne købe nye stuemøbler, og havde set et lækkert sæt der var nedsat med 50%. Hun var helt forelsket i dette sæt, og måtte bare eje det. Hun ønskede ikke at låne i hendes bank da hun ikke havde et særlig godt forhold til banken. Derfor satte hun sig til at undersøge hendes muligheder online. Hun fandt tre forskellige låneudbydere hun ville prøve hos.

Sandra besluttede sig i sidste ende for at låne hos Bank Norwegian, da hun stolede på navnet, og følte sig tryg ved at låne der. Desuden havde hun sammenlignet ÅOP med de to andre firmaer, og Bank Norwegian var stadig det billigste. Hun havde lagt et budget, og regnet sig frem til at hun kunne klare en månedlig afbetaling på 1000 kr.

Her er hendes lånebetingelser:

 • Kreditbeløb: 11.000 kr
 • Løbetid: 12 mdr
 • Samlede kreditomkostninger: 5.142,50 kr
 • ÅOP: 124,22%
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.142,5 kr
 • Månedlig ydelse: 916,67 kr
 • Fast Debitorrente: 94,91%
Sandra ansøgte og fik pengene udbetalt næste dag. Hun købte sine nye møbler og sparede stadig ca 5000 kr, selvom hun havde kreditomkostninger for ca. 5000 kr.