Lendon tilbyder dig hurtige lån på beløb helt op til 15.000 kr. Lån hos Lendon er lidt anderledes end mange andre Lendonlån du kender, og skiller sig lidt ud. Du kan endda låne gratis hos Lendon. Læs mere om det nedenfor. Lendon tilbyder sig en kassekredit online, lidt ligesom i banken, bare nemmere fordi det er online. Det betyder at du har en mere fleksibel løsning, for hvordan du vil bruge pengene du låner. Og Lendon blander sig selvfølgelig ikke i hvad du vil låne til. Tag et billigt forbrugslån hos Lendon.
Hvad enten du har brug for et lån 10000 kr til en ny sofa, 5000 kr til bøger til studiet eller bare gerne vil have 3000 kr til at skabe lidt ekstra luft i økonomien, så kan du låne hos Lendon. Tag et forbrugslån hos Lendon.
Deres nemme lån er godkendt på få sekunder, og du får pengene udbetalt så hurtigt som muligt. Nye kunder kan gøre brug af Lendons lån og få endnu flere fordele. Lån penge hos Lendon og få hurtig udbetaling på dit quicklån eller mobillån. Du får lån uden sikkerhed når du låner hos Lendon.

Lån hos Lendon.dk

Lån penge gratis hos Lendon.dk. Hos Lendon.dk kan du låne på tre måder. Du kan lave en kassekredit på op til 15000 kr. Nye kunder får denne kredit 30 dage rentefrit, og man betaler kun en månedlig rente indtil indfrielsen.Lendon.dk

Anden metode er et kviklån på op til 4000 kr første gang du låner og derefter op til 10000 kr. Det er bare vigtigt at du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Det er den billigste måde at låne på, da du ikke betaler andet end det beløb du har lånt. Du skal bare være opmærksom på at pengene ved denne metode, først kan overføres efter 48 timer, p.g.a. den nye Kreditaftalelov, der pålægger lån med kort løbetid under 90 dage 48 timers betænkningstid. Du kan læse om den nye lov fra 2017 her og de 48 timers tænkepause her.

Tredje metode er et afdragslån fra 5000 kr og op til 20.000 kr. Her skal du være eksisterende kunde i forvejen.

Lendon lån Lendon lån

Når du vil ansøge om Lendon lån så udfylder du bare låneansøgningen på deres hjemmeside. Den tager 1 minut at udfylde, og så afventer du svar. Derfor får du samme fordel som ved feks. sms lån og kviklån, da det går hurtigt og er nemt. Det eneste du skal bruge er NemID til at godkende lånekontrakten, og dine konto-oplysninger på hvor pengene skal sættes ind. Det kræver ingen dokumentation eller sikkerhed.

Når du laver lån hos Lendon så er det lån med NemID. Dvs. du underskriver din ansøgning og din aftale med NemID. Det giver Lendon mulighed for at lave kreditvurdering af dig ud fra dokumenter i din skattemappe. Du kan altid se i din skattemappe hvilke oplysninger de har haft adgang til. Læs mere om kreditvurderinger her.

Lån fornuftigt og billigt hos Lendon

Der er nogle ting, det er vigtigt at huske, når man skal låne penge hos Lendon eller andre låneudbydere. Du skal have et budget, så du har et godt overblik over din økonomi. Et budget viser dig dit månedlige rådighedsbeløb. De penge du har tilbage, når alle udgifter er betalt. Det er uansvarligt at låne uden at have et budget. Du kan læse mere her om at lægge budget.

Det kan også vise sig at du kan spare dig selv for en masse dumme omkostninger og gebyrer, hvis du har et budget og derfor kan vælge den passende afdragsbeløb der passer til dit budget. Vælger du et højere månedligt afdrag end din øknomi kan klare, så ender du med at have problemer og kan have i et af skyldnerregistrene som dårlig betaler. Så hav styr på dit rådighedsbeløb. (Læs mere om det her)

Du skal altid prøve at låne billigt. Derfor skal du bruge ÅOP til at sammenligne lånetilbud. Du skal indhente sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Dvs. de skal være ens i beløb og løbetid. ÅOP skal ved lov oplyses af låneudbyderne. Når du får dine lånetilbud skal du sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Fleksibel lånemulighed hos Lendon

Med en kassekredit fra Lendon får du en fleksibel lånemulighed, hvor du kan afbetale når det passer dig. Du kan vælge bare at betale små månedlige betalinger i form af renter. Eller får du mulighed for at betale større beløb af, så kan du også gøre det.

Hvis du derimod står og får brug for at hæve beløbet på din kassekredit i fremtiden, så kan du også gøre det. Du kan låne op til dit kreditmaksimum hos Lendon og du behøver ikke ansøge igen.  Dit kreditmaksimum oplyser Lendon, når du ansøger første gang. Så ved du hvor meget Lendon har godkendt dig til at låne. Ved oprettelse af en Lendon kassekredit får du en online profil hvor du altid kan se din aftale, og justere dit lån. Det er her du kan forhøje dit lån, og administrere din kassekredit.
Der er ofte forbundet en række gebyrer ved online lån. Det kan være feks. oprettelsesgebyr eller administrationsgebyrer. Det er der ikke noget af ved Lendons kassekredit. Derved betaler du kun et beløb månedligt og de sørger for glade kunder. Derfor er der ingen skjulte låneomkostninger.

Hvordan fungerer Lendon kassekredit?

Når du ansøger om en kassekredit så vil Lendon med det samme fortælle dig hvad du kan låne op til. Godkendelsen vil indenfor deres åbningstid som er mandag til fredag 8.30- 16.30 komme straks. Udenfor deres åbningstid kan det tage længere tid. Når du har godkendt lånekontrakten med dit NemID bestræber Lendon sig på at du har pengene på din konto indenfor samme dag, i nogle tilfælde dagen efter.
Det eneste du skal betale når du bruger af din kassekredit er 15% af dit beløb om måneden. Låner du feks. 1000 kr betaler du 150 kr så længe du har brugt hele dit beløb. Du kan altid betale af på lånet, så du nedsætter det månedlige beløb. På kassekreditten trækkes renteudgifterne automatisk d. 1 hver måned, på det betalingskort du har valgt, når du ansøger.
Hvis du har problemer med at afbetale på dit lån, så kan du kontakte Lendons kundeservice, og tage en snak med dem om problemet. Det er vigtigt at du tager kontakt til dem så snart du kan se problemet opstå. Hvis du venter kan det blive dyrt for dig.

Hvem kan ansøge hos Lendon?

 For at kunne låne hos Lendon er der nogle betingelser der skal være opfyldt. De er således:
  • Du skal fyldt mindst 21 år (nogle låneudbydere tilbyder lån 18 år, lån 23 år eller lån 25 år)
  • Du skal have dansk CPR-nummer
  • Du skal have dansk bopæl og dansk telefonnummer
  • Du skal have en e-mail
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du må ikke stå i RKI Registret eller i Debitorreisteret.

Lendon lån trods RKI?

Kan man få lån trods RKI hos Lendon? Er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle banker og online lånudbydere. Dette er fordi, bankerne ser en for stor risiko ved at give et lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage etlån. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI. Tjek her om du står i RKI og her om du står i Debitorregisteret.

Skattefradrag når du låner penge hos Lendon?

Husk at du kan få fradrag for dine låneomkostninger. Mange får ca. 33 kr tilbage i skat, for hver 100 kr. de betaler i renter. Pengene udbetales i april af SKAT i forbindelse med skatteopgørelsen. Du kan læse om skats regler vedrørende dette på SKATs hjemmeside her.

Fortrydelsesret på lån hos Lendon

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld returret, når du får et lån online. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde. læs mere om din fortrydelsesret her.

Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne her.

Låneudbyderne har mulighed for at tilbyde dig at du kan underskrive med NemID. Når de har mulighed for det, er det fordi der også her er en række bestemmelser de skal overholde. Derfor kan man føle sig helt tryg ved at låne penge online. Lån derfor trygt online. Du har selvfølgelig også klagemuligheder hvis du synes der er sket en fejl ifht. dit lån. Vi håber hos Billigforbrugslån at man får gode oplevelser med sit lån, og mener vi har givet dig en god start når du er på lånejagt.