Lån rentefrit 12 måneder,

er det muligt?

Lån rentefrit 12 måneder er et ofte brugt søgeord på nettet. Det må betyde at der er mange der er i tvivl om man kan Lån rentefrit 12 månederfå et lån rentefrit i 12 måneder. Det kan man kun meget få steder. Rentefrie forbrugslån er generelt ret kortfristede på feks. 1-3 måneder, men normalt ikke så lange som 12 måneder.

Et rentefrit lån, hvad vil det så sige? Et rentefrit lån kan være flere typer lån. Du kan finde rentefrie lån som også er gebyrfrie. Disse lån vil være gratis lån, hvor du kun ender med at betale det som du har lånt. Lav feks. lån 3000 kr og betal 3000 kr tilbage.

Lån rentefrit 12 måneder gratis

Du vil dog opleve at du kun kan få første lån gratis, da dette kun er et tilbud til dem som ikke har lånt hos udbyderen før. Det er en lokketeknik for at gøre flere mennesker bevidste om låneudbyderens navn. Du vil også opleve at det er lån med forholdsvis kort løbetid. De kaldes også for gratis lån 30 dage, fordi løbetiden oftest kun er på 30 dage. Du skal altså kunne tilbagebetale dit rente- og gebyrfrie lån inden 30 dage.

Et rentefrit lån kan også være med gebyrer og vil derfor ikke være gratis. Er du på udkig efter et gratis rentefrit lån, så bør du tjekke betingelserne inden du underskriver. Du skal sikre dig at der ikke er gebyrer af forskellig art, der vil gøre lånet dyrt. Det kan dog også være at du kan finde billige lån som er rentefrie men ikke gebyrfrie.

Rentefrit lån 12 måneder

Lån rentefrit 12 måneder vil som skrevet ovenfor generelt være med kortere løbetid end 12 måneder. Lån penge uden renter, hvis du har et kortvarigt behov, som du har penge til at afbetale til fulde inden en måned. Det kan feks. være at du har set et godt tilbud på en Playstation som du alligevel ville have købt til fuld pris. Du ved at du får penge tilbage i skat lige om lidt, og derfor kan betale dit rentefrie lån ud igen om 14 dage. Lån penge rentefrit vil i den situation være en god mulighed for dig. Den bliver ikke ved med at være på tilbud indtil du får dine penge tilbage i skat, så det er nu eller aldrig. Så tag et rentefrit lån.

Casestudy lån rentefrit 12 måneder

Per Nielsen havde brug for et lån. Han var for nylig flyttet i en ny lejlighed, som var større og federe end den gamle. Han havde egentlig ikke haft behov for at flytte, men han var blevet gjort opmærksom på en lejlighed der blev ledig som havde et ekstra værelse og endda var billigere end den han havde i forvejen. Per havde undersøgt det og fik lov til at komme og se lejligheden. Den ville han rigtig gerne have, for køkkenet var nyt, den var meget større og så havde den dette ekstra værelse. Det fedeste var dog at han fik den idé at han kunne have et gamerværelse i det ekstra værelse der var.

Per brugte utrolig meget af sin tid på at spille spil. Det var både på Playstation, på computer og alt hvad han kunne komme til. Per var dog lidt træt af at alt hans spilgrej altid flød i stuen når han fik gæster. Så derfor ville Per synes det var ekstra fedt med et gamerværelse. Så ville han på et tidspunkt finde et billigt bordfodboldbord, og invitere drengene på gamenight. Det var også meget fedt, når de sad mange og gamede sammen, at der var et helt værelse afsat til det. Desuden havde han ikke meget andet han ville bruge det ekstra værelse på så længe han var single. Han følte ikke lige han var typen til et walk in closet.

Case om Per 

Han havde et ret fint skrivebord, som han engang havde fundet på tilbud, og en behagelig gamerstol, han havde givet ret meget for. Så det ville han i hvert fald have med. Per regnede med at han ville få hele sit depositum tilbage fra den anden lejlighed, så det ville han kunne bruge til depositum i den nye lejlighed. Det eneste problem var bare at han først ville få det udbetalt efter at deadline på depositum u den nye lejlighed skulle betales. Han gik derfor online og søgte efter lån. Han ville gerne have et lån som han kunne indfri og betale store rater af, når han fik sit andet depositum tilbage. Så Per tog et lån online, og havde mulighed for uden ekstra omkostninger at indfri lånet når som helst.

By | 2018-05-18T16:08:41+00:00 april 15th, 2018|Låne penge|

About the Author: