Lån på kontanthjælp og få pengene udbetalt i dag!

Lån på kontanthjælp

Lån på kontanthjælp kan godt lade sig gøre online. Dine chancer for at blive godkendt til forbrugslån online, når du er på kontanthjælp, er betydeligt bedre hvis du kun vil låne små beløb. Små lån som feks. lån 500 kr, lån 1000 kr eller lån 4000 kr.  Du skal huske på at lånudbyderne kigger på din indkomst og din evne til at betale tilbage, når de laver kreditvurdering af dig. De vurderer derfor om din indtægt som kontanthjælpsmodtager er nok til at afbetale lånet.

Der er dog, på trods af dette, en række låneudbydere som efter kreditvurderingen vil godkende dig til lån åp kontanthjælp. Det vil ofte være de låneudbydere som tilbyder de såkaldte sms lån der vil godkende dig. Sms lån er nemlig små lån på mindre beløber. Læs også længere nede om lån trods RKI og kontanthjælp.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp?Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Lån penge på kontanthjælp trods RKI er ikke muligt. Du vil som kontanthjælpsmodtager ikke blive godkendt til at optage hverken minilån, forbrugslån eller de kortfristede sms lån, hvis du står i RKI.

Som kontanthjælpsmodtager har du i forvejen ikke en særlig stabil økonomi og høj indkomst, og hvis du smider gæld oveni mixet, så er det umuligt at låne trods RKI.

Så skal du først af med din registrering.

Lån penge på kontanthjælpLån penge på kontanthjælp

Når du vil låne penge på kontanthjælp, så vil du selvfølgelig gerne finde de gode og billige forbrugslån. De fleste vil gerne have deres lån så billigt som muligt. Måden du finder det billigste lå på er simpelt. Du finder to-tre forskellige lånudbydere at søge hos, hvor du passer til de krav der stilles. Derefter sammenligner du de tilbud du får, hos dem der vil tilbyde dig lån på kontanthjælp. Her skal du bruge ÅOP for at sammenligne, og for at finde det bedste lån. Læs mere her om ÅOP. Laveste ÅOP er det billigste lån.

Læs mere længere nede om at låne helt gratis.

Kan jeg låne penge på kontanthjælp?

At låne penge på kontanthjælp ved du nu kan lade sig gøre, men lån alligevel med omtanke. Du skal stadig kunne betale dit lån tilbage og leve på din kontanthjælp. Chancen for at få et sms lån til kontanthjælpsmodtagere godkendt er forholdsvis gode, fordi de er på små beløb. Der kommer hele tiden nye lån og låneudbydere på markedet, od der er kommet flere udbydere på markedet der tilbyder disse lån, end tidligere. Derfor har du som kontanthjælpsmodtager nu bedre chancer for at få et lån på kontanthjælp.

Gratis lån på kontanthjælp

Når du søger efter sms lån på kontanthjælp, vil du sikkert også støde på gratis lån. Dvs. du får dit første lån gratis hvis du ikke har lånt hos låneudbyderen før. Det er en rigtig god mulighed, hvis du kan betale tilbage til tiden. Du skal være opmærksom på at disse lån er ganske kortfristede. Du skal kunne betale hele lånet tilbage indenfor fristen, som ofte er 30 dage.  Kan du det er et gratis lån en god mulighed for dig.

Sms lån på kontanthjælp?

Billige sms lån på kontanthjælp er muligt, hvis du ønsker at låne mindre beløb. Hvis du har brug for et større beløb, så er du nødt til at have en større indkomst end kontanthjælpen giver dig. En del af udbyderne af store forbrugslån vil kræve at du har en min. årlig indkomst, på feks. 125000 kr, før de vil låne dig store beløb. Lån online på kontanthjælp til feks. nyt fjernsyn, en playstation eller noget helt tredje.

Casestory om lån på kontanthjælp

Du kan læse om Sara der fik lån på kontanthjælp. Sara havde brug for penge fordi hun var inviteret til hendes bedste venindes bryllup. Hun havde fundet ud af hvad hun ville give brudeparret i gave, og det var desværre ikke en billig ting. Sara havde overvejet det nøje, fordi hun ikke selv havde penge til at købe gaven. Men hun ville rigtig gerne give sin bedste veninde en god gave. De havde kendt hinanden siden de var små, og veninden havde altid været der for Sara når hun havde brug for det. Da Sara blev skilt var hendes største trøst, at hun havde sin veninde igennem den svære tid. Så bryllupsgaven der bestod af et weekendophold for to, var det mindste hun kunne gøre for sin bedste veninde.

Sara skulle så til at låne penge, og hun var typen der godt kunne lide at sætte sig grundigt ind i tingene. Hun havde læst sig frem til at hun godt kunne få lån selvom hun var på kontanthjælp. Hun havde kun brug for et lån 1000 kr til gaven, så hun kiggede mest på de sider der tilbød små lån. Hun fandt frem til at hun kunne låne gratis, hvis bare hun betalte tilbage indenfor 30 dage. Det lød som en god ide for Sara, for hun mente godt at hun kunne skaffe de penge inden 30 dage var gået. Hun endte med at tage et gratis lån hos Vivus.dk, på 2000 kr, for hun ville også gerne have penge til at købe en flot kjole og tur til frisøren.

Sara fik pengene udbetalt næste dag og skyndte sig at bestille bryllupsgaven. Hun glædede sig rigtig meget til at give brudeparret deres gave, og i det hele taget til en god fest, med mennesker hun holdt af.

 

By | 2018-05-03T15:24:22+00:00 marts 12th, 2018|Låne penge|

About the Author: