Føniks Privatlån giver dig muligheden for at opfylde dine drømme. Du kan hos Føniks Privatlån låne helt op til 100.000 kr. Det kan opfylde mange menneskers dagligdags drømme. Det kan være man drømmer om en luksusferie til Thailand. Det kan også være man har drømt om at renovere eller lave tilbygning til huset. Der kan være mange årsager til man vil låne penge. Tag et billigt forbrugslån.

Føniks Privatlån blander sig ikke i hvad du vil låne til, og du låner uden at stille sikkerhed. Lån uden sikkerhed betyder at du ikke behøver eje noget som skal stilles som sikkerhed for at du betaler lånet tilbage. Hos Føniks Privatlån får alle tilbudt samme lave rente på forbrugslån, så alle er lige. Det betyder at du ikke behøver tænke på om du kunne have fået en lavere rente hvis du havde udfyldt din ansøgning anderledes. Hos Føniks Privatlån tilbyder de nemme lån uden besvær. Tag et quick lån.

Føniks lånFøniks lån

Føniks Privatlån tilbyder lån med samme lave rente til alle og ingen skjulte gebyrer. Det erjo altid godt, men andre låneudbydere tilbyder også billige lån. Så hvordan finder man de billigste lån. Uanset om det er et sms lån, kviklån eller et forbrugslån, så er der et redskab til at finde det billigste lån.

Man skal indhente identiske og sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere.  DVS. lånene skal være på samme løbetid og samme lånebeløb, for at du kan bruge dem i en sammenligning. Vi foreslår, at man indhenter mindst tre lånetilbud. Det er helt gratis, og der er ingen forpligtigelser ved at anmode om at få et lånetilbud.

Når man så vil vælge det billigste lånetilbud, skal man kigge på lånenes ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Lånet med laveste ÅOP er derfor det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Der er foretaget undersøgelser som viser, at mange har haft svært ved at finde det billigste lån. Selv om det er indført at bla. ÅOP skal oplyses som en hjælp til låntagerne, er der desværre stadigvæk mange, der ikke kender begrebet, eller ved hvad det betyder. Det kan du læse om her.

Fønix lån Fønix lån

Når man skal låne penge, er det vigtigt, at man har et godt overblik over ens økonomi. Det får man nemmest ved at lægge et budget. Du kan hente et budgetskema mange steder her på nettet. Du kan bla. finde et her.

Når du lægger budget skal du indføre alle udgiftsposter og indtægter for hele året. Du kan ikke nøjes med en måned, for du har uden tvivl udgifter, du ikke betaler på hver måned, men kun halvårlig eller årligt. Derfor skal alle poster føres ind. Du kan læse mere om at lægge budget her.

Der er et begreb, der er vigtig, når du skal låne penge. Det er dit rådighedsbeløb. Det finder du, når du har ført alle poster ind i dit budgetskema. Du har dine årlige indtægter. Herfra trækker du dine årlige udgifter. Det beløb der er tilbage dividerer du med tolv. Så har du dit månedlige rådighedsbeløb. Dit månedlige rådighedsbeløb er afgørende, når du skal låne penge. (Læs mere her om rådighedsbeløb.) Du kan nu se, hvor meget du vil kunne afdrage hver måned. Dit afdrag må selvfølgelig ikke være højere end dit rådighedsbeløb. Så er du sikker på at det går galt.

Føniks lån med NemID

De fleste låneudbydere tilbyder lån, hvor man underskriver med NemID. Føniks Privatlån tilbyder også lån, hvor du skal bruge NemID, når du ansøger om lånet, og når du skal underskrive låneaftalen. NemID anvendes for at låntager får et sikkert og hurtigt låneforløb. De fleste låneudbydere har de seneste år optimeret lånehastigheden. Kunderne efterspørger hurtige lån, og det kan låneudbyderne online tilbyde. Det gælder også hos Føniks Privatlån.

Lån med NemID er uvuderlig for denne proces, fordi det har betydet, at låneudbyderne hurtigt kan verificere kunden, samt hurtige være i stand til at kreditvurdere kunderne. Det er blevet pålagt lånudbyderne at de skal lave en kreditvurdering af deres kunder, inden de tilbyder dem et lån. Det vil sige at man igennem sin NemID giver lånudgiverne adgang til visse dele af din skattemappe. Feks. din årsopgørelse.  Læs mere om kreditvurderinger her.

Der er stadigvæk låneudbydere, der tilbyder lån uden NemID. Her kan man forvente en længere låneproces. Du kan ikke få lån uden NemID hos Føniks Privatlån.

Lån uden dokumentation

Du kan ikke få lån uden dokumentation hos Føniks Privatlån. Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån uden dokumentation af nogen slags. Dvs. du skal kunne dokumentere hvem du er. Det er ikke dermed sagt nødvendigt at du skal indsende dokumentation på papirform eller elektronisk. Det betyder bare at du skal kunne underskrive med NemID og du skal ofte oplyse dit CPRnr. Det skal du gøre for at långiveren kan verificere hvem du er.

Hvem kan låne hos Føniks Privatlån?

Der er et par krav når du vil låne hos de forskellige lånefirmaer. Føniks Privatlån er ikke anderledes på det punkt. Nogle låneudbyderne kræver kun at man er fyldt 18 år, mens andre kræver man er fyldt 20 år, 23 år eller 25 år. Udover det kan kravene variere men generelt set er de ret ens. Her er et par af kravene hos Føniks Privatlån.

Du skal hos Føniks Privatlån være fyldt 20 år for at låne.

Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret. Tjek her om du er registreret i RKI og her for Debitorregsiteret. Er du det, kan du her læse om hvordan du kommer ud af registrene igen.

Du skal have dansk adresse, e-mail og oplyse dit telefonnummer for at kunne låne hos Føniks Privatlån. Udover det skal du opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering.

Hvordan låner jeg hos Føniks Privatlån?

Det er ganske simpelt når du vil ansøge hos Føniks Privatlån. Som sagt skal du bruge dit NemID, og have ovenstående oplysninger klar. Så er du allerede godt i gang.

Hurtigt svar og pengene senest dagen efter – sådan:

  • Log ind med dit NemID og udfyld ansøgningen.
  • Send ansøgningen mellem kl. 8 og 22, så får du svar inden for en time.
  • Senest dagen efter, at de har godkendt dit lån, sætter de pengene ind på din konto.

Du kan ringe ind og snakke med en hos Føniks Privatlån, hvis du har tvivl omkrng dit lån. De har folk ved telefonen mellem 8-22 på hverdage, så de er til at få fat på hvis du har spørgsmål du geren vil have besvaret enten inden eller efter du har lånt.

Låneeksempel hos Føniks Privatlån

Vi vil gerne vise et låneeksempel fra Føniks Privatlån så du ved hvilke tal du skal kigge på, og hvad de betyder. Som skrevet tidligere tilbyder Føniks Privatlån samme lave rente til alle. Det er debitorrenten som altid ligger på 16,9%. Du kan læse her hvad debitorrenten betyder.

Lånebeløb: 40.000 kr.

Løbetid: 72 mdr.

ÅOP: 20,51%

Debitorrente: 16,9 %

Oprettelsesgebyr 3200 kr.

Samlede kreditomkostninger: 26.966 kr

Samlet beløb til tilbagebetaling: 66.966 kr

Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Så hvis du ender med at have penge til at betale ud, så kan du til enhver tid indfri lånet.

Hvad må jeg bruge mit lån hos Føniks Privatlån til?

Det er udelukkende op til dig hvad du vil bruge dit lån hos Føniks Privatlån til. Der er ikke nogen der blander sig i, hvad grunden er til at du vil låne. Det kan være du gerne vil låne 50.000 kr til et nyt haveskur. Eller måske 75.000 kr til en rejse for hele familien? Det kan også være du bare mangler et lån 10000 kr til at fuldende en fødselsdagsfest. Med andre ord så er det kun dit behov der tæller. Og din økonomi selvfølgelig.

Mange mennesker ender i en situation hvor de mangler penge til noget der er vigtigt for dem. Online kan du lave lån til lige det du behøver. Feks. kan du lave lån til bil, lån til båd, lån til bolig eller lån til møbler. Det kan også være du er typen, der drømmer om at suse gennem vinden på motorcykel, og derfor drømmer om et lån til motorcykel? Eller måske du bare rigtig gerne vil have et lån til kørekort så du kan komme i gang med at køre bil. Hvad end du vil låne til kan du det hos Føniks Privatlån.