Moment lån tilbyder dig kreditter du kan styre som du vil!

Moment Lån er et af de nye kredit lån online. Hos Moment Lån kan de tilbyde dig lån fra 500 kr og op til lån 15000 kr, til lige det du har brug for. Send en ansøgning ind og få svar med det samme, da de straks vurderer  om du er Moment lånegnet til et lån hos dem. Lån hos Moment Lån går under låntyperne quicklån, minilån, mikrolån og hurtig lån, så du får hurtigt svar på din ansøgning, og udbetaling indenfor 30 minutter. Tag et billigt forbrugslån i dag og få penge til det du drømmer om.

Hvad enten du vil låne 500 kr til en professionel klipning, 5000 kr til en ny mobil,  10.000 kr til et lækkert spisebord eller 15000 kr til hvad du lige har brug for, så kan du låne hos Moment Lån. Det er nemmere end nogensinde før, at låne op til 15000 kr. Du skal bare huske at låne med omtanke hver gang du låner penge.

Der er mange grunde til at danskerne hver dag vælger online lån fremfor at låne i banken. Det er hurtigere, det er nemmere at blive godkendt, og du kan ansøge hvor du har lyst.

Udover det er det andre fordele. Man behøver ikke redegøre overfor andre, hvad man vil bruge pengene til. Man behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet hos Moment Lån, som man skal med et banklån. Der er hurtig svar og hurtig udbetaling. Det gør alt sammen de nemme lån online ret attraktive.

Lån hos Moment LånLån hos Moment lån

Tag et forbrugslån hos Moment Lån og du får hurtig udbetaling, så du kan købe det du har behov for. Når du ansøger om lån hos Moment Lån, er der ingen krav til hvor længe løbetiden skal være. Du vælger selv mellem forskellige lånebeløb og løbetid. Den første gang du låner er der en beløbsgrænse på 4000 kr, og derefter bliver beløbsgrænsen sat op. Du kan altså første gang du låner få op til 4000 kr. Du vil få det tilbudt som en kredit. Denne kan du bruge af som du har lyst. Der er ingen der spørger ind til hvad du vil bruge pengene på.

Med et lån hos Moment lån har du derfor god mulighed for selv at styre dit lån, og have kontrol over hvordan du bruger pengene. Om du vil bruge pengene til at betale en irriterende elregning, eller om det er til forbrugsglæder er helt op til dig. Du bestemmer selv hvor meget du vil låne, og hvor længe. Læs mere herunder om hvordan du bedst holder styr på afbetalingerne og finder den løbetid der passer til dig og din økonomi.

Lån hos Moment Lån med budget

Når man vil låne penge, er det vigtigt at man har et overblik over sin økonomi. Dit låns samlede omkostninger udregnes ud fra hvor hurtigt du kan betale tilbage, altså lånets løbetid. Inden du ansøger er det derfor en god ide at lave et budget. Det sikrer at du ikke vælger en højere månedlig afbetaling end din økonomi kan klare. Der er mange steder på nettet, hvor man kan få hjælp til at lave et budget, hvis du ikke selv kan lave det. Følg dette link for hjælp til budget.

Dit budget indbefatter dine indtægter og dine udgifter. Når du trækker udgifterne fra din indkomst så har du dit rådighedsbeløb. Læs mere her om rådighedsbeløb. Det er dette tal der viser dig hvor meget du kan betale tilbage hver måned. Og det er bestemt vigtigt at have styr på dette. Renten på dit lån ved Moment Lån vil blive fastsat ud fra hvor meget du kan afdrage hver måned, og altså hvor længe du er om at betale lånet tilbage.

Med et budget kan du altså spare dig selv for at vælge for høje afbetalinger på dit lån hos Moment Lån, og du kommer derfor ikke i problemer med at betale det tilbage.

Fordele ved lån hos Moment Lån

Når man vil lave et sms lån eller et forbrugslån på nettet, så finder man hurtigt ud af at lånefirmaerne tilbyder dig mange forskellige fordele. Det kan feks. være et lavt alderskrav eller rente- og afdragsfrie perioder. Hos Moment Lån er der også en række fordele. Du får super hurtig svar på ansøgning og hurtig udbetaling. Desuden kan du låne med ubegrænset løbetid. Du har altså mulighed for selv at vælge hvor hurtig du er om at afbetale.

Hos Moment Lån er vilkårene således: Der er en månedlig minimumsafbetaling på 780 kr. Du kan helt selv vælge hvor lang løbetiden skal være ud fra dette, og hvad dit afdragsbeløb skal ligge på hver måned. Du kan selvfølgelig også selv vælge dit lånebeløb.

Tag et lån og få hurtig udbetaling. Når du har søgt om et lån hos Moment Lån og er blevet godkendt, så underskriver du låneaftalen med NemID og du får pengene udbetalt med det samme. Hele ansøgningsprocessen kan endda udføres på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Hvordan låner man hos Moment Lån?

Med Moment Lån kan du, som tidligere skrevet, låne mellem 500 og 15000 kr. til lige det du har brug for. Det er nemt at ansøge og du får straks svar på om du er godkendt. Udbetaling sker derefter indenfor ca. 30 minutter.

Du ansøger Moment Lån på følgende måde:

  • Klik på knappen “ANSØG HER” og du viderestilles til Moment Lån
  • Du skal nu vælge lånebeløb og løbetid
  • Udfyld låneansøgning
  • Hvis dit lån godkendes vil du modtage låneaftale til underskrift
  • Underskriv låneaftalen med NemID
  • Pengene indsættes på din konto

Det eneste du skal gøre når du søger lån hos Moment Lån er at have dit NemID parat, udfylde ansøgningen online og trykke send. Hele processen sker elektronisk, og aftalen er ikke bindende før den endelige låneaftale er godkendt. Det er selvfølgelig også gratis at ansøge.

Ingen lån er gyldige før låneaftalen er underskrevet. Du har også 14 dages fortrydelsesret på dit lån hos Moment Lån. Læs mere om fortrydelsesret og generelle rettigheder du har som låntager her.

Lån hos Moment lån med Nemid og uden sikkerhed

Når du låner hos Moment lån så underskriver du som skrevet før med NemID. Dette sikrer en hurtig og sikker ansøgningsproces, samt en hurtig godkendelse. De tilbyder dig lån på baggrund af din kreditvurdering, og den laver du gennem din NemID. Du giver Moment lån adgang til visse dokumenter i din skattemappe som de skal bruge for at lav din kreditvurdering. Feks. din årsopgørelse. Du kan altid i din skattemappe se hvilke oplysninger de har adgang til. Du kan læse mere om at underskrive med NemID her.

Når du laver lån hos Moment Lån vil du få lånet uden sikkerhed. Dvs. du behøver ikke at stille din bil eller hus som sikkerhed, eller stille med en kautionist. Alle lån online er uden sikkerhed, og giver dig derfor en mulighed for at låne hvis du ikke ejer noget af værdi. I banken skal man kunne stille sikkerhed for et lån gennem eks. bil eller hus. Det slipper du altså for med online lån hos Moment Lån.

Det er generelt ikke særlig nemt at finde lån uden NemID online i dag, men der er et par udbydere der tilbyder dig det. Læs mere om lån uden NemID her. Du kan også læse mere om lån uden dokumentation her.

Hvem kan låne hos Moment Lån?

Der er forskel hos de forskellige udbydere på hvem der får godkendt lån. Nogle tilbyder kun lån 25 år eller lån 23 år. Men der er også nogle der tilbyder lån 18 år, lån 19 år eller lån 20 år. Hos Moment Lån skal du være fyldt 20 år. Du må ikke være registeret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitorregisteret.

Derudover skal du for at få godkendt et lån hos Moment Lån have fast arbejde og bo i Danmark, samt være dansk statborger. Disse krav er meget normale indenfor branchen. Det er vigtigt for udbyderen, at de kan vurdere om du kan betale dit lån tilbage. Har du ikke fast arbejde kan det godt blive svært at afbetale et lån på 15000 kr.

Derfor vil Moment Lån også lave en lynhurtig kreditvurdering af dig. De er pålagt et krav om at de skal foretage en kerditvurdering inden de må godkende dig til et lån. Det skal de for at sikre at de ikke låner penge til folk, som ikke kan betale tilbage, og som derfor havner i økonomiske problemer. Læs mere her om kreditvurderinger.

Kreditvurderingen laves ud fra dine oplysninger vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. De kræver også at du ikke er navne- eller adressebeskyttet og at du har NemID til underskrivelse af kontrakten. Du skal opgive en email og et dansk telefonnummer, samt have en dask bankkonto pengene kan sættes ind på.

Lån hos Moment Lån trods RKI?

Kan man få lån trods RKI hos Moment Lån? Nej, det er ikke muligt. Der er ikke nogen låneudbydere, der tilbyder lån til folk som er registreret i RKI eller i Debitorregisteret. Som skrevet tidligere så tilbyder Moment Lån dig lån uden sikkerhed. Derfor er det alt for risikabelt for dem at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Det er også uansvarligt at låne flere penge tilen som allerede har problemer med afbetaling af gamle lån eller regninger. Vil du gerne lave et lån, så må du først arbejde på at komme af med din registrering. Det kan du læse mere om her. Hvis du er i tvivl om du er registreret i Debitorregisteret så klik her, RKI så klik her.

Låneeksempel ved Moment Lån

Søren ønsker et lån på 4000 kr hos Moment Lån, da han har fundet et super lækkert fjernsyn til halv pris. Han har udregnet sit månedlige rådighedsbeløb og vurderet at han kan betale lånet tilbage på 3 måneder.

Her kan du se vilkårene for hans låneaftale:

Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 780 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.340
kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 6.340 kr. ÅOP: 748,04%. Debitorrente (årlig fast) 234%. Det
forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr.

Søren har forsøgt ved andre låneudbydere, som han kan se er dyrere ved at sammenligne deres ÅOP. Derfor takker han ja til lånetilbuddet, og godkender derfor med sit NemID. Han modtager pengene på hans konto samme dag. Lån med det laveste ÅOP er altid det billigste lån. Læs mere her om ÅOP, hvis du ikke ved så meget om det.