Spargo Finans er et af de nye lån på markedet, og tilbyder dig lån på helt op til 150000 kr. Lån penge hos Spargo Finans hvis du ønsker et nemt og billig forbrugslån. Det er en helt ny og attraktiv lånemulighed fra Leasy lån, som du sikkert kender. Lånet kan tilpasses efter dine behov. Ønsker du et hurtig lån der giver penge på kontoen til renovering af hus, ferie eller noget helt tredje? Så er Spargo Finans en rigtig god mulighed for et fleksibelt lån med en løbetid på op til 120 måneder.

Hvis det skulle vise sig at du ønsker at indfri dit forbrugslån før tid, så kan du også det hos Spargo Finans, uden at det koster dig ekstra. Du kan hos Spargo Finans få quick lån til lige det der passer til dit behov. Det kan du gøre helt uden at der er nogen der blander sig i hvad du vil låne til. Du kan låne det beløb der lige passer til det du ønsker. Feks. beløber som 70.000, 100.000 eller 125.000 kr! Du har massere af lånemuligheder, så tag et lån hos Spargo Finans.

Spargo Spargo

Når du vil låne hos Spargo , sender du ansøgningen afsted, og så får du svar indenfor en time. Du finder Spargo på listen over låneudbydere, klikker på knappen “ansøg her”, og så bliver du videresendt til Spargo . Så er du straks i gang med din låneansøgning hos Spargo . Det er helt gratis at ansøge, så du kan altid søge og se hvad du får af lånetilbud.

Dette er processen for ansøgning  kort fortalt:

 • Vælg det lånebeløb og løbetid der passer til dit behov og din økonomi
 • Udfyld spørgsmålene i låneansøgningen og indsend
 • Modtag svar indenfor en time og læs dit lånetilbud igennem
 • Godkend lånet med NemID
 • Pengene indsættes på din konto så hurtigt som muligt

Husk også at du har 14 dages fortrydelsesret på lån hos Spargo Finans. Det kan du læse mere om her.

Spargo Finans lån Spargo Finans lån

Få et Spargo finans lån uden sikkerhed. Lån uden sikkerhed eller kredit uden sikkerhed er uden tvivl en af forklaringerne på, at mange mennesker finder det attraktivt at låne online. Man er godt klar over, at det kan være dyrere end banklån, men mange af de online lån i dag er blevet ret konkurrencedygtige. Når du vil låne større beløb i banken vil de oftest kræve at du stiller sikkerhed for dit lån, eller stiller med en kautionist. Det er dog ikke alle der har lyst til eller kan imødekomme dette krav.

Lån uden sikkerhed er derfor en mulighed for dem der ikke ejer noget af værdi og derfor ikke kan få bevilget et lån i banken. Disse mennesker har ikke den mulighed at låne i banken og tyer derfor ofte til online lån. Som skrevet før er det sommetider en lidt dyrere løsning, da låneudbyderne af lån uden sikkerhed løber en større risiko. De har ingen garanti for at de får deres penge ind igen, og kan ikke kræve dine værdier i bytte.

Derfor skal du overveje om du helst vil slippe for at stille sikkerhed for dit lån i form af feks. bil, hus eller båd. HAr du ikke mulighed for at stille sikkerhed eller vil du bare helst udenom, så kan du lån online hos låneudbydere som Spargo Finans.

Spargo Finans lån op til 150000

Hos Spargo Finans kan du få helt op til lån 150000 kr uden at du behøver stille sikkerhed. Du kan generelt set forvente svar indenfor en time. Du kan søge lån alle tider på døgnet, da du ikke er bundet af åbningstider. Du kan have pengene på din konto senere samme dag, hvis du ansøger indenfor bankens åbningstider, ellers kommer de så hurtigt som næste hverdag.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du låner hos Spargo Finans. Læs mere om det her. Du har også mulighed for at indfri lånet før tid kvit og frit, så det koster dig ikke noget. Det er en god ting hvis man pludselig får penge til at betale hele lånet ud. Det er selvfølgelig helt op til dig hvad du vil bruge pengene til. Du kan feks. låne til indskud, og bruge afdragsfriheden i starten af låneperioden, hvis du også godt vil kunne købe møbler. Du kan også låne til møbler. Der er selvfølgelig også mulighed for at låne et større beløb, så du feks. kan låne til motorcykel, bil eller låne til båd.

Lån hos Spargo Finans med NemID

Lån med NemID hos Spargo Finans. Når du låner hos Spargo fFinans, så låner du ligesom de fleste andre lånefirmaer med NemID. Dette gør både ansøgnings- og godkendelsesprocessen meget hurtigere.  Der er ikke mere behov for at underskrive fysiske papirer, som i gamle dage. Du bruger bare dit personlige nøglekort og kode.

Din digitale signatur sikrer samtidig at du kun kan låne i dit navn. Læs mere her om digtal signatur. Du er selvfølgelig garanteret sikker behandling af dine personlige data. Det er ikke muligt at låne uden NemID hos Spargo Finans. Hvis du ikke har NemID endnu, så få det her.

Krav hos Spargo Finans

Der er et par krav til dem der geren vil låne hos Spargo Finans. Man kan feks. ikke låne hos Spargo Finans hvis man er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Du kan tjekke her om du er i Debitorregisteret og her for RKI. Er du det, så læs mere her: Lån trods RKI. Udover det så vil Spargo Finans lave en kreditvurdering af dig, når du ansøger. Du skal derfor også opfylde kriterierne for at blive godkendt til lån hos dem. Læs mere om kreditvurderinger her.

Spargo Finans lån med budget

Når du låner penge er det altid smartest at have lagt et budget forinden, så du har styr på din økonomi. Lån hos Spargo Finans med budget, så du vælger den rette løbetid der passer bedst til dit rådighedsbeløb. Læs mere her om rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb er det du har tilbage på kontoen når alle dine regninger er betalt.

Hvis du vælger en for høj månedlig afbetaling, er det rigtig skidt for din økonomi. Du kan risikere at ende i RKI eller Debitorregisteret hvis du ikke kan afbetale på dit lån, fordi afbetalingerne er for høje. SAmtidig er det også skidt hvis du sætter dem for lave, da du ender med at betale ekstra i renter på denne måde. Så læg et godt budget inden du låner, læs mere om det her.

Det er sjældent, at der er lige meget til overs på kontoen hver måned. I manges økonomi er det sådan, at rådighedsbeløbet i flere måneder er stort, med mange penge tilovers, mens der i enkelte måneder faktisk kan være underskud ifht udgifterne. Så læg dit budget for et helt år, så du har styr på hvilke måneder der er lavvande.

Gode råd fra Spargo Finans

Spargo Finans har opstillet en række gode råd til hvordan du bedst låner penge. Se punkterne herunder. Det er selvfølgelig helt op til dig om du gør brug af rådene.

 • Lån ikke mere end du har brug for (har du kun behov for 40000 kr så lad være med at låne 650000 kr bare fordi du kan)
 • Overvej dine muligheder inden du låner, ansøg evt. om et banklån også
 • Vælg den rigtige løbetid, som giver dig en månedlig afbetaling der passer til din økonomi
 • Sammenlign ÅOP* på dine lånetilbud for at finde det billigste lån
 • Læs lånevilkår grundigt igennem inden du underskriver

Læs mere om ÅOP via dette link, og bliv klogere på at låne billigt.

Spargo Finans anmeldelser

Normalt kan man finde anmeldelser på Trustpilot om låneudbyderne. Dette er altid godt, så du får en uvildig bedømmelse af den pågældende online udbyder. Da Spargo Finans er så nyt er der ikke mange anmeldelser endnu. Derfor opfordrer vi dig til at lave en anmeldelse om dine erfaringer med Spargo Finans. Det kan hjælpe andre i samme situation til at træffe en bedre beslutning vedr. deres lån.

Som skrevet tidligere er Spargo Finans en låneudbyder under Leasy koncernen. Leasy er ret populær på lånemarkedet og det kan du altid læse om hvis du har lyst. De fleste kender Peter fra tv-reklamerne, så Leasy er både et kendt, men også et anerkendt navn indenfor lån og feks. møbler og hvidevarer på afbetaling.

Spargo Finans låneeksempel

Vi har her opstillet et låneeksempel, så du kan se hvordan et lån hos Spargo Finans kan se ud.

 • Lånebeløb: 20.000 kr
 • Løbetid: 12 mdr
 • Rente: 27,16%
 • ÅOP: 27,16
 • Oprettelsesgebyr 1.600 kr
 • Samlede kreditomkostninger: 2725
 • Samlet beløb til tilbagebetaling: 22.2725 kr

Spargo Finans samlelån

Du kan også bruge Spargo Finans lånet som et såkaldt samlelån. Hvis du har mange små lånkviklån eller sms lån, hos flere forskellige udbydere kan det være smart for dig at samle dem hos Spargo Finans. Du kan spare dig selv for en masse penge og besvær.

Sæt dig ned og kig på dine lån og deres omkostninger. Søg også et lån hos Spargo Finans på det samlede beløb for dine små lån. Sammenlign omkostningerne ved alle dine små lån, med et større lån fra Spargo Finans. For mange vil der være besparelser at finde. Du skal bare huske t tjekke vilkårene for at indfri dine små lån, så du ikke får nogen dumme overraskelser.

Fordele ved et samlelån fremfor enkelt lån:

 • Samlelån kan spare dig penge i gebyrer og renteomkostninger
 • Samlelån giver dig et bedre overblik over din lånesituation
 • Samlelån hjælper dig til nemmere afbetaling på dit lån