Zaplo giver dig muligheden for at opfylde dine drømme. Zaplo er en ny type forbrugslån med en kortere Zaplobindingsperiode, fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed og en god oplevelse gennem hele låneforløbet. Du kan hos Zaplo låne helt op til 20.000 kr. Det kan være du drømmer om en dejlig ferie til dig og kæresten? Eller måske du vil låne penge til indskud i en ny lækker lejlighed. Eller måske du bare gerne vil låne til en ny computer? Der kan være mange årsager til man vil låne penge. Uanset hvad grunden er kan du få billige forbrugslån hos Zaplo.

Zaplo blander sig selvfølgelig ikke i hvad du vil låne til, og du låner uden at stille sikkerhed. Lån uden sikkerhed betyder at du ikke behøver eje noget som skal stilles som sikkerhed for at du betaler lånet tilbage. Hos Zaplo får alle tilbudt samme rente, så alle er lige. Det betyder at du ikke behøver tænke på om du kunne have fået en lavere rente hvis du havde udfyldt din ansøgning anderledes. Hos Zaplo tilbydes du nemme lån uden besvær.

Tag et lån hos Zaplo og få et fleksibelt quicklån med mulighed for at sætte dine afdrag på pause i perioder hvor din økonomi har behov for lidt ekstra. Du kan vælge en kort løbetid på helt ned til 3 måneder, så hvis dit behov er kortvarigt, kan du med fordel låne hos Zaplo. Hos Zaplo, har du altid mulighed for, helt gratis, at foretage ekstra betalinger på dit lån og dermed slippe for de renter du ellers skulle betale.

Zaplo.dk

Når du klikker på ansøg lån hos Zaplo så vil du ryge videre til ansøgninggsiden hos Zaplo.dk.Du kan læse herunder hvordan du skal navigere rundt på Zaplo.dk når du vil ansøge.Zaplo.dk

Hvordan låner jeg hos Zaplo?

Det er ganske simpelt når du vil ansøge hos Zaplo. Som sagt skal du bruge dit NemID, og have ovenstående oplysninger klar. Så er du allerede godt i gang.

Hurtigt svar og pengene senest dagen efter – sådan:

  • Log ind med dit NemID og udfyld ansøgningen.
  • Du får svar med det samme
  • Ansøger du på en hverdag inden kl. 15:30, vil pengene være på din konto næste hverdag, eller på under en time, hvis du er kunde hos Nordea

Du kan ringe ind og snakke med en hos Zaplo, hvis du har tvivl omkring dit lån. De har folk ved telefonen eller på chat mellem 8-16 på hverdage. Så de er til at få fat på hvis du har spørgsmål du gerne vil have besvaret enten inden eller efter du har lånt.

Zaplo lånZaplo lån

Zaplo tilbyder lån med samme lave rente til alle og ingen skjulte gebyrer. Det er altid godt, men andre låneudbydere tilbyder også billige lån. Så hvordan finder man de billigste lån. Uanset om det er et sms lån, kviklån eller et forbrugslån, så er der et brugbart redskab til at finde det billigste lån.

Man skal indhente identiske og sammenlignelige lånetilbud fra forskellige låneudbydere.  Dvs. lånene skal være på samme løbetid og samme lånebeløb, for at du kan bruge dem i en sammenligning. Vi foreslår, at man indhenter mindst tre lånetilbud. Det er helt gratis, og der er ingen forpligtigelser ved at anmode om at få et lånetilbud.

Når man så vil vælge det billigste lånetilbud, skal man kigge på lånenes ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Lånet med laveste ÅOP er derfor det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Der er foretaget undersøgelser som viser, at mange har haft svært ved at finde det billigste lån. Selv om det er indført at bla. ÅOP skal oplyses som en hjælp til låntagerne, er der desværre stadigvæk mange, der ikke kender begrebet, eller ved hvad det betyder. Det kan du læse om her.

Zaplo lån renteZaplo lån rente

Hvordan ligger en Zaplo lån rente? Vi vil gerne vise et låneeksempel fra Zaplo så du ved hvilke tal du skal kigge på, og hvad de betyder. Som skrevet tidligere tilbyder Zaplo samme lave rente til alle.  Du kan læse her hvad debitorrenten betyder.

Kreditbeløb: 18.000 kr
Løbetid: 24 mdr
Årlig fast debitorrente: 96%
ÅOP: 151,8%
Samlede kreditomkostninger: 23.030 kr
Samlede tilbagebetalingsbeløb: 41.030 kr
Månedlig ydelse: 1.710 kr 

Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Så hvis du ender med at have penge til at betale ud, så kan du til enhver tid indfri lånet. Du kan også altid sænke dine omkostninger ved at foretage ekstra betalinger, når du har luft i budgettet. Hvis du får brug for at låne mere, er det altid muligt at ansøge om at forhøje dit lånebeløb helt op til 20.000 kr.

Zaplo lån med budget

Tag Zaplo lån med budget, hvis du vil låne smart. Når du vil låne penge, er det vigtigt, at du har et godt overblik over ens økonomi. Det får man nemmest ved at lægge et budget. Du kan hente et budgetskema mange steder her på nettet. Du kan bla. finde et her. Dit budget kan spare dig for dumme gebyrer og andre større problemer.

Når du lægger budget skal du indføre alle udgiftsposter og indtægter for hele året. Du kan ikke nøjes med en måned, for du har uden tvivl udgifter, du ikke betaler på hver måned, men kun halvårlig eller årligt. Derfor skal alle poster føres ind. Du kan læse mere om at lægge budget her.

Der er et begreb, der er vigtig, når du skal låne penge. Det er dit rådighedsbeløb. Det finder du, når du har ført alle poster ind i dit budgetskema. Du har dine årlige indtægter. Herfra trækker du dine årlige udgifter. Det beløb der er tilbage dividerer du med tolv. Så har du dit månedlige rådighedsbeløb. Dit månedlige rådighedsbeløb er afgørende, når du skal låne penge. (Læs mere her om rådighedsbeløb.) Du kan nu se, hvor meget du vil kunne afdrage hver måned. Dit afdrag må selvfølgelig ikke være højere end dit rådighedsbeløb. Så er du sikker på at det går galt.

Lån ZaploLån zaplo

Hvordan foregår et lån Zaplo og hvem kan låne? Hos Zaplo har de sat nogle beløbsgrænser alt efter hvor gammel du er. Dem kan du se herunder.

  • Er du er 20 – 24 år, kan du ansøge om lån fra 5.000 til 15.000 kr.
  • Er du er 25 – 70 år, kan du ansøge om lån fra 5.000 til 20.000 kr.
  • Er du er 71 – 80 år, kan du ansøge om lån fra 5.000 til 15.000 kr.

Hvis Zaplo vurderer, på baggrund af din kreditvurdering, at der er for stor risiko for, at du får problemer med dine månedlige betalinger, vil de i stedet for tilbyde dig en længere låneperiode eller et lavere lånebeløb.

Lån med NemID hos Zaplo

Ved at benytte NemID, er det muligt for Zaplo at identificere dig og indhente oplysninger til din kreditvurdering. Derudover, har de brug for et samtykke til eSKAT. På den måde, indhenter  de nødvendige informationer fra dig, for at se om du kan blive godkendt til et lån. Da denne løsning er digital og foregår 100% automatisk, har Zaplo også mulighed for at give dig svar på din låneansøgning med det samme.

Lån med NemID er uvuderlig for en hurtig proces, fordi det har betydet, at låneudbyderne hurtigt kan verificere kunden, samt hurtige være i stand til at kreditvurdere kunderne. Det er blevet pålagt lånudbyderne at de skal lave en kreditvurdering af deres kunder, inden de tilbyder dem et lån. Det vil sige at man igennem sin NemID giver lånudgiverne adgang til visse dele af din skattemappe. Feks. din årsopgørelse.  Læs mere om kreditvurderinger her.

Der er stadigvæk låneudbydere, der tilbyder lån uden NemID. Her kan man forvente en længere låneproces. Du kan ikke få lån uden NemID hos Zaplo.

Lån uden dokumentation hos Zaplo

Du kan ikke få lån uden dokumentation hos Zaplo. Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån uden dokumentation af nogen slags. Dvs. du skal kunne dokumentere hvem du er. Det er ikke dermed sagt nødvendigt at du skal indsende dokumentation på papirform eller elektronisk. Det betyder bare at du skal kunne underskrive med NemID og du skal ofte oplyse dit CPRnr. Det skal du gøre for at långiveren kan verificere hvem du er.

Hvem kan låne hos Zaplo?

Der er et par krav når du vil låne hos de forskellige lånefirmaer. Zaplo er ikke anderledes på det punkt. Nogle låneudbyderne kræver kun at man er fyldt 18 år, mens andre kræver man er fyldt 20 år, 23 år eller 25 år. Du vil derfor kunne finde feks. lån 18 år, lån 19 år, lån 20 år osv. Udover det kan kravene variere men generelt set er de ret ens.

Her er kravene hos Zaplo:

Du skal

  • være fyldt 20 år
  • have en dansk folkeregisteradresse
  • ikke have navne- eller adressebeskyttelse
  • have et NemID
  • have et dansk telefonnummer
  • have adgang til en dansk bankkonto

Du må desuden heller ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret. Tjek her om du er registreret i RKI og her for Debitorregsiteret. Er du det, kan du her læse om hvordan du kommer ud af registrene igen. Udover det skal du opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering.

Hvad må jeg bruge mit lån hos Zaplo?

Det er udelukkende op til dig hvad du vil bruge dit lån hos Zaplo til. Der er ikke nogen der blander sig i, hvad grunden er til at du vil låne. Det kan være du gerne vil låne 50.000 kr til et nyt haveskur. Eller måske 75.000 kr til en rejse for hele familien? Det kan også være du bare mangler 10.000 kr til en fødselsdagsfest. Med andre ord så er det kun dit behov der tæller. Og din økonomi selvfølgelig.

Mange mennesker ender i en situation hvor de mangler penge til noget der er vigtigt for dem. Online kan du lave lån til lige det du behøver. Feks. kan du lave lån til bil, lån til båd, lån til bolig eller lån til møbler. Det kan også være du er typen, der drømmer om at suse gennem vinden på motorcykel, og derfor drømmer om et lån til motorcykel? Eller måske du bare rigtig gerne vil have et lån til kørekort så du kan komme i gang med at køre bil. Hvad end du vil låne til kan du det hos Zaplo.

Hvad gør du hvis du ikke kan betale dit afdrag hos Zaplo?

Hvis du ikke har råd til at betale din månedlige betaling en måned, kan du benytte funktionen ”afdragsfri måned” som du finder på din profilside på Zaplo.dk. Afdragsfri måned betyder, at du ikke betaler af på dit lån, men kun betaler et afdragsfrihedsgebyr, hvilket svarer til renten for en måned.

Afdragsfrihed kan benyttes op til 12 gange, alt efter hvor lang din løbetid er, men det anbefales at du afdrager så meget du har mulighed for på dit lån.

Fortrydelsesret på Zaplo lån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld returret, når du får et Zaplo lån. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde.Læs mere om din fortrydelsesret her.

Du har selvfølgelig også andre rettigheder som låntager. Dem kan du læse om her. Du kan også læse om hvilke krav der bliver stillet til låneudbyderne her.

Låneudbyderne har mulighed for at tilbyde dig at du kan underskrive med NemID. Når de har mulighed for det, er det fordi der også her er en række bestemmelser de skal overholde. Derfor kan man føle sig helt tryg ved at låne penge online. Lån derfor trygt online. Du har selvfølgelig også klagemuligheder hvis du synes der er sket en fejl ifht. dit lån.