Modus Finans tilbyder forbrugslån op til 50.000 kr i dag! Lån penge er ikke et problem for ret mange. Der er rigtig mange lånemuligheder. Der er de fysiske banker du kender, og så er der mange låneudbydere online, der gerne vil låne dig penge. Du skal bare finde ud af, hvor meget du vil låne, og hvordan du ønsker at betale lånet tilbage. Skal der betales hurtigt tilbage, eller skal der afdrages over en længere periode? Find et af de billige forbrugslån hos Modus Finans.Modus finans

Leasy lån er en af de store udbydere på det danske lånemarked. De har nu etableret Modus Finans, der tilbyder lån online. Der er ingen der blander sig i hvad du vil låne penge til når du låner online, så det er helt op til dig. Hvad enten du vil låne til en ny mobil, en havetraktor eller noget helt tredje. Det er op til dig. Tag et lån hos Modus Finans i dag og se hvor hurtigt det kan gå. Tag feks. et quicklån.

Modus 

Du kan få et Modus fra lån 5000 kr og helt op til lån 50000 kr. Du kan selv være med til at fastsætte løbetiden, som kan være fra 12 måneder og helt op til 78 måneder. Det er altså op til dig hvor længe du er om at betale lånet tilbage. Hos Modus Finans finder du et fleksibelt lån med mulighed for afdragsfrie perioder når det passer dig. Du kan altså vælge 2 årlige afdragsfrie måneder, hvis du gerne vil have lidt ekstra frihed. Rentesatsen hos Modus Finans er mellem 9,9% og 26,08%.

Hos Modus kan du altid betale lånet ud når du vil, og det koster dig ikke ekstra. Dvs,. hvis du pludselig får mulighed for at betale din restgæld ud, så er du fri til at gøre det.

Når du ansøger hos Modus Finans så får du svar indenfor en time, og har pengene på din konto samme dag eller senest næste dag. Du udfylder blot ansøgningen på nettet, og hvis du indsender den i deres åbningstid får du svar indenfor en time. Bliver du godkendt til et lån underskriver du bare med NemID og så kan du have pengene samme dag. Derfor kaldes det også hurtig lån. Lån penge hos Modus Finans.

Modus lån Modus lån

Modus lån tilbyder som skrevet forbrugslån med 2 måneders afdragsfrihed hvert år. Man bestemmer selv, om man vil bruge muligheden for afdragsfrihed. Det kan være man ved at man i december og januar altid bruger mange penge. Der er højtider og man vil gerne kunne spendere lidt ekstra i de måneder.

Modus lånmed afdragsfrihed kan være et fint lån for de familier, der gerne vil bruge ekstra penge i forbindelse med ferierne. En vinterferie på ski i Frankrig eller Østrig, eller en sommerferie i sommertiden.

Sådan virker de afdragsfrie måneder

Når du ansøger om lån hos Modus Finans lån, kan du altså frit vælge 2 afdragsfrie måneder om året. Månederne er de samme hvert år i lånets løbetid. Hvis du vælger december og juli, er december og juli altså afdragsfrie hvert år. Det giver dig ekstra luft i økonomien i de 2 måneder, for eksempel til jul og sommerferie.

Du behøver ikke at vælge afdragsfrie måneder. Så fungerer lånet bare som et almindeligt lån med afdrag hver måned.

Modusfinans

Modusfinans lån med budget, hvis du vil låne klogt. Det er klogt at lave et budget over ens økonomi, uanset om man bor alene, eller man har en større familie. I budgetskemaet indføres alle indtægter og udgifter. Man skal indføre posterne månedsvis for et helt år, da udgifterne sædvanligvis ikke er ens hver måned. Det betyder, at man nogle måneder har et vist beløb tilbage, mens man andre måneder måske har et lille underskud. Læs mere om at lægge budget her.Modusfinans

Når man har indført alle poster, kan man se, hvad der er tilbage af indtægterne, når udgifterne er betalt. Du trækker de tolv måneders underskud fra overskuddet, og så dividerer du resultatet med tolv, hvorefter du har dit månedlige rådighedsbeløb. Det er det samme beløb i gennemsnit hver måned. Du kan læse mere her om rådighedsbeløb.

Når du kender dit månedlige rådighedsbeløb, så ved du også, hvor meget du kan betale i afdrag hver måned. Det er vigtigt at vide, da man ellers kan komme til at vælge for høje afdrag. Det kan give dig problemer i længden, og ødelægge din privatøkonomi. Du skal huske at opdatere dit budget, hver gang der sker ændringer i indtægter eller udgifter.

Modus hurtigt og nemtModus

Lån hos Modus hurtigt og simpelt. Du trykker på ”Ansøg her” for at blive stillet om til Modus Finans hjemmeside. Her skal du først angive, hvor meget du vil låne, og hvor løbetiden skal være. Du stilles derefter videre til et ansøgningsskema, som du udfylder, og sender din låneansøgning. Her skal du bla. oplyse navn og adresse, telefonnummer, e-mail, CPR. Du skal derefter afvente dit lånetilbud, som kommer i løbet af nogle få minutter. Dette lånetilbud skal du naturligvis læse godt igennem, inden du eventuelt accepterer det ved at bruge din digitale underskrift, NemID.

Hvis du skulle fortryde din låneansøgning, så har du mulighed for at fortryde dit lån. Der bør stå betingelserne for fortrydelsesretten i din lånekontrakt. Du kan læse mere om dine generelle rettigheder her.

Lån hos Modus Finans med NemID

Lån med Modus Finans med NemID. Når man gerne vil låne hurtigt, er det attraktivt at låne online. NemID er derfor vigtigt når man vil optage et forbrugslån online, da du skal bruge NemID til at underskrive låneaftalen, når låneudbyderen har accepteret ansøgningen. Låneudbyderne bruger din NemID til at tjekke om du er registreret som dårlig betaler, og generelt hvordan din økonomi ser ud. Det bruges derfor til at vurdere om du er kreditværdig.

Det bekræfter også din identitet, så man ikke kan låne i andres navn. Det er samtidig også en sikring for at låneudbyderne tager dig seriøst, og de garanterer dig altid fortrolig behandling af dine oplysninger. Du kan altid se i din skattemappe hvilke oplysninger et lånefirma har mulighed for at se. Lån med NemID.

Lån uden dokumentation hos Modus Finans?

Kan man få lån uden dokumentation hos Modus Finans? Du kan ikke få lån uden dokumentation hos Modus Finans. Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån uden dokumentation af nogen slags. Dvs. du skal kunne dokumentere hvem du er. Det er ikke dermed sagt nødvendigt at du skal indsende dokumentation på papirform eller elektronisk. Det er mere ved de store beløb. Det betyder bare at du skal kunne underskrive med NemID og du skal ofte oplyse dit CPRnr. Det skal du gøre for at långiveren kan verificere hvem du er. Som sagt er NemID en mulighed for at du kan bekræfte din identitet overfor Modus Finans, og du behøver derfor ikke indsende dokumentation på dette.

Lån hos Modus Finans uden sikkerhed

Når du søger et lån hos Modus Finans, vil det altid betyde, at du søger om et lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at låneudbyderen ikke forlanger, at du skal finde en person, der vil kautionere for dig. Det forlanges heller ikke, at du kan stille sikkerhed med værdi i feks. hus, bil eller båd for dit lån.

Lån med sikkerhed er generelt lidt billigere, fordi du skal kunne stille en værdi som sikkerhed, eller have en der kan kautionere for dig. Dvs. du giver en garanti for at lånet kan betales tilbage med denne værdi eller via kautionisten. Forbrugslån online er altid uden sikkerhed. Både for at gøre processen nemmere og hurtigere, men også fordi der ikke er mange der ønsker at stille deres bil i sikkerhed ved et online lån. Lån hos Modus Finans uden sikkerhed.

Modus Finans samlelån

Modus lånet kan også bruges som et såkaldt samlelån. Hvis du har mange små lån hos dyre kreditorer så kan det være en rigtig god ide at samle alle dine små lån til et stort samlelån.

Du vil sandsynligvis spare en del penge hvis du samler dine små lån i et stort samlelån. Det er faktisk ret fornuftigt at optage et større forbrugslån til en billigere rente, så man kan indfri sine gamle og måske dyre lån. Skab et overblik ved at skrive ned hvad du skylder og hvor. Tjek dine lånekontrakters betingelser for hvis du vil indfri lånene.

Hvis du sidder stramt i det, økonomisk set, så vil det måske også være en god idé at vælge en lidt længere løbetid, så dine afdrag bliver til at betale. Den store fordel ved at lave et samlelån er, at du i de fleste tilfælde vil spare mange penge, som vil påvirke din økonomi i en positiv retning. Du får også et meget bedre overblik over din økonomi, når du kun skal betale et sted.

Modus Finans krav ved forbrugslån

Et forbrugslån hos Modus Finans er som sagt et lån uden sikkerhed, og det er derfor forståeligt, at de har nogle krav til deres potentielle lånere. En ting er helt sikkert. For de fleste er det lettere at leve op til de krav, der stille af online låneudbydere, end de krav bankerne stiller.

Et af hovedkravene er spørgsmålet om alder. Hos nogle udbydere kan du låne, hvis du er 18 år, men det er helt klart, at jo ældre, du bliver, jo lettere er det at få et lån. Du kan feks. finde udbydere af lån 18 år, lån 19 år, lån 20 år, lån 23 år og lån 25 år. Hos Modus Finan er kravet 20 år. Du skal derudover have dansk statsborgerskab, og dansk bopæl og Cprnr.

Et ufravigeligt krav er at du ikke må være registreret i et af skyldnerregistrene. Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller i Debitor Registret, så kan du ikke låne penge hos Modus Finans. Tjek her om du er registeret i RKI og her for Debitorregisteret.

Lån trods RKI?

Kan man låne trods RKI? Er du registeret som dårlig betaler, så vil du opleve at blive afvist af alle lånudbydere. Dette er fordi, bankerne ser en for stor risiko ved at give et lån, da de er bange for, at du ikke vil være i stand til at afbetale lånet. Desuden ville det også være uansvarligt for begge parter.

Hvis du tidligere har misvedligeholdt en låneaftale, ikke betalt regninger eller på anden måde været uregelmæssig i dine betalingsaftaler, er du sikkert registreret som dårlig betaler. Når du er registreret som dårlig betaler, står du i en eller flere af de offentlige registre: Debitorregistret, RKI eller Ribers Kreditinformation. Hvis du står i en af disse registre, kan du ikke få lov til at optage et minilån. Omkring 221.000 danskere er registreret i RKI.

3 tips til din økonomi fra Modus Finans

Modus Finans ønsker at hjælpe de danske låntagere og deres egne låntagere, til at træffe gode beslutninger om deres lån. Derfor har de opstillet nogle gode råd inden du låner penge.

1. Læg et budget
Hvor mange penge går der til husleje, telefon, forsikring og alle dine andre faste udgifter? Transport, mad, fornøjelser? Gør plads til det hele i dit budget – sammen med dine indtægter. Så slipper du for at stå med en tom konto, når mekanikeren eller tandlægen skal betales.

2. Se, hvad du har til rådighed
Budgettet giver dig overblik over udgifter og indtægter – og det fortæller, hvor mange penge du har til overs hver måned. Så kan du se, om der er plads til at betale af på et lån. Det kan godt være, du kan låne til en skøn ferie eller den hjemmebio, du savner. Bare husk, det bliver hverdag igen. Hvis økonomien er for stram, er prisen måske for høj. Det ved du bedst selv. Bare vær ærlig over for dig selv, og lån kun, hvis du kan undvære de faste afdrag bagefter.

3. Undgå rykkere – brug Betalingsservice
Betalingsservice er både den nemmeste og den billigste måde at betale sine regninger på. Bare meld dine regninger til én gang, så bliver de automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du for besværet med girokort – og rykkerne, hvis du glemmer dem.