Lån uden NemID!

Læs herunder hvor du kan få lån uden NemID

Lån uden NemID, er det overhovedet muligt? Ja det er muligt, men det er ikke så nemt som det har været før i tiden. Lån uden NemIDI 2010 indførtes der lån med NemID, og man kunne derefter underskrive sin låneansøgning og lånekontrakt på dit forbrugslån med NemID. Det sikrede en hurtigere proces og at man kunne bekræfte sin identitet digitalt.

Af den grund blev det mere og mere unødvendigt at låneudbyderne tilbød lån uden NemID. Der er derfor ikke så mange låneudbydere der efterhånden tilbyder lån uden NemID. Læs mere herunder om quicklån uden NemID.

Tips: Læs mere om det nye lån med MitID her.

Lån penge uden NemIDLån penge uden NemID

Lån penge uden NemID, hvordan gøres det? Du kan få lån uden NemID hos et par låneudbydere, og det er stort set samme procedure. Lån penge uden NemID gøres på den måde at man får tilsendt sin lånekontrakt på mail og så kan man udskrive den.

Man kan også vælge at få den tilsendt på papirform. Derefter skal du underskrive den med din egen håndskrift som man plejede at gøre før lån med NemID. Så skal du indsende den og afvente at de modtager. Du må væbne dig mere med tålmodighed, og du kan desværre ikke modtage pengene så hurtigt som du ellers ville kunne. 

Du kan finde lån uden NemID hos feks. Bank Norwegian og Sparxpress. Det er klart nemmest at få lån med NemID, og kan også give dig hurtigere udbetaling. Hvis du vil bestille NemID kan du gøre det her.

Sms lån uden NemIDSms lån uden NemID

Sms lån uden NemID? Når du vil lave lån online, så er det altid lån uden sikkerhed. Det gælder også for sms lån uden NemID. Det betyder at man ikke skal stille sikkerhed for sit lån i form af værdier man har.

Du låner på dit glatte ansigt kan man sige, og derfor bliver der også altid lavet en kreditvurdering af dig inden du bliver godkendt. Læs mere her om kreditvurderinger.  Af den grund kan man ikke få lån uden dokumentation når man vil låne uden NemID.

Men hvad er et sms lån? Der findes mange typer af lån online. Du finder sms lån, mobillån, minilån, mikrolån og flere typer. Det der adskiller dem er ofte lånebeløbene og løbetid. De små lån som feks. lån 1000 kr, lån 4000 kr eller lån 10000 kr, er oftest på kort løbetid på under 90 dage. De andre typer lån er ofte på større beløb og derfor også længerer løbetid.

Kviklån uden NemIDKviklån uden NemID

Kviklån uden NemID, hvad er det? Som skrevet ovenfor er der mange typer af lån online. Kviklån er også et af dem. Det er et hurtig lån med hurtig udbetaling og hurtigt svar. Det kan derfor være svært at kalde et lån uden NemID for et kviklån, da der hverken er hurtig godkendelse eller hurtig udbetaling.

Når du låner uden NemID skal du som sagt kunne vente på at de rette dokumenter sendes frem og tilbage før du kan få pengene udbetalt. Som skrevet tidligere er det altså en hel del nemmere at låne med NemID. Så hvis du ikke har NemID, bør du overveje at bestille et. Der er mange ting der er nemmere med et NemID.

Casestory om Peter der fik lån uden NemID 

Peter havde brug for penge. Han havde besluttet dig for at han 10 årige søn havde brug for en cykel. De var for nylig flyttet på landet og Peter var allerede lidt træt af at han skulle køre sønnen i skole hver dag og til fodboldtræning også. Han havde undersøgt at der var fine cykelstier og gangsystemer til cyklister inden de flyttede dertil. Nu var det bare blevet tid til at knægten selv kunne cykle afsted til skole og træning. Derfor ville Peter genre låne penge. De havde været ude og kigge på cykler sammen, og havde fundet en fin blå en.

Peter gik på nettet for at finde et lån til cyklen. Han havde ikke brug for meget. Kun 2000 kr. Så var der også penge til en ny cykelhjelm og cykellås. Han fandt et lån og da han skulle til at underskrive det med sit NemID kom han i tanke om at han var løbet tør for nøgler. Det var så irriterende for nu havde hans søn glædet sig til at han i weekenden kunne tage på cykeltur med nogle venner og deres forældre. Peter kunne ikke nænne at sige til han knægt at hun ikke kunne få cyklen, så han ledte efter lån uden NemID.

Det tog lang tid for de fleste tilbød kun lån med NemID. Men han fandt et sted der tilbød lån uden NemID. Han kunne dog kun låne minimum 5000 kr på den måde. Det besluttede han sig for at gøre, og så ville han købe en cykel til sig selv også, og tage med på cykeltur i weekenden. Han indsendte derfor det fornødne dokumentation ind til låneudgiveren og fik udskrevet låneaftalen. Han underskrev den og kørte på posthuset og sendte aftalen ind. Pengene nåede at gå om fredagen og Peter tog sin dreng med ug og købte cykel. De havde en fantastisk tur og var begge glade for deres nye cykler.

 

 

 

By | 2018-05-24T19:22:09+00:00 april 15th, 2018|Låne penge|

About the Author: