Hos Santander Bank kan du få lån 10000 kr og helt op til lån 350000 kr. Santander Bank kan være dit nye lån til det du drømmer om. Hvad enten det er til et bryllup, husrenovering eller bare en uges ferie, så kan du låne hos Santander Bank. Send ansøgning afsted og få svar indenfor en time. Lån hos Santander Privatlån er quicklån eller hurtig lån, så du får hurtigt svar på din ansøgning. Lån penge hos Santander Bank og få opfyldt dine drømme.Santander Bank

Der kan være mange grunde til at man har brug for et lån, og der er ingen der er forkerte. Så længe man låner med omtanke. Hvad enten du vil låne 10.000 kr til en ny båd, 20.000 kr til et nyt køkken,  50.000 kr til nye stuemøbler eller 125.000 kr til en jordomrejse med kæresten, så kan du tage forbrugslån hos Santander Bank. Det er nemmere end nogensinde før at låne penge. Der er derfor også mange danskere der benytter sig af denne mulighed.

Der er en række fordele ved online lån som gør at de er så populære. Vi kan nævne et par af dem: Man skal ikke redegøre for hvad man vil låne til. Man behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet hos Santander Bank, som man skulle i banken. Der er hurtig svar og hurtig udbetaling. Det gør de nemme lån online ret attraktive.

Santander

Tag dit forbrugslån hos Santander Bank og skriv under med NemID. Når du ansøger om lån hos Santander Bank, så har du flere muligheder. Du kan vælge forskellige lånebeløb, løbetid og hvis i er to om at ansøge lånet, så vil i få tilbudt en lavere rente. Du kan læse mere om at underskrive med NemID herSantander

Når man skal lave et lån online, er det vigtigt at man kender sin økonomi godt. Dit låns omkostninger afhænger af hvor hurtigt du kan betale tilbage, altså lånets løbetid. Inden du ansøger er det derfor en god ide at lave et budget. Det bør du gøre for at have overblik over din økonomi. Der er mange steder på nettet hvor man kan få hjælp til at lave et budget, hvis du ikke selv kan lave det. Følg dette link for hjælp til budget.

Dit budget vil bestå af din indkomst, og dine udgifter. Når du trækker udgifterne fra din indkomst så har du dit rådighedsbeløb. Læs mere her om rådighedsbeløb. Det er ud fra dette at du kan udregne hvor meget du kan betale tilbage hver måned. Og det er bestemt ikke uvæsentligt at have styr på dette. Renten på dit lån ved Santander Bank vil blive fastsat ud fra hvor meget du kan afdrage hver måned, og altså hvor længe du er om at betale lånet tilbage.

Santander Consumer BankSantander consumer bank

Hos Santander Consumer Bank kan du låne mellem 10.000 og 350.000 kr. til renter fra 4,81% til 17,14%. Renten Santander Consumer Bank tilbyder dig, afhænger som skrevet ovenfor af kreditvurderingen af din samlede økonomi.

Du ansøger hos Santander Bank på følgende måde:

  • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til Santander Bank
  • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid
  • Udfyld låneansøgning (du modtager oftest svar inden 3 timer)
  • Hvis dit lån godkendes vil du modtage låneaftale til underskrift
  • Underskriv låneaftalen med NemID
  • Pengene indsættes på din konto

Når du søger privatlån hos Santander Consumer Bank, alt du skal gøre at have din NemID parat, udfylde ansøgningen online og trykke send. Hele processen sker elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende før den endelige låneaftale er godkendt.

Ingen lån er gyldige før låneaftalen er underskrevet. Lånet tilbydes i samarbejde med Santander Bank.

Santander lån

Når man vil lave et sms lån eller et forbrugslån på nettet, så finder man hurtigt ud af at lånefirmaerne kan tilbyde dig mange forskellige fordele. Det kan feks. være et lavt alderskrav eller rente- og afdragsfrie perioder. Hos Santander Bank er der også en række fordele. De er en af de få udbydere der tilbyder lånebeløb på helt op til 350.000 kr. De har også et lavt alderskrav de unge kan nyde godt af.Santander lån

Hos Santander Bank er vilkårene således: Du betaler en fast månedlig ydelse, og du kan altid og til hver en tid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Du kan helt selv vælge hvor lang løbetiden skal være og, hvad dit afdragsbeløb skal ligge på hver måned. Du kan selvfølgelig også selv vælge dit lånebeløb.

Du kan hos Santander Bank vælge en løbetid på helt op til 15 år, og renten ligger fra 4,94 %. Forfaldsdatoen på lån hos Santander Bank ligger hver d. 1. i måneden, så du kan betale når du lige har fået løn.

Tag et lån og få hurtig udbetaling. Når du har søgt om et lån hos Santander Bank og er blevet godkendt, så underskriver du låneaftalen med NemID og du får pengene udbetalt med det samme. Hele ansøgningsprocessen kan endda udføres på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Sammenlæg lån med Santander Bank

Der er mange danskere der optager små lån hos flere forskellige låneudbydere fordi det kan virke som en god ide. det er det bestemt ikke for alle. Med et lån fra Santander Bank kan du samle alle dine lån, så du har det hele ét sted. Dette kan der være en del fordele ved. feks. kan du få større overblik over din økonomi, og du vil kun modtage en samlet regning på dit lån hver måned.

