Lån penge uden kreditvurdering, kan man det?

Der er mange der søger på nettet efter lån penge uden kreditvurdering, men kan man overhovedet det? Der er mangeLån penge uden kreditvurdering forskellige måder at lave lån online. Det er dog ikke muligt at slippe fuldstændig for lån uden kreditvurdering. Det er sådan at en kreditvurdering laves for at evaluere låntagerens kreditværdighed. Dens resultat viser låneudbyderens vurdering af låntagerens evne til at betale gæld. Det er en slags sandsynlighedsvurdering af at du, som låntager, ikke kan betale din gæld. Med andre ord viser den hvor stor risikoen er, for at du ikke har råd til at betale lånet.

Har du dårlig kreditværdighed vil din kreditvurdering vise låneudbyderen, at der er stor risiko for, at du ikke kan betale dit lån tilbage. Så vil de ikke godkende dig til et forbrugslån. Kreditvurderingen laves på baggrund af offentligt tilgængelige informationer og private informationer. Dvs. de informationer du indtaster i din ansøgning er en del af kreditvurderingen. Udover det kan de bede dig om adgang til din e-skat, som giver dem tilladelse til at tjekke din årsopgørelse og visse skatteoplysninger. Læs mere om kreditvurderinger her.

Lån uden kreditvurderingLån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering, kan det så slet ikke lade sig gøre? De små lån på mindre beløber som også kaldes kviklån, minilån og mikrolån, vil være muligt at få med kun en hurtig kreditvurdering. Da beløbene er mindre end 15000 kr er det ikke nødvendigt at tjekke årsopgørelse og lønsedler fra dig. De fleste kan klare at afdrage på et lån 2000 kr eller lån 5000 kr uden problemer. Det er en anden historie hvis du vil lave større forbrugslån som feks. lån 100000 kr, lån 250000 kr eller lån 70000 kr.

Lån uden kreditvurdering er derfor som sådan ikke muligt, men du behøver altså heller ikke altid vise dokumentation for indkomst og alt muligt andet. Når du underskriver din låneansøgning med NemID, er det lån med NemID. Det betyder at du får lånet hurtigere da du ikke behøver indsende dokumenter der kan bekræfte din identitet. Man kan også få lån uden NemID men det er en mere tidskrævende proces, da du netop her skal indsende kopi af billedlegitimation. Derfor er det også oftest lån uden dokumentation du får online.

Kviklån uden kreditvurderingKviklån uden kreditvurdering

Kviklån uden kreditvurdering? Der gælder det samme for kviklån som skrevet ovenfor. Hvis du vil låne mindre beløb, så er det muligt at slippe for dokumentation men du slipper aldrig rigtig for kreditvurdering. Hvis du søger kviklån uden kreditvurdering, kan det være en tegn på at du godt selv ved at din økonomi ikke er stærk nok til et lån. Måske du allerede har flere forbrugslån, som du kæmper for at betale tilbage? 

Hvis det er tilfældet, så kan det være at det kan betale sig for dig at tage et samlelån. Det vil sige at du tager et stort lån for at indfri dine mindre lån du har hos forskellige udbydere. Det kan i mange tilfælde spare dig besvær og penge at samle dine lån et sted. 

Lån penge uden kreditvurdering og krav?

Lån penge uden krav er også ofte søgt på nettet. Det viser os at der er mange der ønsker lån uden de store krav. Det er faktisk heller ikke fordi der er særlig store krav til dig som låntager. Der kan være alderskrav som feks. lån 18 år, lån 19 år og lån 20 år. Der er også de fleste steder krav om at du har NemID, dansk bankkonto, email og dansk adresse. Udover det svinger det meget hvilke krav der er til dig, men ligesom med kreditvurderingen så vil små lån have færre krav end store lån.

Se i vores liste over udbyder hvilke krav der stilles til dig som låntager, inden du ansøger.

Casestudy om lån penge uden kreditvurdering 

Mikkel ville rigtigt gerne på Roskilde festival i år. Der var rigtigt mange af hans gymnasievenner der havde besluttet sig for at tage afsted. Det passe med at de lige ville være blevet færdige med deres eksamener og have afsluttet gymnasiet inden. De synes at den bedste måde at afslutte deres Gymnasietid sammen var ved at tage på Festival sammen. Flere af dem havde været afsted før, men denne gang ville de dertil som en gruppe. De var allerede begyndt at planlægge hvordan deres lejr skulle se ud, tema til lejren inden billetterne blev sat til salg. Mikkel ville bare med.

Der var kun et problem, og det var at Mikkel ikke havde sparet penge sammen til billetten. Mange af de andre havde sparet sammen, men ikke Mikkel. Da det nærmede sig at billetterne blev sat til salg, og han stadig ikke havde penge til det, gik han på nettet for at undersøge sine muligheder. Han vidst godt at hans økonomi ikke var den stærkeste som studerende og han ville derfor gerne finde låneudbydere det tilbød lån uden kreditvurdering. Det fandt han hurtig ud af at man ikke slap for, men at det mange steder ikke var så strenge krav.

Han fandt fire forskellige firmaer han søgte hos, for at være sikker på at bare en ville godkende ham. Han blev til sin store overraskelse godkendt til dem alle. Nu skulle han bare finde ud af hvilket et han ville vælge. Han satte sig til at læse om ÅOP og blev hurtigt meget klogere på hvordan han fandt det billigste. Han valgte det billigste og fik pengene udbetalt om mandagen. Mikkel var så glad for nu havde han mulighed for at tage med vennerne. han sparede rigtig meget i månederne der kom efter, samtidig med at han afbetalte på sit lån. På den måde havde han også penge til at bruge når de var på festivalen. Gymnasieklassen havde den sjoveste oplevelse sammen, og Mikkel var så taknemmelig over at han var med.

By | 2018-06-29T14:54:30+02:00 maj 12th, 2018|Låne penge|

About the Author: