Bank Norwegian tilbyder dig lån hvor du får svar med det samme. Bank Norwegian kan være din låneudbyder,da de tilbyder billige forbrugslån. De tilbyder lån fra 5.000 kr og helt op til 400.000 kr så du kan både tage små lån og Bank Norwegianstore lån hos Bank Norwegian. Lån hos Bank Norwegian er quicklån eller hurtig lån, og du får derfor svar på din ansøgning med det samme. Udover det er det lån uden sikkerhed, så du skal ikke stille dine værdier som sikkerhed for dit lån.

Alle kan have brug for at låne penge, i en periode i deres liv af den ene eller den anden årsag. Hvad enten du vil lave lån 5000 kr til en ny computer til studiet, eller lån 75000 kr til en brugt bil, så kan du låne hos Bank Norwegian. Det er nu blevet nemmere end nogensinde før at låne online. Derfor er der flere og flere danskere der benytter sig af denne mulighed.

En række fordele ved online forbrugslån gør at de er så populære. Feks. skal man ikke redegøre for hvad man vil bruge sit lån på. Man behøver heller ikke at stille sikkerhed som man skal i banken ved de store lånebeløb. Derudover er der mange der vælger hurtig lån, fordi man får svar med det samme, og der er hurtig udbetaling.

Hvem kan låne hos Norwegian Bank?Norwegian Bank

Er der krav til dig hvis du vil låne ved Norwegian bank? Ja det er der. Der er meget forskel hos de forskellige udbydere hvilke krav de har til lånetageren. Der er nogle udbydere der tilbyder lån 20 år eller lån 23 år. Men der er også nogle tilbyder lån 18 år eller lån lån 19 år. Hos Norwegian Bank skal du være fyldt 23 år.

Derudover skal du for at få godkendt et lån hos Norwegian Bank have fast arbejde og bo i Danmark. Disse krav er meget normale indenfor branchen. Specielt når vi taler om beløb som lån 50.000 kr eller lån 75000 kr eller mere. Det er vigtigt for firmaet, at de kan vurdere om du kan betale dit lån tilbage. Har du ikke fast arbejde kan det godt blive svært med månedligt afdrag på feks. 1400-2000 kr.

Derfor vil Norwegian Bank også lave en kreditvurdering af dig. De giver på baggrund af kreditvurderingen lånet uden krav om at du skal stille sikkerhed. Dvs. du behøver ikke at stille din bil eller hus som sikkerhed, når du skal låne hos Bank Norwegian. Derfor giver det god mening at de vurderer dig, inden de godkender dig til et lån. Denne kreditvurdering laver de dog lynhurtigt, så du kan få svar indenfor få minutter.

Kreditvurderingen laves ud fra dine svar på deres spørgsmål vedr. feks. din civilstand, din boligsituation, din indkomst og dine gældsforhold. Ved store beløb bliver du muligvis bedt om at indsende lønsedler og din sensete årsopgørelse.

Bank Norwegian lånBank Norwegian lån

Tag et forbrugslån hos Bank Norwegian og skriv under med NemID. Når du ansøger om et Bank Norwegian lån, så har du flere muligheder og du kan justere lånet så det passer til dine behov. Du kan vælge forskellige lånebeløb, variere på løbetiden og hvis i er to om at ansøge lånet, så vil i få tilbudt en lavere rente.

Når man vil låne penge, er det vigtigt at man kender sin økonomi godt. Dit låns samlede omkostninger kommer an på din evne til at betale tilbage. Din evne til at betale tilbage bliver vurderet ud fra din kreditvurdering. Læs mere om kreditvurderinger her. Inden du ansøger er det en god ide at lave et budget. Der er mange steder på nettet hvor man kan få hjælp til at lave et budget, hvis du ikke selv kan lave det. Klik her for hjælp til budget.

Dit budget vil bestå af din indkomst, og dine udgifter. Når du trækker udgifterne fra din indkomst så har du dit rådighedsbeløb. Det er ud fra dette at du kan udregne hvor meget du kan betale tilbage hver måned. Og det er bestemt ikke uvæsentligt at have styr på dette. Renten på dit lån ved Bank Norwegian vil blive fastsat ud fra hvor meget du kan afdrage hver måned, og altså hvor længe du er om at betale lånet tilbage. Læs mere her om rådighedsbeløb.

 

Lån hos Bank Norwegian trods RKI?

Kan man låne trods RKI hos Bank Norwegian? Nej, absolut ikke. Der er ikke nogen låneudbydere, der tilbyder lån til folk som er registreret i RKI Registret eller i Debitorregisteret. Som skrevet tidligere så tilbyder Bank Norwegian dig lånet uden at du skal stille sikkerhed. Derfor er det alt for risikabelt for dem at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Det er desuden også uforsvarligt at låne penge til en person som i forvejen har svært ved at afbetale på sine regninger/lån. Vil du gerne lave et lån, så må du først arbejde på at komme af med din RKI registrering.

Er du i tvivl om du står i RKI så klik her, og her for Debitorregisteret.

Fordele ved lån hos Bank Norwegian

Når man vil lave et sms lån eller et forbrugslån på nettet, så finder man hurtigt ud af at lånefirmaerne har mange forskellige fordele at tilbyde dig. Det kan feks. være et lavt alderskrav eller afdragsfrie perioder. Hos Bank Norwegian er der også en række fordele. De er feks. den eneste udbyder der tilbyder lånebeløb på helt op til lån 400000 kr. De nærmes kun af Santander der giver op til lån 350000 kr.

Hos Bank Norwegian er vilkårene således: Du betaler en fast månedlig ydelse, og du kan altid og til hver en tid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Du kan helt selv vælge hvor lang løbetiden skal være og, hvad dit afdragsbeløb skal ligge på hver måned.

Du kan hos Bank Norwegian vælge en løbetid på helt op til 15 år, og renten ligger fra 4,99 % – 26,81 %. Derudover er der et oprettelsesgebyr fra 0-950 kr og et månedligt gebyr på 19 kr. Forfaldsdatoen på lån hos Bank Norwegian ligger hver d. 1. i måneden, så du kan betale når du lige har fået løn.

Når du har søgt om et lån hos Bank Norwegian og er blevet godkendt, så underskriver du låneaftalen med NemID og du får pengene udbetalt med det samme. Hele ansøgningsprocessen kan endda udføres på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Sammenlæg lån hos Bank Norwegian

Der er mange danskere der optager mange små lån hos flere forskellige låneudbydere, fordi det kan virke som en god ide. Nogle gange kan de endda få gratis lån, men har ikke penge til at tilbagebetale inden fristen udløber og hænger nu på høje renter og gebyrer. Bank Norwegian tilbyder dig at samle alle dine lån, så du har det hele ét sted. Dette kan der være en del fordele ved. feks. kan du få større overblik over din økonomi, og du vil kun modtage en samlet regning på dit lån hver måned.

Måske du endda kan spare penge ved at sammenlægge dine lån, og samle det hos Bank Norwegian. Hvis du ved dine forskellige lån har en højere rente og betaler månedlige gebyrer, kan du spare penge ved at sammenlægge dem, og derved får du et større råderum over din økonomi. Lån penge til et samlelån i Bank Norwegian.

Hvis du ønsker at samle dine lån ét sted, så hjælper Bank Norwegian dig med dette. Det er let og Bank Norwegian tilbyder endda at indfri dine nuværende lån for dig, så du ikke selv skal bakse med det besvær. Ansøg om et samlelån og se hvad Bank Norwegian kan tilbyde dig. Udfyld skemaet og få svar med det samme.

Kreditkort hos Bank Norwegian

Bank Norwegian har endda mere at tilbyde end samlelån og forbrugslån uden sikkerhed. De tilbyder også kreditkortet ”Norwegian kortet” som er rigtig populært i både Sverige og Norge.

Norwegian kortet er rigtig nyttefuldt til alle dine daglige indkøb samt online handel. Når du f.eks. bruger kortet til køb af dagligvarer får du automatisk Cashpoints som du kan bruge til din næste rejse med flyselskabet Norwegian. Det er gebyrfrit at bruge kreditkortet til varekøb.

Norwegian kortet tilbyder:

  • Gebyrfri brug på alle varekøb i både ind- og udland
  • Op til 45 dages gratis kredit
  • Op til 100.000 i kredit
  • Gratis rejse- og afbestillingsforsikring
  • Der opkræves ikke årsafgift på Norwegian kortet.

Fordele med kreditkortet:

  • Vælg din egen pinkode
  • Betal kontaktløst der hvor det understøttes

Låneeksempel ved Bank Norwegian

Henriette ønsker et lån 60000 kr, men beslutter sig for at låne 65000 kr hos Bank Norwegian, da hun gerne vil have en ny computer samtidig med at hun skal købe bil . Hun har udregnet sit månedlige rådighedsbeløb og vurderet at hun kan betale lånet tilbage på 60 måneder (5 år).

Henriette bliver på baggrund af hendes kreditvurdering tilbudt en rente på 8,99%. Hun har valgt en månedlig ydelse på 1357 kr fordi det passer med hendes økonomi. Lånets ÅOP ligger på 10,33% hvilket er alle lånets omkostninger årligt i procent. Derfor kommer hun til at betale 16.417 kr i kreditomkostninger på lånet. Hendes samlede tilbagebetaling bliver derfor 81.417 kr. (Læs mere her om ÅOP.)

Henriette ved godt at det ikke er gratis at låne 65000 kr. Hun har forsøgt ved andre låneudbydere som hun kan se er dyrere ved at sammenligne deres ÅOP. Derfor vil hun gerne takke ja til lånetilbuddet, og godkender derfor med sit NemID. Hun modtager pengene på hendes konto samme dag. Lån med det laveste ÅOP er altid det billigste lån.