Måske du endda kan spare penge ved at sammenlægge dine lån, og lave et samlelån det hos Santander Bank. Hvis du ved dine forskellige lån har en højere rente og betaler månedlige gebyrer, kan du spare penge ved at sammenlægge dem, og derved får du et større råderum over din økonomi. Lån penge til et samlelån hos Santander Bank.

Alt du skal gøre er at skabe dit et overblik over hvor meget du skylder, søge det samlede beløb hos Santander Bank  og sammenligne omkostninger. Når du er godkendt til lånet hos Santander Bank kan du indfri dine gamle lån, og så er det klaret.

Hvem kan låne hos Santander Privatlån?

Der er meget forskel hos de forskellige udbydere på hvem der får godkendt lån. Nogle udbydere tilbyder dig lån 25 år eller lån 23 år hvor du skal være fyldt 23 eller 25 år. Men der er også nogle der kun kræver at man er fyldt 18 år eller 20 år, og derfor tilbyder lån 18 år, lån 19 år eller lån 20 år. Hos Santander Bank skal du bare være fyldt 18 år. Du må ikke være registeret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitorregisteret.

Derudover skal du for at få godkendt et lån hos Santander Bank have fast arbejde og bo i Danmark. Disse krav er meget normale indenfor branchen. Specielt når vi taler om beløb som feks. lån 40.000 kr eller lån 75.000 kr eller mere. Det er vigtigt for udbyderen, at de kan vurdere om du kan betale dit lån tilbage. Har du ikke fast arbejde kan det godt blive svært med månedligt afdrag på feks. 1400-2500 kr.

Derfor vil Santander Bank også lave en kreditvurdering af dig. De tilbyder på baggrund af kreditvurderingen lånet uden krav om at du skal stille sikkerhed. Dvs. du behøver ikke at stille din bil eller hus som sikkerhed, når du skal låne hos Santander Bank. Derfor giver det god mening at de vurderer dig, inden de godkender dig til et lån. Læs mere her om kreditvurderinger.

Kreditvurderingen laves ud fra dine oplysninger vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. Ved store beløb bliver du muligvis bedt om at indsende lønsedler og din seneste årsopgørelse.

Lån hos Santander Bank trods RKI?

Kan man få lån trods RKI hos Santander Privatlån? Nej absolut ikke. Der er ikke nogen låneudbydere, der tilbyder lån til folk som er registreret i RKI eller i Debitorregisteret. Som skrevet tidligere så tilbyder Santander Privatlån dig lånet uden at de stiller krav om sikkerhed. Derfor er det alt for risikabelt for dem at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Vil du gerne lave et lån, så må du først arbejde på at komme af med din registrering. Det kan du læse mere om her. Hvis du er i tvivl om du er registreret i Debitorregisteret så klik her, RKI så klik her.

Låneeksempel ved Santander Bank

Lenette og Lars har fundet det perfekt hus. De har ikke selv de penge de har brug for til udbetalingen. De ønsker et lån på 140.000 kr hos Santander Bank, til huset. De har udregnet deres månedlige rådighedsbeløb og vurderet at de kan betale lånet tilbage på 72 måneder (6 år).

Parret bliver på baggrund af deres samlede kreditvurdering tilbudt en rente på 3,90%, fordi de ansøger sammen. De har valgt en månedlig ydelse på 2270 kr fordi det passer med deres økonomi. Lånets ÅOP ligger på 5,35% hvilket er alle lånets omkostninger årligt i procent. Derfor kommer Lenette og Lars til at betale 23.506 kr i kreditomkostninger på lånet. Deres samlede tilbagebetaling bliver derfor 163.506 kr.

Etableringsomkostninger for lånet på 3%, samt et månedligt kontogebyr på 25 kr. inkl. betalingsservice er medtaget i beregningen.

Parret ved godt at det ikke er gratis at låne 140000 kr. De har forsøgt ved andre låneudbydere som de kan se er dyrere ved at sammenligne deres ÅOP. Derfor takker de ja til lånetilbuddet, og godkender derfor med Lars’ NemID. De modtager pengene på deres fælles konto samme dag. Parret er lykkelige for at de nu kan bosætte sig i deres drømmehus. 

Husk at låneaftalen ikke er fuldbyrdet før man har underskrevet. Man har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, man underskriver aftalen. Læs mere om dine rettigheder ved lån her.

Hvad må jeg bruge mit lån hos Santander Bank til?

Når du låner hos Santander er der som sagt ingen der blander sig i hvad du gerne vil låne til. Måske du gerne vil lave et lån til motorcykel fordi din drømme motorcykel er til salg? Måske du gerne vil lave lån til indskud i din nye lejlighed, samt måske et lån til møbler. Det kan også være du har fundet en lækker båd og gerne vil lave et lån til båd. Dermed er det også kun dig der kan sætte begrænsninger for hvor meget du vil låne og til hvad.  Du har lånemuligheder nok i hvert fald.