Hvor hurtigt får jeg pengene fra Vivus?

Hvor hurtigt det går afhænger lidt af hvornår du ansøger. Er det indenfor deres åbningstid hverdage mellem 8-17.30 vil du modtage dem senere samme dag. Udenfor åbningstid vil de blive overført næstkommende hverdag. Du vil modtage en sms når pengene bliver overført fra Vivus.

Gode råd fra Vivus

Vivus har opstillet nogle gode råd til der som ønsker at låne penge. De ønsker glade og tilfredse kunder der forstår vilkårene ved en Vivus kredit. Det er en finansiel mulighed, for folk som har kortsigtede finansielle behov. Derfor råder de dig til at læse og blive bekendt med deres lånevilkår. De råder også til, at man vurderer om man virkelig har brug for kreditten, og om du kan betale rentebetalingen eller indfri din Vivus kredit til tiden.

Beregn, hvor stort et beløb du har brug for, og lån ikke mere end det. Hvis du kun har brug for lån 3000 kr, så lad være med at låne feks. 5000, eller  10000 kr. Vivus kreditten er egnet hvis du har en akut uforudset udgift, men har en fast indkomst og kan betale rentebetalingen hver 30. dag, eller indfri kreditten.

Vivus kreditten er derimod ikke egnet hvis du vil bruge den til at betale andre lån eller kreditter tilbage. Heller ikke hvis du ikke er sikker på du kan betale den tilbage.

Casestudy hos Vivus

Fie, på 23 år, ville gerne låne penge til bøger til hendes nye studie. Hun havde fået en liste over de bøger der skulle købes og hun manglede 4000 kr til de sidste bøger. Hun vidste at hun ville få en god løn fra hendes fritidsarbejde efter studiestart om 14 dage. Men hun kunne ikke vente med at købe bøgerne som skulle bruges når studiet startede. Hun kiggede derfor på sine muligheder på nettet.

Fie kVivus, og synes det var et simpelt system for ansøgning osv. Derfor søgte hun lån på 4000 kr hos Vivus. Hun læste sig frem til at hun kunne få en kredit rente- og gebyrfrit i 30 dage, hvilket passede hende perfekt. På den måde kunne hun låne gratis. Hun ansøgte på fem minutter og blev hurtigt godkendt.

Fie fik sine penge udbetalt samme dag og fik bestilt bøgerne. Hun synes rigtigt godt om at kunne følge med i alt vedr. hendes kredit via profilen hos Vivus. 14 dage efter fik hun sin gode løn, og indfriede derfor hendes kredit hos Vivus uden problemer. På den måde lånte Fie gratis. Hun udtalte efterfølgende at hun ville bruge Vivus en anden gang hvis hun stod i lign. situation. Også selvom hun ikke kunne låne gratis igen. Hun var bare rigtig tilfreds med vilkårene og lånet hos Vivus.

Hvad gør jeg hvis jeg har problemer med at indfri min kredit eller mit lån?

Det er altid en god ide at holde sig til kun at have lån et sted. Det kan være sværere at holde styr på hvis du har lån flere steder. Hvis du alligevel ender med at have problemer med en betaling eller at indfri hele din kredit, så opfordrer vi dig til at kontakte Vivus kundeservice, og tage en snak med dem om problemet. Det er vigtigt at du gør det, ligeså snart du kan se at du har problemer. Udsæt det ikke, for jo længere tid der går før du gør noget ved det, jo sværere er problemet at løse.

Lån hos Vivus trods RKI?

Kan man lave lån trods RKI hos Vivus? Er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle banker og online låneudbydere. Dette er fordi, du udgør en for stor risiko for lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage et minilån. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI.

Kom af med din registrering for at få lån

Er du registreret i RKI, Debitorregistret eller Ribers Kreditinformation har du dog muligheder for at få slettet din registrering igen.

Dette kan gøres på to måder:

  1. Den ene måde at blive slettet i registrene, er at betale det skyldige beløb tilbage.
  2. Kan du ikke dette, er du nødt til at vente 5 år, så vil registreringen blive slettet.

En person kan maximalt være registreret én gang for samme gæld i 5 år. Er gælden ikke blevet betalt efter 5 år, vil registreringen blive slettet. Efter 5 år er det ikke muligt for virksomheden (kreditoren) at registrere dig igen for samme gæld.

Nogle internetsider påstår, at de kan slette din RKI registrering ved at du betaler dem penge for det. Dette er dog ikke sandt. For at undgå at blive registreret som dårlig betaler, er det vigtigt at du betaler dine regninger i tide og at du holder styr på din økonomi. Så du heller ikke vil opleve, at pengene ikke rækker til resten af måneden. Læs mere her om at komme af med din registrering.